Caprice kleedje patroon door Karen Robison

Als een haak blogger die betrekking heeft op een breed scala van onderwerpen ontvang ik vaak gevarieerd vragen over haak. Onlangs hoorde ik van Karen Robison, een opkomende ontwerper haak, die willen krijgen wat advies over het starten te verkopen van haar ontwerpen. Ik dacht dat ik haar in de vorm van een blogpost hier beantwoorden zou omdat ik weet dat dit is informatie die een heleboel nieuwe ontwerpers zou willen hebben. Plus ik weet dat er zijn een heleboel grote actieve haak ontwerpers die deze blog lezen en het zou fantastisch zijn als sommigen van u Karen uw eigen nuttig advies in de commentaren verlaten kunnen!

Karen's vraag

Karen zegt:

“Ik gebruikte om te ontwerpen en haak ontwerpen voor de tijdschriften te verkopen toen ik een stay-at-home mom. De kinderen naar huis verlaten en zo deed ik, misschien 14 jaar geleden. Nu ben ik op zoek naar markten te verkopen mijn haak ontwerpen. De wereld van het Internet geopend. Een paar van mijn spullen zijn op Ravelry onder Ontwerpers — Karen Robison. Een van de woorden van wijsheid?”

Eerste gedachten

Voordat ik in de tips, Ik wil alleen maar zeggen dat ik vind het geweldig dat Karen terug wordt steeds in haak ontwerp. Hoewel het Internet heeft een heleboel dingen veranderd, veel van de dingen die Karen geleerd wanneer sellign ontwerpen aan tijdschriften in het verleden zullen blijven zich vandaag nog aanmelden. Deurklink, met de manier waarop retro ontwerpen terug rond zelfs enkele van deze oude patronen komen kan worden gehouden met up-to-date te brengen en verkopen op een nieuwe manier (afhankelijk van de contracten ondertekend op dat moment, Natuurlijk).

Zelf-publiceert vs. Krijgen gepubliceerd

Het eerste ding dat ik wil noemen is dat haak ontwerpers vandaag echt de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen hun patronen gepubliceerd door anderen krijgen en Self-Publishing hun patronen. Beide opties hebben uiteraard hun voors en tegens dus het loont de moeite om erachter te komen welke weg u willen.

Gedachten over zelf-publiceert

Ik ben niet een haak ontwerper mezelf maar ik ben een auteur die gedaan heeft een heleboel zelf-publiceert (Blog, zines en boeken). Ik heb ook gepubliceerd door anderen. Veel van wat ik heb geleerd vertaalt naar patronen ook zelf-publiceert dus hier zijn enkele van de gedachten die ik zou zeggen zijn overwegen waard:

 • Zelf-publiceert maakt u verantwoordelijk voor meer dan enkel creërend het patroon. Je moet ook doen (of iemand inhuren om te doen) de redactie, de aanbieding, de bevordering, reageren op vragen, enz. U bent niet alleen een patroon designer; u een solopreneur. Je moet wel kunnen en willen meerdere Petten.
 • Zelf-publiceert vereist een heel sterk gevoel van eigenwaarde. U krijgt negatieve opmerkingen en slechte recensies en dagen wanneer geen verkoop gebeuren. Je moet kunnen nemen die alle in stride.
 • Zelf-publiceert is ook echt bevredigend en vervullend. Persoonlijk vind ik veel meer bereikt bij het voltooien van een succesvolle zelf-gepubliceerd werk dan wanneer indienen voor publicatie. Dit varieert per schrijvers en ontwerpers, Natuurlijk, maar het kan echt geweldig om te zetten uw eigen creatieve werk die er op uw manier.
 • U behouden alle van de creatieve controle. Dat werkt bevrijdend. Het maakt u ook verantwoordelijk voor alles wat die je doet! U bent uw merk.
 • Sommige mensen beschouwen de gemakkelijkere route zelf-publiceert. Dat is omdat u niet hoeft te vragen voor iemands goedkeuring voordat je de patronen die er. Het is waar in de zin dat er is een limiet aan het aantal mensen die traditioneel elke maand gepubliceerd en daarom de mogelijkheid om zelf-te publiceren meer readil beschikbaar is. Het is niet waar in de zin dat je verwachten moet te doen veel van hard werken als zelf-publiceert!
 • Overwegen meerdere formaten. U kunt zelf publiceren individuele patronen, collecties van patronen en boeken van patronen. Kan je boeken als ebooks en als gedrukte boeken. Er zijn vele opties.
Gedachten voor het indienen van ontwerpen voor publicatie
 • U krijgt een salaris. Een van de beste dingen over het krijgen van uw werk geaccepteerd of publicatie is dat je een salaris voor uw werk krijgt. Soms krijg je ook royalty 's. (Ik ben geen ontwerper, maar ik denk dat dit geldt in het algemeen voor ontwerpwerk zoals schrijven). U uiteraard ook betaald worden als een zelf-gepubliceerd patroon designer, ook. Soms zelfs kun je meer op deze manier. Echter, het inkomen kan worden veel meer sporadisch en onvoorspelbaar.
 • Het is makkelijker om garen ondersteuning. Dat betekent dat je om te spelen met en grote garen gebruiken zonder te betalen uit eigen zak voor het eerst.
 • Er is een heleboel geloofwaardigheid bevestigd te werken voor een magazine of bedrijf. Hierdoor kunt u uw eigen ontwerpen in de toekomst verkopen.
 • U kan met uw werk een grotere doelgroep bereiken. Dat is omdat u bent het bereiken van hun publiek in plaats van te maken en toonhoogte naar uw eigen.
 • Het kan moeilijk te krijgen aanvaard worden, met name op het eerste.
 • In sommige gevallen moet u wellicht aan te passen uw eigen creatieve ideeën aan de markt of van de uitgever behoeften op een bepaald moment. Dit stoort sommigen meer dan anderen.

