Ik ben in het proces decluttering mijn huis. Een van de dingen die ik had in mijn vak ambachtelijke was een reeks van Mizuhiki papier koorden welk mij overneming in Japantown ruim een jaar geleden. Ik heb nooit helemaal bekend wat te doen met hen. Ik dacht dat ik zou gaan zitten en probeer Haakvideo met hen. Het werkte niet echt maar ik dacht dat het was een interessant experiment en ik zou graag zien dat iemand anders proberen.

Mizuhiki papier koorden

Ik woon in de buurt van San Francisco van Japantown waar er een echt schattig origami / papier winkel. Ik ga niet daar vaak maar wanneer ik ga daar zie ik een heleboel prachtige dingen ik wil uit te proberen. Een tijdje terug besloten heb ik om drie sets van Mizuhiki papier koorden (in groenblauw, zilver en zwart). Deze koorden papier worden gebruikt voor sieraden maken.

Mizuhiki papier is gemaakt van rijst papier of washi welk heeft geweest twisted strak en vervolgens gesteven. Het wordt echt stijve zodat het functioneert bijna als kunststof of draad. Dit document is gebruikt om een verscheidenheid van symbolische punten na verloop van tijd, maar in de moderne tijd het meestal wordt gebruikt om sieraden. De beschrijving in de origami store zegt dat het is als een Japanse vorm van macrame, die geïnteresseerd me.

Ik heb geprobeerd om het maken van enkele sieraden met behulp van de aanwijzingen die kwam met mijn papier. Echter, de instructies waren tekeningen alleen, zonder woorden, en ik ben vreselijk bij het beeld dat wordt gebaseerd instructies begrijpen. Ik gaf op het vrij snel, Ik geef toe. Ik was van plan om te proberen om te vinden wat informatie online en probeer het opnieuw, maar ik heb nooit rond om het.

Haak poging

Nadat decluttering deze laatste tijd rond ik besloten dat ik nodig had om gebruiken de Mizuhiki koord of doneren aan de ambachtelijke zuinigheid winkel. Ik besloot om te zien als ik kan haak met het.

De werkelijke Toetredingsakte Haakvideo met het snoer papier was gemakkelijk. Het functioneert als een dikke haak draad of een licht draad. Ik heb gespeeld rond met verscheidene verschillende haken (alle aluminium Boyes in verschillende maten) en voor mij was de E grootte de beste.

Het probleem kwam omdat de papier koorden zo kort zijn. Ik kon het niet vinden een goede manier om één snoer verbinden met de volgende. Dus hoewel ik was in staat om gemakkelijk een enkele koord haak, Ik kon niet echt te maken om het even wat met een enkele kabel. En omdat ik niet kon een goede manier vinden om de koorden met elkaar verbinden, Ik kon niet echt achterhalen wat te doen met dit soort papier haak.

Het enige wat dat ik kon doen was maken korte haak ketens en vervolgens wind aan de uiteinden te maken armbanden. Dat was soort van een leuk project.

Ieder gronden?

Ik zou graag willen weten of iemand anders ooit heeft geprobeerd haak met Mizuhiki papier. Ik wed dat er zijn mensen die er die meer crafty en innovatieve dan ik ben en wie kunnen zijn zou om erachter te komen een slimme manier om langere snoeren en haak mooie items uit hen. Als u nog ideeën, Ik zou graag naar hen te luisteren!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie