BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik heb geschreven vele malen over de voordelen voor de gezondheid van de haak en hoe het hielp me in mijn eigen slag met depressie. Maar mijn mening is niet de enige die telt, Natuurlijk, en ik heb altijd liefde zien hoe andere mensen het zin wanneer ze praten over hoe haak heeft geholpen hen in hun eigen strijd.

Een tijdje terug Kluwen met Tami had een blogpost die ik heb gemerkt omdat het eigenlijk een van mijn berichten over genoemd haak voor depressie. Tami scharnierend haar eigen strijd als ze ging door een werkelijk moeilijke tijd. Hier zijn vijf dingen die ze zei over hoe haak hielp haar:

 1. Plukken uit het perfecte garen met de perfecte kleuren is geruststellend.
 2. De herhaling tellen helpt met de OCS neigingen.
 3. “Het gevoel van het garen zachte in één hand en metaal haak in de andere geeft mij een gevoel van bestelling.”
 4. Het geeft me een geweldig gevoel van eigenwaarde te kunnen iets doen productief in het gezicht van depressie.
 5. “Creatief, dat is mijn ziel.”

Deze dingen alle ring waar voor mij en het is zeer valideren om te horen van andere mensen zeggen hen zo goed. Hoe heeft haak je geholpen door een moeilijke tijd?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

10 Opmerkingen

 1. Pingback: Haak geneest – Recente nieuws en onderzoek — haak wellust

 2. o mijn gosh! Dit is hoe ik ben geweest in het geheim gevoel voor zo'n lange tijd! Ik ga niet gek dan! Of als ik ben, Ik ben in ieder geval niet langer alleen. Heel hartelijk bedankt.

  • Kathryn Antwoord

   Je bent helemaal niet alleen. Ik dacht dat ik was alleen in het, ook, totdat ik begonnen met het onderzoek voor mijn boek haak opgeslagen mijn leven en andere laten mensen weten en kreeg zo veel verhalen in ruil daarvoor over hoe haak was het helpen van mensen!

 3. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest |

 4. Ik zeker voel dat haak me met angst helpt. Het laat me duidelijk mijn geest op dezelfde manier dat meditatie doet. Ik heb begonnen zelfs bloggen onlangs, en het helpt me het gevoel meer gericht, en over het algemeen meer inhoud :) Ik ben blij dat het helpt anderen de manier het heeft me geholpen! Trouwens, hou van de blog.

 5. Verinalda Mendes Antwoord

  Hallo Beautiful People!

  Haak is altijd aanwezig geweest in mijn leven. Ik ben een persoon erg eenzaam aan het begin van mijn professionele leven heb ik stukken die me absorberen deed. Gebruik foto's te lopen, Ik kan haak niet met het recept. Thuis heb ik een paar stukken voor het grootste deel van mijn werk was om te geven of te verkopen aan meer lijnen te kopen. Indien aangevinkt depressie was in een toestand van gewoon verblijf in bed, het nemen van de slaap medicijnen, tot op een dag het leek een beetje stuk dat thuis was en mijn jongste dochter vroeg me een strand uitgang, toen begon ik op zoek naar lijnen die thuis gehad en hervat.
  Altijd Ik gebruikte de witte draad in mijn werk en twee jaar geleden vond ik de kleuren. Onze lang verloren met wit. Nu ongedekte depressie, Ik weet zeker dat ze.
  Een dikke knuffel voor iedereen en blijven investeren in crochet.

 6. Pingback: DaniellaJoe Haak Mandala's |

 7. Haken of breien een patroon dat is interessant genoeg om me te vermaken, maar ook repetitief geeft me een gevoel van orde als er andere dingen die een hot puinhoop.

 8. Pingback: Nahtanha Haak Mandala |

Schrijf een reactie