2011 in haak: Haak herinneringen, Happy Feet garen, Alpaca boerderij, Steampunk haak

Elke week ga ik terug naar deze dezelfde data op de haak wellust blog vorig jaar. Ik kijk naar wat ik schrijven over dan en informeren u over de dingen die zijn veranderd met betrekking tot deze posten. Het is een manier voor u om dingen die u zou kunnen hebben gemist te zien en te leren hoe haak kunst, mode en design evolueren in de tijd. Aan het einde van de post is ook een blik op deze datum in de geschiedenis van de haak. Ik hoop dat het een reeks die u genieten van! Hier is van deze week informatie …

Haak kunst

Xenobia Bailey had een nieuwe haak kunst exposeren op gebeurt op het noordwesten African American Museum in Seattle. De tentoonstelling, dat liep voor zes maanden, was gewijd aan haar ouders. De tentoonstelling heette de esthetische van Funk. Bailey's werk is momenteel een deel van de Studio Museum van Harlem's 100 jaar viering van de geboorte van Romare Bearden. Dit is nodig omdat zoals Bailey over kunstenaar Bearden zegt: Hij “collage op een poëtische manier om te vertellen van de Afro-Amerikaanse verhaal door een zeer funky gebruikt, Uruzgan sterke, Nieuwe wereld, Fine art esthetische.”

Haak boeken

Ik herzien Huggable haak door Christine Lucas, die is gevuld met patronen voor het maken van grote schattige gevulde dieren. Lucas heeft een Etsy winkel genaamd ScareCrow originelen dierlijke haak patronen waar ze verkoopt extra gevuld.

Roundup van Kerstmis haak patronen van haak herinneringen

Haak nieuws

Ik deelde een verhaal over Anna Murphy, een gepensioneerde met macula degeneratie die zes dekens per maand haakpennen, die zij schenkt aan verpleeghuis bewoners en kankerpatiënten. Ik heb geen een update op deze crafter maar hopen dat ze doet het goed!

Jaar van projecten deelnemers. Ik heb een bericht verkennen wat iedereen deed voor hun deelname aan het jaar van projecten. Het was leuk om te zien die bezig was met haak, die op breien en die op beide zo goed te kijken naar alle van de projecten die zij had gekozen. Mijn favoriet was Marie van ondergrondse Crafter die ervoor hebben gekozen om te werken haar weg door de geavanceerde technieken in de Haak Master Class boek. In tegenstelling tot mij, Marie is ook dit jaar weer deel te nemen aan jaar van projecten en het nemen van op nieuwe vezel kunst technieken met inbegrip van spinnen.

Haak Quotes

Hier waren enkele van de slimme dingen die mensen zei:

"Ik weet sommige hete meisjes die haak dragen." – Christopher Kane

"Het is verbazingwekkend hoe onze strengen van garen binden ons samen als bijna instant vrienden. There's something about de viel van garen loopt door uw vingers en de mogelijkheid om te delen creativiteit die bij elkaar een groep brengt. " – Gwen Blakley Kinsler

"Hebben omringd door prachtige haak creaties die sprong in leven door de magische handen van mijn grootmoeder die werd ik diep in verrukking gebracht door de wereld die kon worden gemaakt met de eenvoudige 'draai en draai' dans van het garen met de haak. "En ik was echt verslaafd." – De kleine schatten

"Volgende keer je merkt dat je in de winkel van uw lokale garen of op uw farmer's market, met iemand praten over waar de vezel in uw handen is uit. Hoe werd het gemaakt? Waar was het gemalen? Wat voor soort kleurstof proces werd gebruikt? Hoe meer begrijpen u over uw Vijfje en waar het uit kwam, hoe beter geïnformeerd u zal worden en hoe meer u zult waarderen het proces." – Tanis Gray

"Ik denk dat dat Haakvideo leuk en ontspannen moet." – Christine Lucas

Haak op Etsy

Ik samen te stellen een Etsy schatkamer themed rond Steampunk haak. Het was leuk om te zien wat mensen werden maken in deze niche, een niche ik nog steeds graag om naar te kijken! De foto hierboven is de mooie kant haak Gray gotische Steampunk Victorian NeoVictorian pols manchetten door Scarletrabbit waarvan steampunk neckwarmer werd gekenmerkt in dat Schatkist.

