Leren dat Brugge Lace is een nieuwe techniek en patroon boekje van Annie's geschreven door Ellen Gormey van Ga haak. Dit boek was mijn eerste ervaring uitproberen van deze techniek bepaalde haak. Ik vond dat het was gemakkelijk om te leren; het boek geeft alle instructies moet u aan de slag.

Wat is Brugge Lace?

Traditionele Tape motief, Brugge Lace

Brugge Lace was totaal wist voor mij en hoewel ik wist dat het een vorm van haak ik wist niets anders over het. Ellen's inleiding wordt uitgelegd dat Brugge kant is een variatie op klosje lace die is ontstaan in Brugge, België. Ze gaat op om een uitstekende beschrijving van wat Brugge kant is.

Het fundamentele ding dat ik geleerd is dat Brugge Lace wordt gewerkt met behulp van drie verschillende soorten kleine motieven die zijn samengevoegd als je gaat. Ten eerste is de “tape”, die is samengesteld uit korte rijen (de Stichting keten is meestal minder dan tien keten steken). Dan is er de boog, die is werkte ook maar in feite creëert een halve cirkel in plaats van een rechte motief. En dan is er de cirkel, dat is eigenlijk gewoon de boog bleef door middel van een volledige cirkel grootte. Dat de vereenvoudiging van het maar dat zijn de basisprincipes.

Het leren van Brugge Lace boek

Ellen's boek bestaat uit twee secties van de kern. Ten eerste zijn de steek-instructies voor de elementaire motieven. Dit artikel bevat instructies voor verschillende soorten rompslomp en bogen. Ik werkte de traditionele band en een toenemende steek versie van tape. Er zijn verschillende andere patronen weergegeven hier zo goed. Elk motief is alleen 7 – 16 echt verkorte toeren, zodat ze kunnen worden gewerkt op super snel om te oefenen uw vaardigheden Brugge Lace.

Ellen maakt het echt eenvoudig om te leren van de technieken door met inbegrip van opties voor elke leerstijl:

 • Duidelijk tekstbeschrijving. Aangezien ik een langdradig meisje ben, Ik apprecated dit. Er zijn notities die nuttige informatie aan het basispatroon instructies toevoegen.
 • Foto 's. Ze zijn groot en duidelijk.
 • Steek diagram. Als u werken vanuit symbool grafieken dan u zult niet teleurgesteld worden, omdat deze opgenomen eveneens zijn.
Fundamentele Brugge Lace boog Motif
Deze dezelfde gevarieerde opties zijn ook beschikbaar in het tweede deel van het boek, Wat is een selectie van acht volledige patronen voor haak accessoires. Ellen heeft drie gehaakte hoed patronen opgenomen, twee patronen voor sjaals en vervolgens een patroon elk voor een armband, een kap en een deken.
Haak de sjaal patroon door Ellen Gormley aan leren Brugge Lace
Ik heb niet gewerkt een van de volledige patronen nog mezelf maar ik heb keek door hen en ze lijken echt duidelijk. Ik ben begonnen met een van de Gehaakte sjaal patronen omdat het leek de gemakkelijkste manier om de vaardigheden die ik geleerd in de sectie techniek/motieven en rechtstreeks naar het patroon over te brengen. Ik ben ook echt geïnteresseerd in het patroon cowl, die heeft een grote spiraal ontwerp.
Haak cowl spiraalpatroon door Ellen Gormley vanaf leren Brugge Lace
Leren Brugge Lace is beschikbaar als een gedrukte uitgave voor onder $10. Het is ook beschikbaar als een digitale download.

Over Ellen Gormley

Ellen is een haak ontwerper wiens eerste boek, Ga haak! Afghaanse Design Workshop werd gepubliceerd in 2011. Ze heeft opgevolgd die snel met deze nieuwe haak breiboek. Ik ben zo benieuwd om te zien wat ze doet het volgende!

Het leren van Brugge Lace Blog Tour

Deze giveaway post is een van de eerste stopt op de Brugge Lace blog tour. Haak Mama's Bloghet afgelopen weekend gehad met een review en giveaway. Er zullen binnenkort op berichten Tampa Bay haak, De haak-Architect en Zeggen het Rah-Shay.

Giveaway!

Ellen en Annie's hebben royaal toegestaan me om te doen een giveaway zodat u uw eigen exemplaar van leren Brugge Lace winnen kunt. Voer enkel verlof interesseert een commentaar op dit bericht vertelt me wat u over Brugge Lace.

Kunt u één aanvullende deelname voor elk van de volgende acties. Als u deze doen, Laat mij een enkele opmerking op dit bericht met links aan elk item.

Deze giveaway is beperkt tot Amerikaanse deelnemers alleen. De winnaar zal worden willekeurig. De giveaway zal sluiten om twaalf uur PST op zaterdag 8 augustus en de winnaar zal worden aangekondigd op de blog de volgende dag.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

40 Opmerkingen

 1. Dit ziet er geweldig! Ik deed mijn eerste (en tot nu toe enige) Brugge kant project uit een patroon in doorkruisen haak een paar jaar geleden – een sjaal. Het was een heel leuk! Ik hield van hoe het stroomde, en zou graag meer informatie.

 2. Oh, en ik deelde de link naar deze pagina op de Moogly facebook-pagina te! https://www.facebook.com/mooglystore

 3. Zou graag een exemplaar van dit boek te winnen. De Brugge kant techniek is zo mooi! Ik maak een punt om te proberen te leren van de meeste elke nieuwe haak techniek die ik tegengekomen ben. Bedankt voor het aanbieden van deze giveaway! Gelukkig Haakvideo!

