Vorige week schreef ik over de haak handtassen, schoenen en accessoires van het merk De Sak. Sommige van de items die ze maken herinnerde me aan de Dolce & Gabbana haak items die ik heb featured hier op de blog in de post. Ik dacht dat ik zou doen een vergelijking van enkele van de D roundup&G haak op een aantal van de Sak haak en je daarna vragen … welk merk heb je het gevoel dat is meer jouw stijl?

De zak Gehaakte oma-vierkanten

De kleine zwarte zakken

De Cross-lichaam in de neutrale stand

Haak schoenen

Dus wat is wat?

Alles dat u aan de linkerkant ziet hier is Dolce en Gabbana haak. Alles aan de rechterkant is vanuit de Sak.

Neem de Poll

Opmerking: Ik probeerde te zetten een online opiniepeiling hier en het lijkt niet te werken zodat u annuleerteken uitsluitend vertrek commentaren hieronder als u het gevoel dat het!

De prijs

Zou het veranderen uw antwoord helemaal als ik je vertelde dat de gemiddelde Dolce en Gabbana handtas meer kost dan $1500 Overwegende dat de Sak is geprijsd onder $100 per tas? Het verschil in schoen prijzen is vergelijkbaar.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

10 Opmerkingen

 1. Behalve de oma tassen pleinen (die ik niet wil) Ik hou van de Sak de dingen die meer de D&G. Met het verschil in prijs is het een geen-brainer-nr, zelfs als ik vond het niet leuk meer. :)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @kmckown58 zo interessant sinds die oma vierkante tas een van de meest populaire dingen is die ik heb gepost op deze site in het verleden. Ik hou van hoe we allemaal onze eigen stijlen hebben.

 2. Ik hou van de Sak zakken. Prijs opzij ik denk dat ze hebben schonere lijnen en gewoon hebben een meer gepolijste look. Het gebeurt soms wanneer hoge ontwerpers imiteren ambachtelijke. Ze niet kunnen gewoon verlaten goed genoeg alleen, ze hebben zodat het lijkt een beetje plakkerig zodat iedereen weet dat het is “handgemaakte”. Ik had eens een wever vriend die deed wat werk voor een mode-ontwerper, ze wilde haar om fouten te maken op doel. Ze graag niet dat helemaal.

 3. Ik heb deze haat-liefde verhouding met de Gehaakte oma-vierkanten… De zinsnede roept in mijn gedachten, visuals uit mijn jeugd in de jaren 70 met verbrande oranje en groen avocado… maar als ontwerper en crafter, Ik kan waarderen de eenvoud van uitvoering maar de complexiteit en broadness van de mogelijkheden! Persoonlijke mening: Handtassen en schoenen altijd past… Ik geef de voorkeur de eenvoudige, klassieke look van de Sak.

  • CrochetBlogger Antwoord

   Ik heb gehoord dat een heleboel mensen zeggen dat over de Gehaakte oma-vierkanten. Ik ben geboren in 1980 mezelf dus ik hoef eigenlijk deze verwijzingen uit mijn eigen jeugd en dientengevolge voelt de Gehaakte oma-vierkanten in dat soort stijl zeer retro-cool voor mij. :)

 4. Oke dus ik een D ben&G meisje op een begroting SAK! Gelukkig kan ik haak en maak een!!! Ik had de “Origineel” SAK zak jarenlang. U weet de ene n de gedrapeerd over de vrouw rug toevoegen.

 5. Pingback: Haak: 2011, 2012, 2013 (1/14 – 1/20) — Haak wellust

Schrijf een reactie