Vergeet niet dat je altijd een combinatie van zelf-publiceert en inzendingen voor publicatie doen kunt. Dit zal u helpen profiteren van de voordelen van beide opties en echt zien met de tijd die men het beste voor u als een ontwerper werkt.

Online markten voor haak ontwerpers

Het Internet is een geweldige plek om te beginnen met de verkoop van uw haak patronen, met name voor zelf-gepubliceerd ontwerpers.

Laten we eens een kijkje bij enkele van de markten die beschikbaar zijn voor het aanbieden van patronen voor verkoop.

 • Ravelry. Zoals Karen al weet is Ravelry een populaire plek om te lijst patronen te koop. U kunt verkopen individuele patronen en u kunt ook een lijst bevatten alle ebooks die u voorhanden hebt.
 • Etsy. Ontwerpers kunnen ook hun patronen via een Etsy winkel verkopen. Zowel Ravelry als Etsy hebben vergoedingen / kosten die je naar als u kijken moet uw beslissingen.
 • Artfire. Deze site is alternatief Etsy die vergelijkbaar werkt met hoe Etsy werkt.
 • Craftsy. U kunt lijst uw patronen te koop op Craftsy. Het grote ding hier is dat ze geen u om het even wat aanklacht of een Commissie nemen!
 • KarpStyles. Ik weet niet veel over dit, maar ze verkopen zelf-gepubliceerd patronen van breiers en crocheters.
 • Uw eigen website. Veel ontwerpers kiezen om te verkopen hun patronen via hun eigen online winkel als hun enige gebied van verkoop of als een aanvulling op hun andere online patroon verkoop.

Wat als u wilt verzenden uw patronen voor anderen om te publiceren? Een grote optie is om te werken met garen winkels die zijn op zoek naar ontwerpers om patronen te maken voor hen. Bijvoorbeeld, Galler garens aanbiedingen Gratis brei- en haak patronen via zijn website zodat ze patroon inzendingen van indie ontwerpers accepteren. Ze hebben zelfs een “opkomende ontwerper” betaling model. U kunt contact met hen rechtstreeks voor meer details – en natuurlijk, andere garens winkels bieden deze optie zo goed.

Gedrukte publicaties voor haak ontwerpers

Het Internet is groot, maar geen korting de waarde van het indienen van uw ontwerpen voor afdrukpublicatie, ook, of zelfs uw eigen boeken van patronen zelf-publiceert.

Elke haak magazine heeft zijn eigen Indieningsvereisten. U moet vinden die online of aanvragen ze per e-mail en volg ze op de tee, voldoen aan alle termijnen natuurlijk, voor de beste kans op inzendingen. Er is een Ravelry groep voor ontwerpers die regelmatig oproepen voor inzendingen lijsten en dat is een goede plek om te weten te komen over andere afdrukpublicatie opties zoals voorleggen aan aanstaande patroon boeken of opkomende markten.

Personen die willen zelf-te publiceren af: drukken boeken kunnen doen door middel van een aantal kanalen. Ik ben persoonlijk vertrouwd met CreateSpace maar weet dat ClickBook, Lulu, Blurb zijn andere veelgebruikte opties.

Toptips voor ontluikende haak ontwerpers

Nu dat we hebben gekeken naar de opties, Ik dacht dat ik zou delen sommige finale tips voor een beginnende haak ontwerper die is gewoon aan de slag verkoop van patronen in de markt van vandaag:

