Ik heb onlangs schreef over mijn 365 project, een project was ik gestopt waar ik gepland om te fotograferen mezelf dragen verschillende haak stijlen elke dag van dit jaar. Ik stopte het project om verschillende redenen, en toen ik dat deed ik werkelijk dacht niet dat iedereen zag. Ik was aangenaam verrast om te vinden meerdere opmerkingen op dat recente post te laten me weten dat mensen die gemist heb haak stijl berichten, ze hadden gewoon van uitgegaan – meestal correct – dat ik mijn detachering schema veranderde en de dagelijkse project niet bij kon houden.

Ik ben zo blij om te weten dat mensen geïnteresseerd zijn in het zien hoe ik de stijl van mijn haak kleding en accessoires. Ik denk dat dat haak op veel verschillende manieren gedragen worden kan. Ik denk dat het is leuk om te spelen met onze kleding. Ik wil proberen om het meeste uit verschillende stukken door het dragen van hen op verschillende manieren. En ik hoop mensen te laten zien hoe ik het moedigt hen te zijn speelse dragen hun eigen gehaakte artikelen, ook.

Dus, Ik zal daadwerkelijk worden terug het brengen van een herziene versie van de 365 project starten 2013. Op dat moment doe ik wekelijks “wat ik droeg” berichten tonen dat een haak die ik droeg tijdens de week. Op deze manier kan ik mezelf te dragen nieuwe dingen en te fotograferen hen voor u uitdaging maar ik heb niet te verplichten tot het doen van het dagelijks. Het is gemakkelijker om te schrijven een post dan zeven elke week zeker! Ik ben zo enthousiast over dat. Ik zou het nu beginnen behalve dat mijn camera eigenlijk gewoon brak en worden verscheept moest af voor Nikon te repareren het en ik heb geen idee hoe lang dat zal nemen. En ik heb een Christmas giveaway project gepland voor volgende maand, dus ik wil niet beginnen dit vervolgens. Dus het zal een 2013 project.

Wanneer ik droeg deze haak poncho eerder vorig jaar

Maar in de tussentijd, Ik dacht dat ik zou soms delen hoe ik draag haak. In dit geval, u bent eigenlijk het zien van een poncho dat deel van uitmaakte de 365 project. Ik heb niet maken deze; het was een tweedehands winkel vinden. De eerste keer dat ik droeg het op deze blog droeg ik in traditionele poncho-stijl. Ik had gemengde gevoelens over het. Ik denk dat het is een mooi stuk, maar het gemaakt met echt volumineus garen en niet gemaakt om te draperen echt goed, dus ik voelde me soort stevige en boxy draagt. Ik wilde proberen te verminderen dat gevoel en krijgen een meer sexier kijken uit de poncho. Dus is hier wat ik deed …

Het deel van de nek van de poncho was net groot genoeg voor mij om het pull-down over mijn schouders en maken het tot een strapless top. Natuurlijk, Ik droeg een tank top eronder, omdat het is een stuk see-through haak. Ik ging met een matchig tank top zodat de riemen niet zou te raar kijken (die meer succesvol zou zijn geweest had ik gedragen een strapless beha – Oeps). Ik was van plan om te proberen om het te dragen als een jurk met panty's, maar het was veel te kort daarvoor. Ik probeerde het met een paar rokken en het juiste niet kijken maar ik raakte op iets wanneer ik gekoppeld de Gehaakt topje met mager jeans. Het enige probleem was dat het leek veel te moederschap, dus ik het omhoog gordel. Ik heb toegevoegd dikke zwarte hakken, Hoewel u niet kunt echt hen hier zien … het doel was meestal elongate mijn benen. Ik was blij met de resultaten.

Het aardige ding was dat ik was in staat om te dragen de poncho als dit voor de meeste van de dag toen het was vrij warm hier in San Francisco. Toen kreeg het kille nachts, Ik kon unbelt het en trek het terug tot de poncho-stijl, die betrekking hebben op mijn armen en houden me warmer. Dubbele plicht – mooi!

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

  • CrochetBlogger Antwoord

   @Fruitful fusion merci zozeer!! Ik hou van het spelen rond met mijn stijlopties.

 1. undergroundcrafter Antwoord

  Ik hou ervan als een top, ook. Geweldig idee en ik hou van dat er converteerbare voor een kille nacht van San Fran!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @undergroundcrafter merci! Uw feedback was een van de redenen waarom die ik wilde terug te keren naar deze stijl posten. :)

 2. Pingback: Haak Blog Roundup: November in Review — haak wellust

Schrijf een reactie