Onlangs ontving ik een e-mail van een lezer die was op zoek naar wat hulp bij het vinden van een haak patroon. Ik heb u gevraagd, mijn geweldige lezers en vrienden in de haak-Gemeenschap, Als u zou kunnen helpen en er een onmiddellijke reactie was. Ik wilde dat verhaal met u delen!

De vraag

Dus was wat gebeurde eerst dat een lezer met de naam Dolly de contact pagina van deze blog gebruikt om te vragen een vraag:

“Hallo, Mij zijn geweest uiterlijk voor 3 dagen online voor een patroon dat ik gebruikt om te maken met mijn moeder. Het is een kussen van de ronde haak je met sommige keten werk wanneer u uw vinger gebruiken en slip elk keten samen en sluit in centrum. Het trekt de bovenste kleur naar de volgende dia. Mijn herinneringen zijn niet zo groot op de stappen. Alle hulp?”

De oproep voor hulp

Ik had absoluut geen idee wat het patroon was dat de crafter was op zoek naar op basis van deze informatie. Maar ik wist dat sommige van mijn andere lezers en online haken vrienden net het antwoord weet misschien. Ik kwam te Facebook en er vroeg en kreeg sommige grote reacties zeer snel:

De voorgestelde patroon

In de tussentijd, Dolly had geschreven aan mij nogmaals tot enkele foto's toevoegen (een rechts boven deze tekst en bij de bovenkant van deze post) om ons te helpen bij het vinden van het patroon. Op basis van wat had gesuggereerd op Facebook en wat ik zag in deze beelden stelde ik voor dat misschien het patroon, of iets dicht bij hetzelfde patroon, was de Caleidoscoop warme pads patroon door Cylinda Mathews, dat was een haak herinneringen patroon dat is nu beschikbaar voor gratis via Ravelry. Hier is een foto van een van die warme pads van door Haakpoes op Ravelry:

Het Item dat kreeg haakwerk

Dolly overeengekomen dat dit patroon haar helpen zou. Ze legde uit dat ze heeft vier verschillende vrienden die haar willen te leren ze haak maar die eerste die ze nodig heeft om te leren zichzelf te lezen haak patronen beter omdat ze geleerd van haar moeder en grootmoeder die niet gebruik van patronen voor hun werk maken. Ze stuurde me wat foto's wanneer ze haar eerste gaan op het voltooide, gezegde, “Het is niet perfect en ik had om hier en daar enkele rijen ongedaan te maken maar het was leuk om te maken. Ik hou van het ontwerp. Ik ben zo moe van het doen van oma pleinen en moeten om nieuwe dingen te proberen.” Ik ben zo blij dat u waren allemaal bezig met haar daarmee helpen!

Ik vind het geweldig hoeveel de mensen in deze haak Gemeenschap helpen elkaar. Wij steunen elkaar in manieren zowel groot en klein. Het is prachtig, en ik voel me altijd gecharmeerd te zijn in het midden van deze grote groep van creatieve mensen die altijd is groeiende en versterking.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

  1. Cylinda very generously re-posted the Kaleidoscope Hot Pad pattern on her blog at http://crochetmemories.blogspot.com/

  2. Pingback: Haak Gift patronen: Pannenlappen, Handdoeken en meer keuken haak |

Schrijf een reactie