Drumroll gelieve … De winnaar van de beste kunst uit een haak blogger in 2012 is:

* Creatieve Carmelina *

Beste haak Blogger Artist Award

Hedendaagse award in de 2012 Awesome haak Blogger Awards is voor de beste haak kunst uit een ambachtelijke blogger. Er zijn een hoop van haak kunstenaars die er die blog maar hier spreek ik over iemand die loopt een grote haak blog en ook consequent deelt haar eigen geweldig haak-gerelateerde kunst op deze blog.

Over de winnaar

Carmelina is een autodidact kunstenaar die blogs over haar leven, Home, kunst, creatieve inspiratie en natuurlijk haak. Ze neemt gewone objecten, zoals potloden en blikjes en verheft ze naar kunst met behulp van technieken die haak bevatten, naaien en collage. Carmelina verkoopt haar werk op Etsy.

3 Redenen van de winnaar Won

Er zijn veel prachtige haak kunstenaar blogs daar en veel van de haak bloggers die delen van mooie kunst. De winnaar kwam neer op creatieve Carmelina omdat:

  1. Ik hou van het feit dat haar werk een handtekening stijl heeft. Ik ben vrij zeker dat als ik liep in een winkel ergens en zag een stuk die ze maakte ik onmiddellijk weten zou dat het was haar zonder zijnde kundig voor specifiek waarom en ik denk dat dit is het kenmerk van een kunstenaar die trouw aan haar eigen stem is. Bekijk haar reis van de Studio om een gevoel van die stijl.
  2. Haar werk haak is een integraal onderdeel van het werk, zelfs wanneer het is niet het middelpunt. Ik hou echt van de mixed mediakunst dat Carmelina produceert met inbegrip van haar eigen tekeningen en schilderijen die zijn verbeterd door randen gehaakte. De haak niet hoeft te worden van de ster van het stuk en nog leent een bepaalde perfectie dat ik aanbid.
  3. Carmelina van kunstwerk is relatable. Het is het soort werk dat anderen kunnen laat je inspireren door en vervolgens zitten iets soortgelijks te doen. Natuurlijk zou het niet het haar dezelfde unieke gevoel voor stijl hebben maar het is kunst die gemakkelijk te begrijpen en zeer aanspreekbaar.

Wat Is deze haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, uitgedeeld op deze blog elke dag elke December. Leer alles over het hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Pingback: 16 Hartverwarmend voorbeelden van mooie haak Christmas Decor — haak wellust

  2. Waar vind ik de haak patroon voor de kerst krans. De link van Pinterest brengt mij hier. Toen ik op de foto klikt het gewoon brengt me hier, maar geen patroon.

Schrijf een reactie