 4. Brugge kant ziet er erg mooi. Ik zou graag willen leren van deze techniek. Bedankt voor het geven mij een kans om te winnen een exemplaar van Ellen's boek.

 5. Brugge kant ziet er erg mooi. Ik zou graag willen leren van deze techniek. Bedankt voor het geven mij een kans om te winnen een exemplaar van Ellen's boek.

 6. Ik ben nadat u op Pinerest en ik deze post gespeld, Hier is de link: . Ik ben ook nadat u op G en ik ben ook na Ellen op G . Ik ben aangemeld voor uw nieuwsbrief. Geen Facebook of Twitter accounts hier.

 7. Ik ben nadat u op Pinerest en ik deze post gespeld, Hier is de link: . Ik ben ook nadat u op G en ik ben ook na Ellen op G . Ik ben aangemeld voor uw nieuwsbrief. Geen Facebook of Twitter accounts hier.

 8. Het lijkt erop dat het zou kunnen grote biezen voor gebreide sjaals maken, Afghanen, kragen op truien, enz.

 9. Patricia Anthony Antwoord

  Ik denk dat dat de kant van Brugge elegant en sexy is!!! Zou houden van te leren!

 10. Ik herinner me het zien van deze kant als een kind, maar nooit gerealiseerd dat het eigenlijk was haakwerk… het echt fascineert me eigenlijk n dat ik kan zien het in veel toepassingen… Bethel… [email protected] ….<3

 11. HicksNeunertStephanie Antwoord

  Ik zou graag leren Brugge Lace. Ik zie mezelf steeds creatief met dingen voor mijn huis en mijn garderobe. Het is zo mooi en elegant.

 12. I 'm following GoCrochet. Hier is link. gocrochet.blogspot.com. Ook volgende Annies. Hier is link. http://www.AnniesCatalog.com/
  Ik hou van de lacey, elegante blik van Brugge Lace. Het lijkt niet te moeilijk om te leren. Ik zou graag een exemplaar van leren Brugge Lace.

 13. Zeer mooie blogpost. Ik zou graag geef deze weggeven. Weet u waarom? Ik ben een enorme haak fan en ik woon eigenlijk in Brugge! Ik ben geboren en getogen hier.
  Inez

 14. Hallo, zeer mooie blogpost, ziet er mooi. Ik zou ook willen deelnemen aan het weggeven. Weet je waarom? Omdat ik een fan van grote haak ben (Ik haak sieraden) EN ik woon eigenlijk in Brugge!
  Inez

 15. Ik al je volgen op fb en hebben nu de weggeven gedeeld.
  https://www.facebook.com/Lelojuwelen

 16. Ik volg de fb pagina van Annie's en CrochetBlogger en GoCrochet volgen op twitter en hebben retweetet de verlenen weg tweemaal.

  Inez

 17. Ik al je volgen op pinterest maar nu ook Ellen volgen op pinterest.

  http://pinterest.com/lelocreations/

 18. Geweldige blogpost. Ik zou graag deelnemen aan de weggeven. Waarom? Omdat ik een verslaafde haak ben en ik woon in Brugge!

 19. Ik was al een fan op fb en hebben nu de blogpost gedeeld
  https://www.facebook.com/Lelojuwelen

 20. Ik hou gewoon van kant. Ik dacht dat het misschien wel ingewikkeld, maar het klinkt als het is niet. Kan niet wachten om het te proberen. Mij volger u op facebook en zet hem op daar, Ik al klaar volgen u beide, dus ik retweeted u op twitter, en ook tweeted zowat naar de giveaway.

 21. Ik echt, echt wil om dit boek te winnen. Ik hoop dat er instructies voor leden van de linkervleugel.

 22. Het belang dat ik heb is in alle accessoires die ik zie! Ik ben dol op het maken van sjaals, enz!

 23. Ik denk dat het fascinerend hoe kant kan worden omgezet van garen projecten op deze manier!

 24. Crocheting_Nana_Of_Maine Antwoord

  Ik altijd genieten van het leren van een nieuwe techniek van Haakvideo. Ik ben zeer geïnteresseerd in de ontwerpen die u met de kant van Brugge maken kunt. Kijken uit naar het leren van meer over de techniek!

 25. Ik volg je beide op Twitter, en ik Tweeted…

  Ziet er mooi – Ik zou graag willen leren!

  walknknit op gmail dot com

 26. Ik vind het feit dat er een vloeiende stijl van haak. het kan worden gevormd, twisted, draaide in alle richtingen.


  Mijn tjilpenidentiteitskaart is Lokipancrochet
  Mijn G -id is MarieAnge B.

  Ik volg haak wellust op FB
  Ik volg gaan haak op FB
  Ik volg Annie's op FB
  I follow @crochetblogger on Twitter and retweeted the giveaway http://pinterest.com/pin/91760911128801806/
  I follow @gocrochet on twitter and retweeted the giveaway http://pinterest.com/pin/91760911128801806/
  I follow crochet concupiscence on G+ https://plus.google.com/u/0/107987143550584962072/posts/R2rJPSATwyv
  I follow Ellen on G+ https://plus.google.com/u/0/107987143550584962072/posts/R2rJPSATwyv
  Ik volg je op pinterest mijn Pinterest id is MarieAnge
  Ik volg Ellen op Pinterest
  Ik heb me aangemeld voor uw nieuwsbrief

 27. Pingback: Leren Brugge Lace Giveaway Winnaar — Haak wellust

 28. Pingback: Make Money Van Haak met de hulp van Coach Ellen Gormley |

Schrijf een reactie