 • Kijken naar de opties in het algemeen maar focus op een paar. Ik denk dat het is echt belangrijk voor opkomende haak ontwerpers om zichzelf blootstellen aan zo veel van de opties mogelijk niet alleen in de verkoop van patronen, maar ook in de marketing van hen (dus met behulp van forums, Blogs, sociale media, enz. op de markt van de plaatsen waar patronen te koop zijn). Echter, u kan niet verspreid jezelf te dun. Zodra u begint te krijgen van een gevoel voor de markten die het beste voor u werkt ik persoonlijk denk dat het is het beste om gewoon slijpen op die paar en grootste deel van uw energie er. Dit betekent niet dat je moet excluse andere opties, maar het is een manier uw focus dat ik denk maakt goede bedrijfsbetekenis dat te verfijnen.
 • Meer informatie over de ervaringen van anderen. Uiteindelijk uw zakelijke behoeften te worden uw uniek maar je kunt leren een heleboel tips en ideeën van lezing over de mensen die zijn gekomen voordat u. Volg de blogs van andere ontwerpers haak. Controleer ook blogs op het gebied van online marketing, Etsy verkoop, enz. Luister naar de podcast interviews met designers. Lees forumposten in verband met dit onderwerp. Netwerken met andere ontwerpers en elkaar steunen in uw inspanningen.
 • Echt nauwkeurig bijhouden. Moet je georganiseerde records van alle van de dingen die u probeert bij het verkennen van markten. Zie wat werkt. Opmerking wat verkoopt. Transactiebestanden bekijken (Ik doe een Mini-Review maandelijks en een volledig overzicht per kwartaal voor mijn eigen werk) en verbeteringen. Als u blijven leren, men probeert en verbeteren u gonna slagen!
 • Altijd dienen alleen uw beste werk. Zorg ervoor dat uw patronen zijn getest en bewerkt. Gebruik duidelijke fotografie te vullen uw patronen. Elk patroon beter dan de laatste maken. Mensen geven iets dat ze echt kopen willen omdat ze waarde uit het! Dit is waar u zelf-te publiceren of verzenden van patronen voor publicatie. Dit was altijd het geval, Natuurlijk, maar het is echt belangrijk vandaag juist vanwege de verspreiding van het Internet. Word over u en uw werk verspreidt zich snel zodat u altijd wilt zet je beste beentje.

Oke, lezers, nu ben ik het draaien u. Wat zou u toevoegen aan mijn advies (of wat u oneens met hier) om te helpen Karen met haar vraag als een nieuwe ontwerper in de hedendaagse markt? Uw commentaar kunnen echt helpen!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

11 Opmerkingen

 1. Ik kopen veel patronen van zelf publiceren ontwerpers... maar... Ik ga niet naar ravelry... Mij zijn had problematiek probeert te downloaden en het is niet een eenvoudige site voor snelle aankopen... Er zijn zo veel manieren om koopwaar en zo veel zoekmachines ik denk niet dat ik zou willen om dit te doen mezelf. Foto's... goede foto's zijn de sleutel wanneer ik de aanschaf van patronen... het helpt ook als uw naam is reeds. Slechts mij te sturen in de richting van een goede ontwerper en ik ben er…Good luck to u en hopen snel te zien sommige van uw patronen.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @vikkihook Bedankt voor het toevoegen van deze aanvullende informatie. Ik vind het interessant als ik heb eigenlijk geen problemen bij allen met Ravelry downloads. U meestal kan downloaden rechtop vanuit de designer's website dan?

   Uitstekend, belangrijk punt op de foto 's. Zo zeer belangrijk!!!!

   • @CrochetBlogger ik meestal op de designer's website Ja... En ik doe meestal hun mailinglijsten of hoe ze heten om te weten wanneer een nieuw ontwerp komt uit... bijvoorbeeld... Patricia Kristoffersen is niet een nieuw ontwerp stak in de jaren... maar gewoon de andere dag ze gewoon zelf gepubliceerd een nieuw kleedje patroon... Ik zou niet waarschijnlijk hebben geweten als ze niet had gehad een yahoo groep of mailing lijst. Zoals u weet ben ik een thready kern. Een blog is een goede manier, maar mensen moeten vinden u... en dat kan moeilijk.

    • CrochetBlogger Antwoord

     @vikkihook een ander groot punt. Ik begon mijn nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat mensen in staat om bijgewerkte informatie over wat met mij een keer per maand gebeurt er zelfs als ze hebben geen tijd om te controleren de blog regelmatig waren. Ik denk dat dat is een geweldige manier om in contact te blijven!

   • I’m trying to crochet Karen’s caprice doily and I get to round 14 and it’s not coming out like the picture?

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Ik wil hieraan toevoegen dat als ze een geassocieerde professionele lid is CGOA (Wat is het dezelfde prijs van regelmatige lidmaatschap), ze kan vragen om een mentor. Welk sociaal assistente mij uit alot wanneer ik was eerst het invoeren van de ontwerp-scène. Ook, de ontwerpers en de Fractie van de haak ontwerpers op Ravelry hebben een heleboel geweldige leden die delen van advies en tips.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @undergroundcrafter thanks so much voor de vermelding van dit – welk tof raadgeving en iets wat die ik niet wist over!

 3. Pingback: Haak Blog Roundup: September in Review — haak wellust

 4. Pingback: Zo vele opties | grammydirlam

 5. I am interested on this topic too and have a question. What type of software you could use to write crochet charts of your patterns. I find them more easy to follow.

  Bedankt

Schrijf een reactie