Drumroll gelieve … De winnaar van de beste tutorials voor haak 2012 is:

* Haak Kitten *

Beste haak Tutorials Award

Hedendaagse awesome haak blogger prijs is voor de beste gratis online haak tutorials. Tutorials zijn de “Procedures” van haak, verstrekken van ons met stapsgewijze instructies (soms gepaard met put-it-in-actie patronen) voor haak technieken variërend van hoe dit te doen een fundamentele keten op how to create bezemsteel kant. Gratis online haak tutorials zijn hoeveel nieuwe crocheters leren dat het ambacht vandaag en daarom zijn belangrijk voor deze Gemeenschap! Merk op dat de huidige prijs is specifiek voor zelfstudies; een andere dag award zal zich richten op video tutorials.

Over de winnaar

Haak Kitten is de blog door Stacy, waarschijnlijk beter bekend als The Animator vrouw, versterkt door de persoonlijkheid van haar redding kat, Selena. Stacy is een veterinaire oftalmologie-technicus die dat zegt “CrochetKitten.com wordt gerund door Selena K, een wilde-draaide-binnenlandse housecat, omdat die zou weten meer over het werken met garen dan een fantastische katachtige?” Goed punt! De Animator vrouw is een Haak ontwerper die biedt ton van gratis patronen aanbieden (en wat voor verkoop) op haar blog. Ze doet ook solide boekbesprekingen en andere grote posten, maar ik hou echt van zijn haar gratis online haak tutorials. Haak Kitten vinden op Facebook en Ravelry.

3 Redenen van de winnaar Won

Veel, veel bloggers hebben gedaan geweldig haak-gerelateerde tutorials dit jaar. Haak Kitten gewonnen omdat:

 1. Haak Kitten covers beginners’ technieken, geavanceerde technieken en niche technieken. De verscheidenheid maakt het mogelijk om iets nieuw van haar tutorials haak ongeacht welke niveau crocheter u bent te leren.
 2. Er zijn enkele grote niche tutorials. Ik heb al onder de indruk van hoe haak Kitten tutorials voor echt unieke aspecten van onze ambachtelijke heeft geleverd, zoals Haak tricotsteek. Ik heb ook echt waardering voor de kwaliteit van haar amigurumi tutorial serie Hoewel ik niet veel met de niche mezelf doen.
 3. Haar tutorials zijn gemakkelijk te vinden op haar blog. Als je naar de haak Kitten website ziet u daar een lusje bij de bovenkant die zegt “Tutorials“. U kunt klikken op deze om koppelingen naar alle van haar tutorials daar, netjes georganiseerd door categorie. Wanneer een nieuwe tutprial omhoog gaat op de blog, snel voegt ze het haar. Georganiseerd en nuttig!
Het niet van invloed op mijn keuze van award winnaar op enigerlei wijze, maar ik wil geven een dank aan haak Kitten voor de herziening van Haak mijn leven gered op de blog dit jaar.

Wat Is deze haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, uitgedeeld op deze blog elke dag elke December. Leer alles over het hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

  • CrochetBlogger Antwoord

   @undergroundcrafter hebt gezien haar haak kitten haak houder patroon? Ook schattig!

   • undergroundcrafter Antwoord

    @CrochetBlogger had ik niet maar ik vond het en het is absurd schattig! Ik wou dat ik had meer vrienden die haak omdat het een geweldig cadeau maken zou.

 1. Pingback: 2012 Awesome haak Blog Awards: Beste Video Tutorials — Haak wellust

 2. Pingback: Haak Link liefde: Beste posten van de Week — haak wellust

 3. Pingback: Haak Link liefde!! — Haak wellust

 4. Pingback: 10 Geweldige Gehaakte sjaal patroon ontwerpers — Haak wellust

Schrijf een reactie