Drumroll gelieve … De winnaar van de 2012 Award voor de beste blog in een specifieke niche van haak is:

* Streetcolor *

Beste Niche haak Blog Award

Hedendaagse Awesome haak Blog Award is voor de haak-blogger die het beste in een zeer specifieke niche van haak werkt. Een niche kunnen een specifiek type haak, zoals Tapijt haak, of techniek in haak, zoals Elkaar grijpende haak. Niche blogs zijn moeilijk bij te houden na verloop van tijd omdat je moet hebben een ware passie voor een bepaald deel van het vaartuig om te bloggen over het houden op een nieuwe manier op een consistente basis. Het grote ding voor lezers is dat ze vaak gaan in meer diepte over de niche dan zou een algemene ambachtelijke blog. Dat is precies waarom deze blogs zijn zo belangrijk.

Over de winnaar

Streetcolor is een California gebaseerde yarnbomber (die begon als een team, maar mijns inziens is nu een solo-artiest). YarnBombing combineert breien en haak met kunst, publieke uitspraken en soms non-profit werk, waardoor het een unieke niche van haak. Streetcolor begon voor Yarnbombing in 2010 en sindsdien heeft gedaan vele projecten en installaties. Ze blogs over haar eigen werk, alsook het werk van anderen doen internationale yarnbombing. Ik moet opmerken dat de Streetcolor van werk is eigenlijk breien, niet haak, maar de yarnbombing die ze van anderen deelt omvat zowel ambachten.

3 Redenen van de winnaar Won

Er zijn een heleboel coole haak blogs in verschillende niches. Ik uiteindelijk koos Streetcolor voor dit jaar niche haak blog award winnaar omdat:

  1. Ze heeft altijd het laatste nieuws in haar niche. In de afgelopen maanden heb ik gemerkt een zwenking van berichten over internationale yarnbombing projecten. Ik vind bijna altijd projecten hier ik had niet gehoord van nog en vaak zijn ze geweldig grootschalige projecten die ik echt wil weten over. Bijvoorbeeld, het was hier dat ik eerst vond uit over na aardbeving yarnbombing in Italië.
  2. Streetcolor legt uit waarom haar niche is belangrijk. Ze bevat een heleboel relevante informatie en commentaar op wat ze over een insider vanuit schrijft, helpen verspreid het woord over waarom yarnbombing is belangrijk voor mensen die niet kunnen begrijpen.
  3. Ik hield van haar januari 2012 post op Hoe te nemen van een Yarnbomb in geval u ooit nodig om.

Wat Is deze haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, uitgedeeld op deze blog elke dag elke December. Leer alles over het hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. StreetcolorArt Antwoord

    Wow dank u Kathleen ik ben zeer ontroerd en energiek door dit ! U bent de Opperste blog en ik ben bang dat je kan me in een haak kunstenaar draaien ! streetcolor

Schrijf een reactie