Ik werd onlangs benaderd door Alessandra Stabili, een Italiaanse draad haak sieraden ontwerper die wilde delen haar werk. Ik was geïntrigeerd omdat:

 • Ik hou van delen van het werk van talentvolle crocheters
 • Ik denk dat haak sieraden is een groot gebied van haak en altijd genieten van kijken naar
 • Ik heb niet gedaan draad haak mezelf maar vind het inspirerende en interessant om te leren meer over
 • Ik deed onlangs een post over crocheters uit Italië dus ik ben blij meer namen aan toe te voegen wanneer ik kan (en door de manier, Ik ben van plan om te doen het zelfde ding voor crocheters in andere landen, ook)

Dus klikte ik op naar Alessandra Stabili Facebook-pagina en website en vond wat ik zag, Wat betekent dat ik wil delen met u vandaag.

Over Alessandra Stabili Wire haak sieraden

Ik houd van de Facebook beschrijving van deze haak kunstenaar werk dus laten we beginnen er te krijgen een gevoel van wat ze creëert:

“Geïnspireerd door vele verschillende Italiaanse vintage stijlen, en met haak als het middelpunt van de handtekening van elk ontwerp, Alessandra Stabili heeft geprofiteerd van de enorme rijkdommen van onze historische en artistieke erfgoed, "Financieringsbehoeften" ideeën van ARS Wetana, vanaf Orvieto en Friuli veters. Ze is een meester van ingewikkelde, gemengde stijlen en technieken.”

Het voegt toe dat de sieraden allemaal door Alessandra zichzelf handgemaakt is, dat ze maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van haar reizen rond de wereld en dat elk stuk een van een soort is.

Van Alessandra de website gaan we op naar leren een paar meer interessante dingen:

 • Oorspronkelijk werkte ze in toerisme, een liefde van reizen die deze dag blijft weergeven. Haar reizen invloed altijd op haar ontwerpen.
 • Hoewel ze houdt van reizen, ze niet graag worden geplakt achter een Bureau alle dag en echt wilde wijden zichzelf aan de maker leven.
 • Naast haak naait ze ook, breit en doet decoupage.
 • Ze lanceerde haar eerste sieraden collectie, “een vorm van hedendaagse etnische studies”, in 2004. Vandaag sommige van haar items “worden tentoongesteld in concept winkels in Rome”. Haar collecties van 2008 alle kunnen worden onderzocht via visuals op haar website.
 • Alessandra woont en werkt in Reggio Emilia, een oude stad in Noord-Italië.

Alessandra Stabili Wire haak Jewelry

Ik dacht dat ik zou het toepassingsgebied van haar werk delen door te kiezen voor een of twee individuele stukken van elk van haar 2008 – 2011 Markeer hier collecties:

2008 draad haak sieraden:

2009 draad haak sieraden:

2010 draad haak sieraden:

2011 draad haak sieraden:

Recente Alessandra Stabili-stukken

Hier zijn enkele van de draad haak sieraden stukken weergegeven in foto's op de Facebook-pagina die ik ben vooral genieten van:

Gedachten iedereen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

 1. knitnrun4sanity Antwoord

  Hartelijk dank voor het delen van deze artiest. Ik heb een gaan op het gebruik van draad juwelen haak en het is echt geweldig om te zien de soorten stukken die kunnen worden gemaakt.

 2. Pingback: Nieuwe leder en Wire Jewelry haak van Alessandra Stabili-haak wellust

Schrijf een reactie