2011 in haak: Sarah Applebaum, Blake Lively, Garens van Italië, Pacman

Alle gedurende de week delen ik over nieuws 2012 Haak … behalve op zondag wanneer nemen wij een blik terug bij 2011 haak en zien als we updates naar het nieuws vanaf dat moment kunnen vinden. Geniet van deze week roundup:

Haak kunst

Haak kunstenaar Mandy Greer publiceerde een mooi koffietafel boek tonen een retrospectief van tien jaar van haar werk. Greer blijft om te maken en haar unieke haak-rijke kunst exposeren, die vaak is handgemaakt door teams van crocheters die werken om te maken haar visie tot leven komen. Greer heeft ook onlangs cowl-maken klassen onderwijs als onderdeel van een project genaamd Verzamelen, Inwisselen, Overleven en bloeiende.

Ik schreef over garen Bobbings, deel van een grotere groep voor yarnbombing genoemd Knittaz met houding, dat op zijn beurt deel uitmaakt van een nog grotere groep zo geïnteresseerd die mij genaamd Aunty sociale. “Het idee achter de naam is om mensen uit achter hun TV en computer schermen en in de echte wereld en de grotere Gemeenschap. De grappige naam herinnert ons eraan dat er waarde is aan het einde van uw eenzame anti-sociaal gedrag en bij te dragen tot iets binnen de grotere Gemeenschap. De groep wil mensen aanmoedigen om specifiek te krijgen uit hun huizen in de nacht, zodat ze hun gemeenschap als een vriendschappelijke wedstrijd zien, sociale plaats in plaats van een slechte, enge plaats. ” Aunty sociale blijft actief in het bewerken van, YarnBombing, literaire evenementen en nog veel meer.

Ik deelde meer illustraties uit kleurrijke, Wacky haak kunstenaar Sarah Applebaum. Ze doet zo'n groot werk leuk! Zoals ik in vorige week post, deze kunstenaar onlangs verpakt een solo show in Tennessee. Ik kan niet wachten om te zien wat er van haar volgende!

Haak boeken

Ik herzien Bakken voor alle redenen door Marty Miller. Dit is een grote kleine haak breiboek gevuld net met patronen voor tote tassen. Ik denk dat gehaakte zakken zitten zodoende nuttig voor zo vele dingen, dat is waarom ik hield van het. Ik heb uiteindelijk mijn exemplaar uiteindelijk weg te geven aan een blog lezer, dat is wat ik meestal doen nadat ik klaar ben met behulp van mijn haak boeken.

Haak nieuws

Young brei- en haak ontwerpers werden volledig revisie het kasjmierindustrie in Schotland. Interessant nieuws! En het nieuws blijft. Er was onlangs een NY Times downloadee over hoe ontwerper merk Chanel had net gekocht een Schotse kasjmier molen, gezegde, “"Door deze acquisitie, We herhalen onze belofte tot traditionele expertise en vakmanschap, en onze wens te beschermen hun toekomst en hun ontwikkeling ondersteunen.”

103-jaar-oude Lydia Campbell draagt Haak doilies met haar uitdelen in de viering van haar lange leven. Wat een leuke manier om te omhelzen en vieren ouderdom! Ik ben niet zeker hoe Campbell doet het goed, maar ik hoop dat ze wordt aansluiten langs!

Een klein beetje van Comfort vrijwilligers leeftijd 7 – 94 items werden Haakvideo voor kinderen in de pleegzorg systeem in San Diego. Ik gecontroleerd hun website en ze zijn nog steeds een actieve groep. Tot nu toe in 2012 zij donated meer dan 500 dekens.

Haak mode

Ik begon mijn Ontwerper haak Project. Wow – Ik kan niet geloven dat het een jaar geweest! Het was mijn doel om te dekken 50 verschillende mode-ontwerpers, kijken naar een haak in hun collecties. Één per week doen zou ik theoretisch hebben gekregen hen alles gedaan recht rond nu. Echter, Ik overgeslagen enkele weken ter dekking van andere haak fashion nieuws op deze dagen, dus er nog enkele links op de lijst zijn en het project voortzetten zullen totdat deze voltooid is. Ik heb liefgehad kijken naar haak van namen, zoals Chanel, McQueen en Prada!

