Wanneer publiceerde ik mijn berichten van gratis en betaalde patronen voor vrouwen haak jurken ontving ik een opmerking van iemand die wilde zien soortgelijke razzia voor kinderen’ Haak jurken. Dat is een verzoek dat ik ben helemaal blij te verplichten! We beginnen vandaag met de beste gratis patronen en vervolgens follow-up spoedig met sommige opties om te kopen.

1. Gestreepte haak T-Shirt jurk

Amanda van gratie mijn Chaos biedt dit gratis haak patroon voor een gestreept T-shirt stijl kinderen’ jurk gedaan in haak. Stijlvolle en comfortabele! Het patroon is geschreven voor grootte 2T / 3T.

2. Van baby haak zomerjurk

Deze schattige baby jurk is een gratis patroon (met een heleboel leuke foto 's) van de Bethsco Blog. De haak patroon is geschreven voor een baby leeftijd 1-2.

3. Haak jurk met Bolero

Dit schattige Haak jurk met overeenkomende bolero, ontworpen door Svetlana M, is momenteel de meest populaire gratis haak jurk patroon op Ravelry. Dit patroon is ontworpen voor de gemiddelde vijf jaar oud meisje.

4. Gegolfde haak jurk

Ik zou deze gegolfde neon haak jurk hield van toen ik een kind in de jaren tachtig was. Het werkt voor meisjes vandaag, ook. Het is een gratis Caron Haak patroon genaamd rijen o’ Ruches. Het geschreven voor meerdere formaten, leeftijd over 3 – 10.

5. Gemakkelijk peuter haak jurk

Dit patroon gratis haak komt uit Bal Hank n streng. Het heet de Easy Peasy peuter jurk.

6. Pasgeboren haak jurk

Het is gemakkelijk om opwippen een kleine haak jurk voor een pasgeborene omdat ze zo klein. Deze gratis patroon is afkomstig van Encrafted, een UK blog, dus niet vergeten dat betekent het zal worden met behulp van de Britten haak voorwaarden.

7. Een Drops Design

DROPS heeft veel gratis haak patronen voor kleding voor babys en meisjes. Ik houd van dit, die heeft patroon instructies voor jong en oud een maand tot en met vier jaar.

8. Gestreepte haak meisjes’ Jurk

De eerste gestreepte peuter jurk die ik gedeeld was een boldy grafisch zwart en wit ontwerp. Hier is een kleuroptie – een haak jurk patroon met enkele strepen en details, hier afgebeeld in geel en blauw. Het patroon is beschikbaar als een gratis Ravelry te downloaden.

9. Chevron meisjes haak jurk

Dit Haak jurk maakt gebruik van de rimpel of Chevron patroon. Het voorgestelde kleurenschema is verfijnd voor een stijl-liefhebbende meisje. Het is uit de groene Dragonfly. Het meer als een tuniek hier gedragen kan, maar maken het een beetje langer en het een jurk.

10. Haak jurk met Cardigan

Deze baby haak patroon is een jurk met een overeenkomende vest. Maak een bos van hen in verschillende kleuren en mix-and-match voor een altijd schattige baby! Het patroon is beschikbaar voor pasgeborenen door middel van één jaar, die een gratis Ravelry te downloaden.

11. Gestreepte haak jurk voor vele eeuwen

Dit schattige haak jurk patroon van Bernat heeft patronen formaat voor kinderen zo jong als 18 maand of zo oud als over 6 jaar.

12. Bandjes, Schelpen en strepen

Is het de details die ik in deze haak jurk patroon liefde – de tank top bandjes, de shell-patroon, de strepen. Adorable rondom. Het is een vorm van vrije patroon Premier garens en is voor maten zes maanden door middel van zes jaar.

13. Haak jurk met bijpassende Doll jurk

Deze jurk, voor maten 2, 4 en 6, is een gratis patroon van Jassen en Clark.

14. V-Stitch Baby jurk

Deze haak jurk patroon door Musings van de moeder van een garen is geschreven voor een 6-9 maand oud meisje.

15. Vintage mama-en-Me overeenkomende haak jurken

Dit Vintage haak patroon is online beschikbaar. Sweet, is het niet?

Vergeet niet om te controleren terug volgende week voor de roundup van de beste kinderen van de haak’ patronen om online te kopen voor kleding!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

23 Opmerkingen

 1. Pingback: 15 Prachtige kinderen haak patronen voor kleding om Online te kopen — haak wellust

 2. Denise Robison Antwoord

  Hallo, Ik kan niet lijken te vinden het patroon voor nummer 8 op deze pagina. Gestreepte haak meisjes jurk kan die u helpen? Merci zozeer, Denise

 3. minecraft bèta Antwoord

  Iemand in wezen helpen om ernstige berichten ik zou zeggen. Dat is de eerste keer bezocht ik uw web-pagina en tot nu toe? Ik verbaasd met het onderzoek die u hebt aangebracht in het maken van deze werkelijke put up verbazingwekkend. Uitstekende proces!

 4. Pingback: mooie baby jurk

 5. Ik ging door alle 2605 patronen op jassen en Clark's site nummer 13 is er niet. Is er een andere manier om het te krijgen???

  • Kathryn Antwoord

   Mijn excuses daarvoor. Het ziet eruit als de link veranderd. Ik heb nu bijgewerkt op de link zodat u het patroon PDF-bestand vinden kunt door het volgen van deze link.

 6. Ik kan niet vinden patroon voor # 11…Gestreepte haak jurk.
  Uw samenwerking zal zitten zeer zich opwaarderen.

  • Kathryn Antwoord

   Mijn excuses op die. Blijkbaar is de link veranderd. Ik heb het nu bijgewerkt!

 7. Pingback: 200+ Haak inspiratie foto's van Instagram deze Week |

  • Kathryn Antwoord

   Het lijkt erop dat de link veranderd. Ik heb nu bijgewerkt zodat u het patroon vinden kunt!

 8. Pingback: 15 V-Stitch gratis haak patronen |

 9. Ik kan niet vinden het patroon voor #13. De link brengt me naar http://www.knitting-warehouse.com

  • Kathryn Antwoord

   Excuses. De links veranderen soms op de oudere posten als dit. Ik heb het nu gecorrigeerd. U zult het patroon op http://www.ravelry.com/patterns/library/sunny-day-girls-dress

  • Kathryn Antwoord

   Ik ben niet zeker of ze een patroon voor de jas hebben. Ik weet alleen over de voor de jurk.

 10. Pingback: 35+ Nieuwe haak patronen voor kinderen |

 11. Heeft u mogelijk de schriftelijke patroon voor # 3: het is mooi en ik zou het leuk vinden om het te maken, maar ik kan niet diagrammen lezen :( Ik waardeer alle hulp die u kan mij.
  Merci zozeer,
  Bunzie Wininger

 12. Ik probeer niet te maken 4 maar ik kan het juiste aantal steken niet krijgen om het juiste aantal inch voor maat te meten 6 ik heb hulp nodig

Schrijf een reactie