2011 in haak: Sarah Applebaum, Hotel Pelirocco, Pablo Cabahug, garen opslag

Elke week ga ik terug naar deze dezelfde data op de haak wellust blog vorig jaar. Ik kijk naar wat ik aan het schrijven was dan en bijwerken u waar ik kan. Het is een manier dat we kunnen allemaal blijven bovenop haak nieuws en vieren de veranderingen die onze Gemeenschap na verloop van tijd doorloopt. Ik hoop dat u geniet van deze week terugblik op 2011 in haak:

Haak kunst

Ik had net ontdekt de haak kunst van Sarah Applebaum vanwege de Zeventien Evergreen video het was in op het moment. Ik ging bij Profiel van deze artiest en hou echt van haar werk zien. Ze onlangs verpakt een solo show in Tennessee.

Hotel Pelirocco opende haar gehaakte en gebreide kamer genaamd Do brei Disturb. Deze mooie kamer is ingericht met kleurrijke handgemaakte items. De kamer werd ontworpen door haak artiest Kate Jenkins, bekende voornamelijk voor haar comfort food haak installaties. De kamer verhuurt voor £59.00 per doordeweekse avond, een beetje meer in het weekend, met ontbijt inbegrepen.

Haak boeken

Ik herzien Betty Barnden van Super afwerking technieken voor Crocheters. Geïnspireerd door het boek ik deed ook een post delend van Barnden 10 Slimme Tips voor het krijgen van een groot afgewerkt haak Product. Barnden de nieuwste boek, die kwam uit deze zomer, is 75 Gehaakte bloemen blokken.

Haak nieuws

De National Waterways Museum de geschiedenis van de haak met kanaal narrowboats geëerd. Dit was de eerste keer dat ik iets over het UK kanaal narrowboats geleerd, laat staan de rol die haak gespeeld in die geschiedenis. Ik heb onlangs dook dieper in dit onderwerp en deed een volledige post op kanaal narrowboat haak. Zeer interessant!

Twaalf-jarigen in de zevende klas op een school van San Jose waren haken baby dekens voor pasgeborenen in nood. Ik heb liefde altijd verhalen over kinderen die haak.

Knopen van de liefde Sommige grote mijlpalen bereikt. Een paar maanden geleden deze organisatie, die verzamelt chemo caps voor donatie aan kankerpatiënten, gewilde stemmings een grote subsidie ontvangen. Bij mijn weten de stemming zijn nog niet over de vraag wie de subsidie winnaars dit jaar waren.

A dubbele hand transplantatie patiënt leert haak.

Haak mode

Pablo Cabahug gemaakt van mooie haak voor 2011 Filippijnse fashionweek. Ik onlangs benoemde hem als één van de top twintig mannelijke haak ontwerpers voor dit werk. Cabahug niet hebben zijn eigen website op dat moment maar Hij doet nu. In een recente interview hij genaamd Emanuel Ungaro onder zijn inspiratiebronnen.

Haak Quotes

Hier waren enkele van de slimme dingen die mensen gezegd over haak:

"Voor duizenden jaren, de kunst en ambacht van natuurlijke verven heeft die voortvloeien uit onze creatieve dringt er bij de binnenwerkingen van de natuurlijke wereld. Als mens geverfd vezels en ze in textiel- en een aantal andere nuttige alledaagse voorwerpen draaide, ze overgedragen kleur van de planten- en mineralenrijk in menselijke materiële cultuur. De kleurstof-processen die zijn geëvolueerd door de eeuwen heen zijn een resultaat van zowel menselijke fouten en bewuste creatie." – Rebecca Burgess

"Het leeuwendeel van mijn handwerk is vrolijk lelijk, de natuurlijke sluiting van hogere profielen, een vogel-achtige niveau van concentratie en al dat bovengenoemde gebruik van kleur. Als een project gaat zoals gepland, het is zo heerlijk onaantrekkelijk dat ik blij en afgeslagen in gelijke mate ben!” – Jenny C. van Knitpicks

"Ik heb vrienden met verschillende houdingen over vaardigheidsniveaus. Het enige wat dat ze allemaal over eens is dat als een project is aantrekkelijk genoeg, ze leert alle vaardigheden die nodig zijn om het. Die houding stuwt hen vooruit, opening van nieuwe perspectieven in haak, waardoor ze poging en meester meeste haak steken en technieken zonder veel angst. En, angst, immers is wat de meesten van ons verhindert vooruit met onze vaardigheden." – JD van CraftGossip

