2011 in haak: Vanessa Chan, Alexander McQueen, Ashley Stevens oorbellen, BessetteArt cowl

Alle gedurende de week delen ik over nieuws 2012 Haak … behalve op zondag wanneer nemen wij een blik terug bij 2011 haak en zien als we updates naar het nieuws vanaf dat moment kunnen vinden. Geniet van deze week roundup:

Haak kunst

Ik het werk van geprofileerd amigurumi kunstenaar Vanessa Chan. Ik hield van haar haak wezens, maar meer dan dat ik hield van het kunstenaarstalent van haar super unieke poseren van deze wezens voor foto 's. Iets nieuws nu in haar Etsy winkel is dat ze verkoopt haak patronen en DIY haak kits zodat u kunt maken wat ze maakt.

Ik deelde het werk van Carolyn Yackel die combineert wiskunde en haak naar kunst maken. Deze foto is van haar wiskunde gebaseerde Temari ballen (welke zijn borduurwerk, niet haak, maar zeker interessant). Ze liet deze op de Bruggen 2012 Math kunst exposeren. Ik heb genoemd Yackel opnieuw onlangs omdat ik een beetje denken moest van haar werk bij het doen van mijn stuk op artiest Sophie Buckley.

Haak boeken

Een nieuwe roman genaamd Ja! had zojuist is uitgekomen, dat is ongeveer twee tiener jongens die een haak aanvangen. Helaas, Ik nog steeds niet in staat geweest om mijn handen op een exemplaar van dit boek dus ik weet niet hoe goed het is. Het heeft slechts twee Amazon beoordelingen; een een-ster en een viersterren dus dat is niet zeer nuttig. Heeft iemand lees deze haak roman?

Haak nieuws

Voorzitter Obama ontvangen Gehaakte zilveren mutsen van een genodigde van de ceremoniële krans te leggen voor bombardement van Darwin dag in Australië.

High tech aarding polsbandjes gemaakt met enkele haak hit de markt, iets dat was gepatenteerd terug in 1989 waar het wordt beschreven als “een gehaakte weefsel wordt gevormd van elektrisch isolerend elastische garen interlocked aan een wefting garen door een kromtrekken garen.”

Crocheter Frances E. Collins Pease Hall werd geëerd voor haar levensduur als de oudste persoon in haar stad.

Ruth W. Umberger won een Award voor haar haak in de categorie senioren aangeboden voor de eerste keer op haar lokale beurs.

Haak mode

Ik geprofileerd Alexander McQueen haak Als de eerste ontwerper in mijn Designer haak serie project. Ik zie niet een haak in de stroomafname McQueen maar ik houd mijn ogen uit.

7 Luxe haak sieraden Items voor uw kerst verlanglijstje; Dit verdient een update post van zijn eigen die ik later deze maand zal doen.

Linda van ElevenHandmade probeerde te lanceren een haak project genaamd Haak op de straat presentatie van Letse haak gespot op mensen en het delen met een Twitter hashtag. Van wat ik kan vertellen nam dit project helaas nooit af (Wat gebeurt er met de besten onder ons!) maar Linda is nu doet iets anders echt cool – steun ten behoeve van onderzoek verminderen hand pijn in crocheters.

Haak Quotes

Een paar van de dingen die sommige slimme mensen zei:

"De negentiende eeuw was een eeuw van innovatie. De Kunsten, productie, en de handel bloeide; schitterende nieuwe machines, uitvindingen, en curiosa leek te verschijnen op de markt elke maand. Het was een tijd van fascinatie met wetenschap en technologie, en de Victorianen met name onvermoeibaar ontworpen, verbeterd, en experimenteerden met apparaten die kon maken in een dag wat eerder had genomen maanden aan te vullen met de hand. Het was onvermijdelijk dat ze hun ongebreidelde energie zou draaien, vindingrijkheid, en talent om de modernisering van de handgemaakte needlecrafts." – Irina Stepanova

"Als je liefde doen ambachten of kunst, ophouden ongerust makend over wat anderen denken, of dat het moet worden sommige meesterwerk, of de noodzaak te rechtvaardigen door te bewijzen zijn waarde in de dollar. Iets veel meer waardevol is mislukt: uw welzijn." – Jafabrit

"Er is iets over te weten dat ik ben Haakvideo kant met mijn grootmoeder stalen haaknld ongelooflijk leuk." – Zen van maken

"I love kleur, dat is geen geheim, Ik hou van ondergedompeld in de heldere en levendige energieën die kleuren maken, de manier waarop elke kleur heeft een verschillende trillingen die een verschillende reactie van mij stimuleert." – Haak met Raymond

Haak op Etsy

Ik was liefdevol een Hooded haak cowl Van BessetteArt. Ik ben nu loving deze verkoper volledige overeenkomende set van gehaakte muts, kap en vingerloze handschoenen in mijn favoriete kleur groenblauw.

Ik was ook een geweldig haak verklaring portemonnee uit Etsy liefdevol livinginamethyst Wie verkoopt de haak-patroon voor de beurs featured vorig jaar als dit een hier getoond.

Ik samengesteld een Etsy Schatkist genoemd Haak voor een zieke dag, die ik beschreven als: “U bent geplakt in bed met een koude killer. Wat heb je nodig? Een hete mok thee, een gezellige deken, een goed boek om te beginnen. Hier is een verzameling van moeten-heeft haak items voor uw dag ziek.” De gezellige door vintage uil-thee shazzasknits was mijn favoriete item in de collectie.

Garen

Ik herzien van Lion merk Garens van wol-Ease wollen gewicht, die is “is een zachte garens dankzij de hoge-acryl inhoud en de pluche gewicht van het garen”. Ik was onlangs herinnerd aan dit garen toen Lion merk een geweldig roundup van een bos van heeft hun garens van verschillende wol.

Wat ik van plan Was

Ik haakwerk de eerste Doggie trui Ik heb ooit gemaakt voor Betty, mijn vriend cockapoo. Later ik maakte haar andere. En mijn moeder heeft haakwerk voor Betty ook.

Ik haakwerk sommige Hexi motief tassen dat waren een vertrek uit een patroon dat ik bezig was op voor jaar van projecten; het patroon was Phazelia de Laptop Zak hierboven afgebeeld.

Ik had net gelanceerd Haak wellust op G . Kan niet geloven dat het een jaar geweest! Het kostte me een beetje langer, maar ik heb uiteindelijk een haak wellust voor gelanceerd Facebook ook. Mijn meest recente nieuws in sociale netwerken is de Haak opgeslagen mijn leven Ravelry groep.

Ik was het verkennen van de blogroll links in verschillende blogs voor mijn Verslaafd samen Project. Een van de blogs van de haak die ik geleerd over op dit moment dat ik nog steeds volg was Leven en garen of garen en leven.

En tot slot ik deelde mijn redenen om dankbaar voor haak, dat is iets wat dat ik zal moeten doen opnieuw opnieuw deze komst Thanksgiving dag.

Deze dag In de geschiedenis van de haak

Ik keek op deze datum in de geschiedenis van de haak en vond dat in 1952 Er was een krant reclame haak patronen Koop om te leren om Goldilocks en de 3 Beren. Ik vond dit interessant omdat de meeste van de haak patronen die ik van deze tijd gezien heb voor doilies en home decor en wearables maar niet voor knuffelbeesten waren. Ik ook niet helpen, maar let op het verschil tussen haak patroon geadverteerd voor de verkoop dan vs. nu in termen van het beeld (tekening vervolgens vs. Groot fotografie nu) en hoeveel meer informatie we hebben nu om te bepalen als we willen kopen van een haak patroon!

Je heb een van deze berichten gemist vorig jaar? U kunt een bezoek brengen de originelen via de links in deze post.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Ik hou van de hond trui! Ik heb al op zoek naar een patroon van de trui gemakkelijk hond en ik zou moeten verlenen zulks te uitproberen. Ook de zeshoeken ziet er geweldig!

 2. Pingback: Haak sieraden ideeën voor Kerstmis met inbegrip van 10 Gratis haak patronen — Haak wellust

 3. aliceremembers Antwoord

  Hoi,
  Dank u voor met mijn werk! Zulks zit awesome!!!
  Ik zou werkelijk waarderen als u kon het beeld van de herfst haakwerk krans link naar mijn Etsy winkel AliceRemembers.etsy.com, waar is het van, want het is mijn werk en mijn beeld. Merci zozeer!!
  Dit is de https://www.Etsy.com/ transactie/98663592? (Hoewel niet langer te koop)
  en dit is een https://www.Etsy.com/ aanbieding/115749400/haak-krans-herfst-krans-herfst?Ref = verwante-0
  Bedankt!
  Al het beste voor u!
  Naomi :) AliceRemembers.etsy.com

 4. Pingback: Pinterest Picks: Thanksgiving | LittleElm

 5. Pingback: Thanksgiving week Deze delen is zondag -

Schrijf een reactie