Vorige maand had ik het geweldige kans om te doen een gastpost over mijn boek, Haak mijn leven gered, over op haak ontwerper Sarah London van mooie blog. Ik dacht dat ik zou delen een uittreksel uit die gastpost hier omdat het duidelijk hoe haak geholpen drie van de vrouwen die werden geïnterviewd maakt voor het delen van hun verhalen in mijn boek. Lees alle van de women's bios hier.

“Een vrouw te lijden onder een gewelddadige aanval en het trauma van een proces om haar aanvaller te berechten. Ze worstelt met PTSS en gerelateerde symptomen, met inbegrip van depressie en angst. Om te genezen, ze haakpennen pleinen voor een goed doel, maken van projecten gevuld met liefde om te helpen comfort degenen die hebben ook meegemaakt wat ze heeft meegemaakt.

Een andere vrouw worstelt met angst en zorgen te maken als ze door dagen van tijdelijke blindheid gaat, veroorzaakt door een aandoening dat artsen niet lijken te diagnosticeren. Ze werkt door middel van de gevoelens door Haakvideo, zich te concentreren op te trekken tot een steek op een tijd en hoe ze kan nog steeds worden productiever in deze kleine manier zelfs als haar gezicht nooit retourneert.

Een derde vrouw gevechten laag gevoel van eigenwaarde en depressie na een lange periode van werkloosheid. Ze eindelijk begint een Etsy winkel gevuld met haar gehaakte artikelen. Het kan geen ondersteuning voor haar familie volledig, maar het biedt haar bijdragen aan haar inkomen van het huishouden en nuttig en vol vertrouwen weer voelen.”

Lees mijn volledige gastpost op Sarah's blog.

Dit zijn slechts drie voorbeelden van hoe haak kan helpen mensen die gaan door vele verschillende ervaringen in het leven. Haak kan ook uw kwaliteit van leven te verbeteren, zelfs als alles goed gaat. Vieren de ambachtelijke!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

Schrijf een reactie