"Mijn angst is dat er nieuwe baby crocheters die aangetrokken naar gratis patronen aanbieden zullen terwijl ze hun vaardigheid leren, en dan geven omdat dingen niet werken. Misschien ze haak strak en de Vingerloze handschoenen die bij iedereen passen zou uiteindelijk baby poppen alleen montage. Misschien zijn ze nog steeds vrij los en die hoed zal passen twee hoofden. En misschien ze geven en lopen. Dat maakt me verdrietig. Dus gelieve, een paar minuten duren als je het schrijven van een patroon en mark wat uw gauge is." – Tracie Barrett

"Verbetering van het uiterlijk van uw afgewerkte haak door blokkeren of te drukken, zelfs uit ongelijke steken en "instellen" van de vorm. Gebruik voor het blokkeren: garens met het label "druk niet op" (zoals synthetische en getextureerde garens), stoutmoedig getextureerde steken, en projecten met inbegrip van verscheidene verschillende garens. Gebruik aangedrongen op: garens met een aanbevolen het label Strijkservice temperatuur (meestal natuurlijke vezels, zoals wol of katoen).” – Betty Barnden

Haak op Etsy

Ik wens was een Haak verklaring ketting uit Etsy FizzCrochet. Ik blijf graag wat deze winkel te bieden heeft in haak, met inbegrip van de ketting van de lint hier weergegeven.

Ik samen te stellen een Etsy schatkamer markeren Thanksgiving gehaakte artikelen. Dit jaar ben ik liefdevol de val haak krans van AliceRemembers.

Garen

Ik deed een roundup van foto's van hoe mensen organiseren hun garen stash. Ik hou van het zien van andere mensen creatieve ruimten. Mijn meest recente voorbeeld daarvan was mijn post over 5 Crafters’ HomeIk zou graag een retraite in s.

Wat ik van plan Was

Ik mijn Mac haakwerk een laptop gezellige met behulp van twee strengen van blauwe garen bij elkaar gehouden voor het grootste deel van het ontwerp. Dat maakte het dik gemaakt die grote demping voor een laptop.

Ik was bezig met Swaddle, de haak kunstproject dat ik verlaten en Toen begon op een kleinere schaal opnieuw onlangs.

Ik heb gemaakt een slideshow video van mijn haak capelets. Helaas doorgaan ik niet echt met videowerk. Het is iets wat ik echt wil verbeteren maar kan niet lijken te richten op. Misschien nodig heb ik om een klasse te kanaliseren van mijn energie meer specifiek als ik leren.

Ik was het verkennen van de blogroll links in verschillende blogs voor mijn Verslaafd samen Project. Ik keek naar de blogs verbonden door Bridge en Beyond, een site voor liefdadigheid haak donaties. Ik gaf een donatie van een paar gehaakte items aan deze groep eerder dit jaar en blijven volgen samen met de blog om te zien wat andere mensen doneren.

Ik deelde mijn lijst van 625 dingen om te inspireren uw haak.

Deze dag In de geschiedenis van de haak

Ik keek op deze datum in de geschiedenis van de haak en vond dat in 1941 de heetste mode verkochten Haak hoeden. De pillendoos vormige hoed met een lange kwast was de meest populaire high fashion hoed van de dag.

Je heb een van deze berichten gemist vorig jaar? U kunt een bezoek brengen de originelen via de links in deze post.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Ik heb echt genoten dit bericht! Ik hield van de offertes en de foto's en verhalen! Ik hou echt van te kijken naar de creatieve ruimten van mensen om te zien hoe ze hun garen georganiseerd…Wow! Bedankt!

  2. Dank je wel voor het opnemen van mijn herfst haak krans!! De laatste tijd ik heb een paar kijkers van uw site en ik had om erachter te komen hoe.. Ik denk dat het is vanwege deze post. Heel hartelijk bedankt!!!! Het is niet gemakkelijk om te verkopen op Etsy, dus ik echt waarderen!!
    Ik heb een paar nieuwe kransen komt dit najaar en andere nieuwe items komen zo goed, Wie houdt niet val tijd??? :)
    Beste
    Naomi :)
    www.AliceRemembers.etsy.com

Schrijf een reactie