Garen

Ik herzien Happy Feet garen door Plymouth

Wat ik van plan Was

Ik ging naar de Tucson wol Festival. Het was mijn eerste keer naar een boerderij vezel / Festival en ik had echt een geweldige tijd. Het gaf me een kans om te bezoeken van mijn familie in Tucson, Wat geweldig was. Ik ging ook terug naar Tucson dit jaar weer een paar weken geleden, maar deze keer de vezel-gerelateerde wat ik deed was ontmoette een daling van de spindel maker Ken Ledbetter. Wat betreft de Tucson wol Festival … de eigenaar van de boerderij Kathy Withers verplaatst van Tucson en is nu op de East Coast; Ik zie van haar site dat ze de Woodbine Fiber Fest dit komende weekend doen zal zodat mensen er haar dieren zien kunnen en vezel.

Ik was bezig met een groene haak cowl samengesteld uit post steken en bullions, een groot textuur stuk. Ik ben het dragen van de voltooide stuk in de foto hierboven.

Ik was het verkennen van de blogroll links in verschillende blogs voor mijn Verslaafd samen Project en wat uitgecheckt BellaCrochet Geniet van de lezing op blogs van andere mensen. Ze volgde een heleboel vreemde taal haak blogs, die hielp me kennismaken met wat een vreugde deze blogs kan worden. Ze volgde ook een heleboel draad haak blogs, dus ik kreeg de kans om te ontdekken van nieuwe degenen die ik niet had gezien, veel van die – zoals Haak n kralen – Ik nog steeds volg.

Mijn moeder en zusje gepland om te Start een Etsy winkel op dit moment vorig jaar. Leven kreeg echt bezig met vele andere dingen, Hoewel, dus ze echt hun plannen nog niet klaar voor dat. Ik denk dat het is iets dat ze gaan doen in enige vorm, en misschien iets die ik hen zal meedoen, Toen we erachter te komen hoe te om de timing goed te. Als alternatief kunnen we overslaan de Etsy route en proberen te verkopen gehaakte items lokaal in hun gebied. We zullen zien …

Deze dag In de geschiedenis van de haak

Ik keek op deze datum in de geschiedenis van de haak en vond een grappig, Wacky artikel uit 1951 kopte, “Bemanning Cut Toupees worden gemaakt door geheime haak proces“. Het artikel legt uit dat veel mannen, van actoren aan ondernemers werden dragen bemanning gesneden toupees maar dat één bedrijf deed een betere baan van waardoor ze dan anderen. Het zegt dat de truc is het maken van het haar opkomen correct, die dit bedrijf met name verhindert het gebruik van een “geheime haak proces” die vond “vele maanden te perfectioneren”. Elke toupetje bevat over 30,000 individuele haren en elk haar moeten individueel worden haakwerk. Het artikel zegt dat u kunt kam het haar in de stijl die u wilt en dan zal zij “water-proof, Wind-proof, slaap-proof en pull-proof” maar helaas niet brandwerende! Niet meer is geopenbaard over de “geheime haak proces”.

Je heb een van deze berichten gemist vorig jaar? U kunt een bezoek brengen de originelen via de links in deze post.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. undergroundcrafter Antwoord

    AW, Bedankt! Ik had zo veel plezier werken via haak Master Class – Ik denk dat het is zeker een van de coolste haak boeken die er. En wat betreft het geheim haak proces in toupees, alles wat ik kan zeggen is… Wow.

    • CrochetBlogger Antwoord

      @undergroundcrafter die ik hield van dat artikel vinden op de toupetje. Meestal in dit soort historische nieuws onderzoek vind alleen ik willekeurige patronen of een vermelding van iemand die haakpennen – Deze was anders!

Schrijf een reactie