Toen ik deed mijn artikel op 10 slimme manieren te organiseren haak haken Ik omvatte een spiraal stof haken organisator dat ik dacht dat keek ontzagwekkend. Ik zag dat er een gratis haak patroon op Ravelry voor iets dergelijks is dat u voor jezelf maken kon. Cool!

Gratis haak patroon

Dit patroon haak wordt genoemd, de toren van Babel omdat wanneer het is alles klaar kijkt het als dit:

Het ontwerp is van Eleanor Howe en het patroon wordt aangeboden als een gratis Ravelry te downloaden.

De versie van de stof

Als je nieuwsgierig naar de organisator dat ik eerst had gezien dat het is de Seabury spiraal organisator:

Zou u meer kans om te kopen van de organisator van de stof of waarschijnlijker haak uw eigen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

 1. Ik ben zeker gaan hebben een gaan op mijn eigen toren van Babel Haakvideo – het patroon wordt gedownload en wachten om te worden afgedrukt!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @craftgirl78 Yay – Ik ben blij dat ik gedeeld het vervolgens. Ik zou graag zien hoe jou blijkt!

 2. Geweldig crafty idee! Ik heb het weefsel degenen en zij zijn mooi en $$$$ Nochtans heb ik teveel naalden en sets te realistisch overwegen voor het organiseren van. Ik kon zien een gebruik voor de kleine haak toren van Babel voor een tabel tijdens een klasse of open breien nacht, staal garen proeverij nacht.

 3. undergroundcrafter Antwoord

  Bedankt voor het delen van het patroon. Ik zal het eigenlijk doen? Wie weet, maar nu is het tenminste een optie :).

 4. Pingback: Haak Blog Roundup: November in Review — haak wellust

 5. IK DEED HET VANDAAG !~! Ik haakwerk een als jou vandaag tijdens de detective Jack Frost tonen dat mijn man en ik hebben genoten van lettend op. Ik gebruikte wol van de Andes door brei Picks in pompoen en het kwam perfect cool. Ik gelijmd een lederen cirkel naar de bodem te houden de haken uit te vallen toen ik pakte het op, maar de rest net als de jouwe is.

  Thanks so much voor het patroon.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @Lynda M O ik dit één nog eigenlijk nog niet gemaakt, Hoewel ik heb het in gedachten om dit te doen, maar hield het patroon en dat is waarom ik wilde te delen het hier. De leater-onder logisch! Ik zou graag zien een foto van jou als je een kans krijgt!

 6. Ik zou zeker willen verlenen op te uitproberen, Als ik het patroon Bedankt krijgen kan. Mary Parron

Schrijf een reactie