Sinds ik begon te schrijven over de haak en gezondheid heb ik ontvangen de meeste raken e-mails van mensen die delen hun verhalen willen over hoe haak heeft geholpen hen via hun eigen persoonlijke tragedies en moeilijkheden in de liefde. Ik hou van deze verhalen ontvangen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een unieke persoonlijke ervaring van het leven heeft en dat het individu die het evenals de mensen deelt die ervaring delen voordelen die hae de gelegenheid om te horen of lezen van dat verhaal. Ik ben met name blij wanneer iemand me in staat stelt verder te gaan en hun verhaal te delen met mijn lezers omdat je nooit hoe een persoon verhaal weet zal van invloed zijn op andere. Vandaag ben ik hier om te delen van het verhaal van Heidi LeMay, een vrouw die haar dochter vorig jaar verloren en bijna verloren zichzelf maar is steeds sterker en beter elke dag deels dankzij haak.

Heidi's verhaal

Hier is Heidi's verhaal in haar eigen woorden:

“Ik kon het niet geloven toen ik zag uw boek Haak mijn leven gered omdat ik zeg dat haak is helpt me via de slechtste tijd van mijn leven. Ik verloor mijn enige kind in juli 2011 na haar lange en dappere strijd met Cystic Fibrosis & Diabetes. Ze overleed thuis uit met me na 5 dagen van letterlijk happend naar lucht. Ze was mijn hele leven en we waren nooit zonder elkaar.

Ik mis haar elke dag en na wordt opgenomen in het ziekenhuis zelf van verdriet en krimpen aan 76 lbs, Ik help hebt gekregen en haak als sommige van die hulp hebben gebruikt. Ik was een alleenstaande ouder en alles wat die ik was wist om te zorgen voor mijn dochter. Nu ben ik verloren zonder haar. Haak helpt me bezig houden. Het kalmeert mijn zenuwen en geeft me projecten te voltooien. Ik heb altijd haak en ben blij dat ik iets te maken hebben en dingen kunnen maken voor andere mensen. De verscheidenheid van dingen haak is eindeloos. Natuurlijk, het zal nooit helemaal mijn depressie bevestigen over het verlies van mijn dochter, maar het helpt geef me iets om te doen.”

Ik ben zo verdrietig voor Heidi's verlies, maar zo blij om te weten dat Haakvideo helpt haar om verder te gaan via deze ruwe periode van het leven.

Haak voor verdriet

Heidi raakt op verschillende manieren dat haak haar in de rouwende proces helpt:

  • Haak helpt haar bezig houden. Wanneer u te met verdriet en andere vormen van depressie maken je geest kan gemakkelijk vast komen te zitten in een negatieve cyclus van gepieker dat het probleem alleen maar erger maakt. Haakvideo helpt pauze die cyclus van gepieker en geef uw mening wat ademruimte. Het geeft je iets te doen om te vermaken en nog is niet moeilijk of vermoeiende in de manier waarop vele andere houden drukke activiteiten misschien wel.
  • Haak kalmeert haar zenuwen. Angst is een frequente onderdeel van depressie en verdriet. Haak is repetitieve, gestructureerde activiteit die vaak helpt verminderen angst en brengen de zenuwen terug naar een meer stabiele plaats dat is gemakkelijker te behandelen. Ik vond dit vooral om behulpzaam te zijn bij nacht wanneer slapeloosheid kan schoppen en de wereld kan lijken als een dergelijke donker, eng, hopeloos plaats.
  • Haak geeft Heidi projecten te voltooien. Wanneer u bent rouwende, het is moeilijk om te zien een positieve toekomst. Het is moeilijk te geloven dat alles wat die je doet ooit uit oke opnieuw zal komen. Haak biedt een kans om echt op korte termijn gemakkelijk-aan-bijeen doelen in de vorm van projecten. Voltooiing van die projecten is een vorm van doelstellingen en concreet tonen jezelf dat u in een positief verplaatsen kunt toekomstige zelfs als het voelt niet nu als het.
  • Haak biedt haar de kans om dingen te maken voor anderen. Haak is een tastbare gemakkelijke manier dat u uw liefde aan anderen kunt weergeven. Het is een manier om terug te geven aan mensen die u door je verdriet steunen wanneer je niet de woorden hoeft te zeggen hoeveel ze betekenen voor u. Het is een manier om te geven aan anderen in moeilijke situaties als u haak voor een goed doel. Handgemaakte items geven aan anderen kunt u uw eigen gevoel van eigenwaarde in het gezicht van depressie weer op te bouwen omdat zelfs als u niet op vele manieren functioneren, u kunt nog steeds geven aan anderen. Het is een krachtig ding.
  • “De verscheidenheid van dingen haak is eindeloos”. Dit is zo waar! En hoewel Heidi het niet expliciet zegt, Ik denk dat dit laat zien dat ze begint te voelen sommige enthousiasme voor het leven weer, wat opwinding over de mogelijkheden in haak die uiteindelijk tot opwinding over andere mogelijkheden in het leven leiden zal.

Verwante verhalen

Heidi's verhaal doet onmiddellijk me denken aan Laurinda die haar verhaal in mijn leven gered haak deelde over hoe ze verloor haar dochter net na de geboorte. Meer Remembering Rowan.
Het verhaal ook doet me denken aan Ann Hood die verloor haar vijf-jaar-oude dochter en schreef erover beide memoir stijl (Comfort: Een reis door verdriet) en fictie (De cirkel breien).
Deze vrouwen, en vele anderen, gebruikt yarncrafting om hen te helpen door middel van hun rouwende proces op verschillende manieren.

Deel uw verhaal

Haak heeft geholpen u door een moeilijke tijd? Als u wilt delen uw verhaal, Haak wellust is een veilige ruimte waar u dit kunt doen. U kunt delen van uw naam of verblijf ongetekend, Wat is voor u juist op dit moment. Stuur een e-mail met uw verhaal naar mij met behulp van de contact pagina op deze zullen site en we samenwerken vanaf daar.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Oktober in Review — haak wellust

  2. Pingback: Vrouw catharsis haak leidt tot goede zaak — haak wellust

Schrijf een reactie