De Hyperbolische haak Reef project gelanceerd door de Wertheim zusters aantoonbaar is de meest succesvolle haak kunstproject ooit gemaakt. En ik zag een gerucht dat Margaret Wertheim zou kunnen schrijven een boek over het project!

De hyperbolische haak Reef

Zoals u waarschijnlijk weet, het project maakt gebruik van hyperbolische haak maken garen rif weergegeven die worden gebruikt om het bewustzijn over milieukwesties over de hele wereld. Enkele van de redenen waarom die it 's so cool omvatten:

 • Hyperbolische haak gebruikt wiskunde principes maken organisch ogende cijfers
 • Het uiteindelijke product verspreidt het woord over belangrijke “groen” kwesties
 • De riffen zijn meestal gemaakt door een communautaire inspanning met haaknld door veel bijdragen
 • Het oorspronkelijke project heeft geleid tot vele satelliet projecten na verloop van tijd; het is een constant evoluerend project
 • Het heeft bewezen een geweldige manier om te stimuleren van meisjes / vrouwen om te verkennen van wetenschap en wiskunde

Margaret Wertheim is het schrijven van een boek?

Margaret Wertheim, de helft van de slimme zus team dat de hyperbolische haak Coral Reef project gelanceerd werd onlangs geïnterviewd door Kosmos Magazine over haar nieuwe boek, die heet natuurkunde op de Fringe. De laatste interview vraag was “welke zal u verrichten volgende” en hier is wat Wertheim beantwoordt:

“Het volgende boek dat ik zal schrijven zal waarschijnlijk worden over mijn project hyperbolische haak Coral Reef. Tienduizenden vrouwen over de hele wereld zijn gekomen om onze workshops bij deze projecten gehaakte riffen en we praten over hoe globale opwarming van de aarde en Oceaan verzuring zijn verwoestende voor koraalriffen en mariene milieus. En we praten over geometrie, omdat koraal organismen met deze frilly gecrenuleerd structuren biologische manifestaties van de hyperbolische meetkunde zijn. Het is een zeer, zeer krachtige manier om deel te nemen vrouwen met wetenschap.”

Ik zou absoluut graag zien een boek over dit project. Ik denk dat het zou slim en interessante. Het zou een geweldige aanvulling op de bibliotheek van haak-gerelateerde boeken daar die niet alleen eenvoudig patroon boeken. En ik denk dat dit, veel persoonlijke verhalen over de bij het project betrokken vrouwen na verloop van tijd bevatten zou; zoals u weet uit mijn boek Ik hou van persoonlijke verhalen als dat!

Als Margaret Wertheim een boek over de hyperbolische haak Reef project schrijft, zou u waarschijnlijk om het te lezen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

 1. Ik zou graag dit boek lezen als het uit komt! Ik hou van hoe dit project combineert zodat mmany gebieden ik ben geïnteresseerd in–wiskunde, wetenschap, kunst, milieubeweging, Haak.

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Er is een ander boek uit over een soortgelijk onderwerp, Haakvideo avonturen met hyperbolische vliegtuigen. Ik denk altijd dat het schijnt koel, maar ik heb niet gekocht het nog. (Misschien omdat ik niet zo ben geïnteresseerd in het maken van hyperbolische projecten?) Als de Wertheim boek geld in voor een milieu liefdadigheid zamelde, Ik zou zeker kopen hoewel (zelfs als ik nooit krijgen rond om te lezen).

  • CrochetBlogger Antwoord

   Ik vooral geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen ben over hoe het project heeft ontwikkeld @undergroundcrafter, die ik hoop zal maken het grootste deel van het boek. Ik denk dat het is een geweldig idee voor het geld te gaan naar het goede doel!

Schrijf een reactie