Een recent nieuwsartikel over een vrouw die is proberen in te breken een wereldrecord doen kant sprongen trok mijn aandacht omdat ze eerder probeerde te breken van het wereldrecord van de haak voor de langste keten. Ik moest leren meer over haar!

Patricia Belcher, Strevende naar een wereldrecord

Het nieuwsartikel dat ik lees uitgelegd dat Patricia Belcher is een vrouw die is juridisch blind sinds geboorte maar is super bepaald niet te laten dat haar terug op zijn leven houden. Ze verloofd in een verscheidenheid van vet levenservaringen van parachutespringen voor vrijwilligerswerk als een vredeskorps werknemer. Maar iets zij nog niet gedaan, en echt wil, is haar naam in het boek van Guinness World Records te krijgen.

Ze is momenteel hopen te bereiken van dit doel door het verslaan van de bestaande wereldrecord voor meeste kant sprongen voltooid in één minuut. Hopelijk is de derde keer de charme voor haar omdat ze heeft geprobeerd twee andere records en niet geslaagd. Ze eigenlijk geprobeerd voor twee decennia om te trainen om te verslaan de record touw springen en eindelijk toegegeven dat ze net was niet van plan om te winnen dat een.

Het was na dat toen ze besloten om te proberen de werelds langste keten haak. Ze slaagde haak een 40 mijl lange keten, die ze nu heeft verpakt in een grote enorme decoratieve garen bal die is een bewijs van haar inspanningen ondanks het feit dat ze de record niet verslaan. Ik ben zo benieuwd om te weten wat zij zou kunnen eindigen doen met die enorme bal van gehaakte garen someday!

Belcher is vrij zeker dat ze verslaan het Guinness World Record voor kant sprongen onlangs maar moet wachten om te horen van de officiële woord van de rechters. Als dat zo is, Ze hoopt dat het als een inspiratie voor anderen dienen zal – met of zonder een handicap – altijd streven naar het bereiken van uw doelen en duw jezelf. Ik hou van dit, omdat haar geschiedenis laat zien hoe je kunt beginnen opnieuw en opnieuw en nog steeds ergens, zelfs als het niet lijkt alsof u op het eerste gezicht slagen bent.

Andere haak wereldrecords

Veertig mijl zeker lijkt een lange gehaakte ketting maar Belcher gemarkeerd in haar nieuwsartikel (Er is een video op deze link) dat een vrouw in Frankrijk had haakwerk tweemaal dat. Zoals ik al zei in mijn December 2011 Roundup van haak wereldrecords, die persoon was Anne Vanier-Drussel.

De andere records van de haak ik noemde in dat bericht waren:

  • Susie Hewer haakwerk een 250+ lange keten terwijl gelijktijdig het runnen van een marathon.
  • De record voor de langste gehaakte deken is 38′ x 81′
  • Snelste haak record is voor 5,113 steken in 30 minuten door Lisa Gentry
  • De record voor de meeste crocheters op één plaats is 247

Andere blinde Crocheters

Toen ik begon te leren over blinden leek die haak het geweldig voor mij. Krijg me niet verkeerd, Ik denk nog steeds dat het is verbazingwekkend, maar ik heb daar geleerd dat het is niet alles wat ongebruikelijk. Verschillende mensen die ik interviewde voor Haak mijn leven gered waren blind of had falende gezichtsvermogen en ze vertelde me dat ze kunnen haak door aanraking en lichaam geheugen.

Een paar voorbeelden van andere blind crocheters ik heb geschreven over:

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: November in Review — haak wellust

  2. Pingback: Dan en nu in haak (12/16 – 12/31) — Haak wellust

  3. Pingback: Link liefde! Beste haak blogposten van de Week — haak wellust

  4. Pingback: 15+ Inspirerende blinde Crocheters en visueel gehandicapten die haak |

Schrijf een reactie