Onlangs maakte ik een virtuele wereld faux pas. Ik omvatte een link naar een artikel door haak schrijver Kim Werker in mijn link liefde roundup. Ik waarschuwen altijd wanneer zij geschreven heb over op mijn blog dus ik popped in mijn gmail en stuurde een nota aan … Kim Guzman. Ik had per ongeluk gemengde omhoog de online identiteiten van deze twee haken Kims in mijn gedachten. Kim Guzman was super leuk over het en legde uit dat mensen dit de hele tijd doen en hebben gedaan zo jarenlang.

Niettemin, Ik voelde me een beetje slecht. Allereerst, Ik had werkelijk zijn zich ervan bewust dat ik soms vermengd deze twee in mijn gedachten dus ik altijd actief geprobeerd om aandacht te schenken bij vermelding van de ene of de andere op de blog. Maar meer dan dat., Ik denk dat elk van deze vrouwen geweldig op haar eigen werkt en elk een blog die ik heeft zodat ze helemaal verdienen voor mensen om te onthouden individueel die elk van hen is! Ik dacht dat de beste manier om de situatie te verhelpen was gaan zitten en schrijf een profiel van elk van deze vrouwen, markeren hun geweldige werk. Op zijn minst, Dit moet boren in mijn eigen gedachten die ik ben referencement elke keer dat ik wil delen iets nieuw van een van hen!

Haak Kim: Kim Guzman

Laten we beginnen met Kim Guzman. Ze is een gehaakte en gebreide patroon ontwerper die ook technische bewerken heeft; veel van haar werk (maar zeker niet alle) is in de niche van Tunesische haak. Kim's nieuwste boek is Tunesische kabels haak.

Wat Kim vooral liefheeft is met behulp van ongebruikelijke steken in haar ontwerpen, Sommige van die ze maakt zichzelf en sommige waarvan ze in vintage patronen zoekt. Zij biedt video tutorial ondersteuning voor haar patronen die gebruik maken van deze unieke steken. Ze leert ook online klassen door Annie's. Kim Guzman blog is het vreselijk benoemde WIPs 'N ketens.

Kim Guzman verkoopt haar ontwerpen door middel van een paar verschillende plekken met inbegrip van haar online eigen retail winkel Kimane ontwerpen, die ze gelanceerd in 2005. Hier zijn een paar van haar haak patronen:

Clarice Gehaakt topje

Mariposa sjaal

GeoScarf

Kim Guzman meestal gebruikt de online greep CrochetKim en kan worden gevonden op Ravelry, Facebook, Twitter, en Pinterest onder die naam. Dus als je merkt dat je denken over designer “crochetkim” en Tunesische haak er is een goede kans dat je van Kim Guzman denkt.

Haak Kim: Kim Werker

Kim Werker is een ambachtelijke schrijver, Blogger en spreker. Ze was de redacteur van Interweave voor twee jaar te beginnen in 2006. Ze lanceerde het CrochetMe online magazine, die ze liep tot 2008 wanneer ze de site verkocht aan Interweave. Ze mede-gastheer de eerste drie seizoenen van dagelijkse TV breien. Ze heeft veel artikelen geschreven over verschillende onderwerpen gerelateerd aan Crafting crafting, heeft geschreven / co-wuthored ten minste de helft een dozijn titels en momenteel werkt als een freelance ambachtelijke boek editor. Ze blogs over ambachten op de website van Kim Werker.

Hier is een blik op 3 Kims haak boeken:

Doorkruisen presenteert haakwerk geschenken: Onweerstaanbare projecten te maken & Geven

Haak Me

Verslaafd te krijgen: Eenvoudige stappen om haak Cool Stuff

Kim Werker is momenteel vooral enthousiast over de Machtige lelijk Project, waardoor ze vergemakkelijkt “hands-on en discussie gebaseerde workshops die mensen helpen confronteren hun creatieve demonen, experimenteren met nieuwe benaderingen voor creatieve expressie, en vertrouwen in wat ze doen.”

Kim Werker meestal gebruikt de online handvat-kpwerker en kan worden gevonden op Ravelry, Pinterest, Twitter en Facebook onder die naam. Dus als je merkt dat je denken van ambachtelijke schrijver en leider van de creativiteit “kpwerker” uw denken van Kim Werker.

Andere haken Kims

Gewoon voor de lol, Hier zijn enkele andere Kims die haak:

Mij did juffrouw elke haak Kims die je kent? Geef ze een schreeuw uit in de commentaren hieronder!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

10 Opmerkingen

 1. Ik heb een ander Kim toe te voegen aan de lijst – Kim Sofia van Kims stokken en strijkers: https://www.facebook.com/KimsCreepyCreations. Ze haakpennen meestal zombie amigurumi/speelgoed dat ze garen spawn noemt. Het zijn griezelige en fantastische. Het detail is amazing.

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Ik denk dat u hebt gemaakt voor uw fout. Plus, Dit soort dingen gebeuren veel met e-mails omdat u in Kim typt en de eerstgenoemde men welk ijslollie opwaarts het bericht krijgt :).

 3. Pingback: Haak Blog Roundup: Oktober in Review — haak wellust

 4. Pingback: Haak Link liefde voor de Week — haak wellust

 5. Pingback: Link liefde! Beste haak blogposten van de Week — haak wellust

 6. Pingback: Haak uitgezonderd mijn leven vrij op Kindle dit Weekend alleen — haak wellust

 7. Pingback: 10 Geweldige Gehaakte sjaal patroon ontwerpers — Haak wellust

 8. Pingback: 100 Unieke haak rokken — Haak wellust

 9. Pingback: 80 Beste haak patronen voor het huis: Nominaties voor 3e kwartaal de haak Awards |

Schrijf een reactie