Ik deed een halverwege de maand roundup van beroemdheid en ontwerper haak dat dit beeld van Kim Kardashian opgenomen in een gerafelde haak jurk. Deze dezelfde jurk was ook gedragen door model Kelly Brook.

Haak Quotes

"Een houten haaknaald was haar instrument, en voor goed meer dan een halve eeuw, Ze speelde het zoals een concert violist." – Bron

"Het gezicht van kant heeft enorm sinds oma's haak zakdoeken veranderd." – Bron

"Een beetje van garen therapie is de beste balsem voor de vermoeide crocheter ziel – vooral wanneer je gestrest en overbelast voelt." – Handen in Delight

"Ik echt genieten van hoeden en sjaals maken van een enkele streng van garen. Het is heel fascinerend als je erover nadenkt." – Bron

Haak op Etsy

Ik had plezier samenstellen van een Etsy schatkamer Haak items themed rond video games. Geek haak! De haak megaman patroon hierboven wordt verkocht op Etsy door RichmondArt. Een van de posten in de schatkist is een haak Pacman ghost, die ik liefde omdat Ms. Pacman is het alleen niet-word gebaseerde video spel dat ik ben echt goed in. Ik heb mijn eigen Ms. Pacman later vorig jaar van NerdJERK.

Garen

Ik deed een overzicht van Bernat Baby Jacquards garen. Ik genoot van de colorway en de cowl dat ik gemaakt met behulp van dit garen.

Ik deed een post met de nieuwste garen van een paar indie verkopers: Candy streng, Garens van Italië en een Stash-verslaafde. Hier is iets nieuws van elk van hen in de herfst 2012:

Witch's Brew van Candy streng

Hip wol uit Garens van Italië

Mini-strengen van Een Stash-verslaafde

Wat ik van plan Was

Mij watertje getting zeer actief delen mijn Tweets op Twylah, een site waarmee ik een veel inhoud maar op één plaats onder Categorieën statistische zodat het fungeert als een blog of een tijdschrift stijl pagina van de dingen die ik tweet. IK blijven gebruiken Twylah. Ik ben ook nu doen iets vergelijkbaars op Sulia, maar het verschil er is dat ik ben in staat om te schrijven in een veel meer van mijn eigen inhoud voor een meer persoonlijke soort aggregatie.

Ik zat te denken over nemen mijn Gehaakte laptoptas en vouwen in tweeën om een dikke kussens portemonnee. Uiteindelijk besloot ik dat was niet een goed idee en hield het als een gewone laptop gezellige.

Ik deed sommigen creatief schrijven over haak. Ik zou graag terug te gaan naar het schrijven van verhalen en gedichten aan mijn projecten gerelateerde maar ik heb dat dia laatste tijd laten. Niet genoeg uren in de dagen!

Ik heb gemaakt een video voor mijn haak rookkanalen.

Ik was het verkennen van de blogroll links in verschillende blogs voor mijn Verslaafd samen Project. Net als de week voordat ik werkte via de zeer uitgebreide blogroll van Bridge en daarbuiten, de haak-voor-charitatieve organisatie gevestigd in Ohio.

Deze dag In de geschiedenis van de haak

Ik keek op deze datum in de geschiedenis van de haak en vond een 1964 artikel door Pauline Walker over hoe begonnen veel vrouwen te broek dragen op een regelmatige basis. Het artikel vermeldde dat broek met gehaakte rand een populaire keuze was. Andere populaire broek van de tijd was “Smart brei versies”, “trim op maat gesneden stijlen” en culottes.

Je heb een van deze berichten gemist vorig jaar? U kunt een bezoek brengen de originelen via de links in deze post.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie