BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Alessandro Zambelli is een Italiaanse industrieel ontwerper wiens lijnen een divers scala aan items van mode naar meubilair omvatten. Hij is ook de ontwerper van een reeks van filet haak placemats verwijzen naar popcultuur. Het is een interessante vertrek van zijn andere werk en ik hou soort het element van de verrassing van deze haak ontwerpen.

Alessandro Zambelli

Alessandro Zambelli is een Italiaanse ontwerper uit Mantua die kreeg een graad in Industrial Design en techniek van materialen van de Cova Stichting van Milaan. Hij lanceerde zijn eigen studio in 2002 waar hij ontwerpt een fascinerende matrix van items met inbegrip van meubilair, Tafelgerei en mode. Zijn werk is tentoongesteld in shows en commerciële ruimten in heel Europa, de Verenigde Staten en Japan. Zijn missie zegt “Hij zoekt de dialoog tussen de essentie en de ironie in elk project, ze uitdrukken in samenhangend vormen”.

Pop cultuur haak Placemats

Ik leerde over Zambelli omdat hij heeft een lijn van filet haak placemats dat mijn aandacht trok onlangs. Ik had gezien een kop ergens zeggen dat er een Pac-man haak placemat was en ik had net te klikken en zie het. Ik hou van het spel (Ik ben een meester van Ms. Pac-man!) en verwacht dat de gebruikelijke kleurrijke dikke ontwerpen die zijn gekoppeld aan popcultuur haak. Het verbaasde me om te zien filet haak – wat een interessante pairing van een haak techniek die een ouderwetse lucht met een onderwerp in de popcultuur heeft. Het lijkt te zijn in overeenstemming met de missieverklaring van Zambelli de juiste!

Naast de Pac-man placemat biedt hij Pong, Breakout en Space Invaders.

Andere Zambelli ontwerpen

Andere vergelijkbare artiesten

Opkomende kunstenaar Issa Abou-Issa heeft ook verwezen Pacman en Space Invaders in haar werk

Hartmut Hass uitgeroepen tot de Master van Filet haak in het boek Haak Master Class

Ik zal zeker moeten Zambelli toevoegen aan de lijst van crocheters de Italianen mogen trots zijn op!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. WoW #crochet lik“@CrochetBlogger Surprising Crochet Art from Industrial Designer Alessandro Zambelli http://t.co/vyhb4d0z”

  2. WOW pac man etc lace crochet “@CrochetBlogger Surprising Crochet Art from Industrial Designer Alessandro Zambelli http://t.co/vyhb4d0z”

  3. Pingback: 2012 in haak: Haak kunst en kunstenaars — haak wellust

  4. Pingback: レース編みを始めたくなっちゃうパックマン&インベーダーのテーブルクロスが素敵! | Haai zo goed

Schrijf een reactie