Drumroll gelieve … De winnaar van de beste haak blog project van 2012 is:

* Marinke inzinking van een Creative wordt voor het wekelijkse Mandala-Project *

Beste haak Project Blog Award

Hedendaagse awesome haak blogger award is voor het beste haak blog project van 2012. Door “project blog” Ik verwijs naar een soort van lopende serie of type van posten die een blogger consequent over een periode van tijd doet, iets lezers kunnen rekenen op houden terugkomend op en krijgen geïnspireerd door.

Over de winnaar

Marinke Slump, AKA WinkieFlash, is de blogger achter Een creatieve wezen waar ze schrijft over alle dingen haak en een beetje over breien en andere ambachten. Ze is een haak patroon ontwerper. Een van de dingen die ik hou over haar is dat ze een handtekening stijl die gemakkelijk heeft te herkennen in termen van zowel haar haak werk en de manier waarop dat ze het presenteert (met behulp van unieke lettertypen, een consistente kleurenpalet, enz.) Haar vinden op Facebook en Ravelry om te zien meer van wat ik bedoel. Wat ik denk dat ze echt verdient als een 2012 Award voor, Hoewel, is haar Per haak Mandala Project waar elke week ze toont ons haar inspiratie en vervolgens deelt de mandala haak wordt ze geïnspireerd door die gemaakt. Het gelanceerd in oktober en ik ben verliefd op de serie.

3 Redenen van de winnaar Won

Veel, veel bloggers hebben gedaan geweldig blog projecten dit jaar met inbegrip van CAL 's, per vaartuig scholen, tutorial-serie en meer. Ik pakte de Marinke per Mandala Project omdat:

 1. Het begon met een grote lancering. Een creatieve wezen deed een verbazende CAL met behulp van de prachtige overlay haak mandala patroon door een ontwerper Etsy. Deze encouarged mensen om te kopen een grote uniek patroon, Haak vervolgens samen met behulp van wat was een nieuwe techniek voor veel mensen en kreeg ook aandacht voor Marinke de mandala vaardigheden maken. Later Marinke gaf ons ook haar eigen gratis haak mandala patroon. Dit alles helpt haar krijgen bekend als een grote haak mandala maker, dat geeft veel aandacht besteed aan de wekelijkse serie zelf.
 2. Het is een uniek project. Je echt niet te zien veel haak mandala's. (Ik weet dat omdat ik had om te jagen hard te doen mijn roundup eerder dit jaar van Haak mandala patronen!) Ik ook denken niet aan een ander project dit jaar waar een haak ontwerper specifiek gedeeld haar inspiratie en wat ze gemaakt van op het op dit soort eenvoudige wekelijks.
 3. Haar werk, en de foto's voor de posten, zijn gewoon mooi. Ik hou van het zien van de beelden die ze voor haar inspiratie kiest. Het herinnert ons dat kunnen we haak inspiratie uit zowat overal! Ik hou van het zien van de duidelijke foto's van haar klaar mandala 's. En ik hou echt van de foto's ze doet waar ze plaatsen de inspiratie side by side met het afgewerkte item in dezelfde afbeelding.
Het niet van invloed op mijn keuze van de winnaar op enigerlei wijze, maar ik wil een speciale dank aan Marinke geven voor het laten van me haar dit jaar uitgebreid haar tekststroom in interview Haak mijn leven gered en ook voor het uitnodigen van me als een van haar eerste blog sponsors.

Wat Is deze haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, uitgedeeld op deze blog elke dag elke December. Leer alles over het hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. undergroundcrafter Antwoord

  Ik heb dit project volgen, ook – de mandala's zijn geweldig! Proficiat aan Marinke!

 2. Wooo Gefeliciteerd Wink! Welput verdiende inderdaad! I 'm loving deze serie van blog awards… enkele fantastische links naar nieuwe ontdekkingen…en nu ik net gemerkt heb dat ik van uw boek aan mijn aansteekt downloaden kan… u weet wat ik vanavond zullen worden gelezen :) Thanks so much voor al deze inspiratie Kathryn, Knuffels, Jill x

  • CrochetBlogger Antwoord

   Bedankt Jill – Ik hoop dat u geniet van het boek! Ik hou echt van de kans krijgen mijn blog te gebruiken om aandacht te schenken aan alle van de andere verbazingwekkende haak bloggers die er.

 3. Pingback: Haak Link liefde: Beste posten van de Week — haak wellust

 4. Pingback: Marianne de haak bijdrage aan mandala's voor Marinke |

Schrijf een reactie