BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

All this week we’ve been looking back at the crochet posts from this blog in 2012. There was a lot that happened and Ive done individual roundups for the news in everything from art to fashion. In this roundup I’ll share all of the items on this blog that haven’t been covered yet so we don’t miss anything in our review!

Januari

At the start of 2012 I was still doing some daily features including daily crochet quotes and daily Etsy picks.

Of the individual Etsy crochet features, I especially loved:

Ik onderzocht de blogroll Connecties van:

January also saw the launch of Een jaar geleden In haak. Ik kijk terug op wat er gebeurd is op deze haak blog tijdens deze week in 2011, die updates waar ik kan bieden:. Ik hou van Terugkijkend! U kunt vertellen?
Ik ben ook begonnen featuring dagelijkse haak baan / Verwijzigingen voor vrijwilligers haak en wekelijkse verlangt dat haak inzendingen. Ik hoopte dat dit zou opstijgen als een betaalde functie maar het niet uiteindelijk overal te gaan en te veel werk werd dus het werd gestaakt na een paar maanden.

Februari

Zag je dat deze blog werd gekozen als een runner-up voor beste ambachtelijke blog in Binnen haak?

I explored the crochet-loving blogrolls of:

Of the individual Etsy crochet features, I especially loved:

There were crochet quotes daily on the blog M-F all month long but some of my favorites were:

And some special thanks to my February sponsors: Yarns of Italy and Six Skeins for sponsoring my newsletter with a special yarn discount for my readers and Build-a-Sign (which sponsored my bumper magnet giveaway).

Maart

Verslaafd samen. I explored the crochet loving blogrolls of Haak Galore en Haak door Faye
Of the other individual Etsy crochet features, I especially loved:

There were crochet quotes daily on the blog M-F all month long but some of my favorites were:

And some special thanks to my March sponsors: BRE-Aly Threads and Sara of Hooking for Cash.

April

April sponsors: Justifiably Julia, Dark Yarns and Little Dog Designs, all of which offer great yarns through Etsy.

Mei

Ik deelde links naar Spaanse haak Blogs (Hier en Hier ook!)

Ik samen te stellen een Etsy schatkamer van haak items voor mensen die naaien.

Juni

My most popular June post was a giveaway post in which I had the honor of offering a lucky reader the schattig haak chameleon patroon van planeet juni.

I fell in love with looking at crochet blogs written in other languages and I shared some of my favorites with you:

Om te gaan samen met dit, Ik deed een roundup van Hoe om te zeggen van de haken in 25 Talen.
Ik was (en nog steeds ben) actief zijn op Pinterest en een aantal van de nieuwe platen die ik opgenomen gemaakt Olympische brei- en haak, YarnBombing en Haak voor het huis.

Juli

I absolutely loved the Introduceer jezelf blogpost waar ik vroeg mijn lezers als ze wilden komen delen een beetje over zichzelf op de blog. Ik was zo blij dat mensen zo goed gereageerd op dit. Ik hoorde van mensen ik weet evenals mensen die had nog nooit commentaar vóór en het was een plezier om te leren meer over iedereen. Als u geen commentaar, voel je vrij om nog steeds doen!

Augustus

August’s big news was definitely the release of Crochet Saved My Life!

Oktober

Haak wellust en mijn boek die haak opgeslagen mijn leven zowel kreeg de aandacht van sommige grote uit-blog deze maand. Hier zijn enkele van deze banden:

  • Jennifer Lafferty heeft twee verschillende, unieke interviews met mij over haak gered mijn leven; een voor Goodreads en één voor Onderzoeker.
  • Haak Cabana deed een interview met mij alles over haak.
  • @sisterdiane van CraftyPod geïnterviewd mij in mijn zeer eerste podcast interview over haak mijn leven gered.
  • Marinke van Een creatieve wezen gedeelde haar ervaring bij te dragen een verhaal te haak opgeslagen mijn leven.
  • Gratie mijn Chaos vermeld haak wellust in een geweldige roundup van grote blogs.
  • De oktober 2012 kwestie van Binnen haak herziene haak opgeslagen mijn leven, gezegde “Dit boek nadenken stemmende is een must-read".
  • Haak Savvy Featured een artikel over mij in deze maand kwestie
  • Moeder met een haak en Twinkie Chan giveaways van boeken Haak mijn leven gered.
  • Postpartum vooruitgang schreef over mijn leven gered haak en gedeelde Rachel verhaal uit het boek
  • Stacey van verse steken featured mijn gastpost op Haak mindfulness

November

My very favorite post to put together in November 2012 was this year’s Thanksgiving post on 20 Ik dankbaar voor de haak ben redenen.

December

There were two big events on Crochet Concupiscence this month. De eerste was de 12 Dagen van haak Kersttijd giveaway. Dank opnieuw aan de geweldig sponsors die geholpen om te maken dat giveaway gebeuren.

De andere leuke ding was mijn dagelijkse Awesome haak Blogger Awards. Deze aandacht vestigen op enkele van de beste blogs in de haak niche.

I greatly enjoyed sharing crochet information with you readers all year long. I can’t wait until 2013 posts begin!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie