Ik heb wat krediet geven het Bellevue Arts Museum, die haak werk in meerdere tentoonstellingen in de afgelopen jaren heeft gekenmerkt. Op dit ogenblik is er een tentoonstelling gaande genaamd hoge Fiber dieet dat viert de vezel kunsten en omvat enkele haak, met inbegrip van het werk van geweldig portret kunstenaar Jo Hamilton.

Over Bellevue Art Museum

Bellevue Arts Museum (BAM) is een uniek museum in dat het zich op het snijvlak tussen kunst richt, ontwerp en ambachtelijke. Ik hou van dit! Dit museum eerder gezegd wanneer Nathan Vincent had werk gekenmerkt in een multi-kunstenaar expositie er. Ik noemde ook een tentoonstelling genaamd De mysterieuze inhoud van zachtheid dat was op Cornell maar ik moet zeggen nu dat het eerst werd getoond op Bellevue Art Museum. Bellevue Art Museum is gevestigd in Bellevue, Washington hier in de VS.

Over vezelrijk dieet

Een huidige tentoonstelling in BAM is hoog Fiber dieet, welke geopende vorige maand en loopt tot en met februari.

Van de website:

“Met zijn veelzijdigheid en klaar beschikbaarheid, vezel heeft lang haar vaste plaats in de doe-het-beweging, nog is vaak onderbelicht in de traditionele kunstwereld. Richten een spotlicht op vezel kunst gemaakt in het noordwesten, BAM Biënnale 2012: Vezelrijk dieet viert zowel de regio's rijke tradities, alsmede nieuwe uitdrukkingen, waar concepten van kunst en ambacht samenvoegen.”

Jo Hamilton haak in deze expositie

Haak portret kunstenaar Jo Hamilton gemaakt van werk dat werd gebruikt in de Afbeelding gewenst voor de tentoonstelling.

Ze heeft ook werk tentoongesteld in de tentoonstelling.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: November in Review — haak wellust

Schrijf een reactie