Ik zal bloggen over al deze sjaals snel. Wat hebben ze allemaal gemeen? Ze waren allemaal gemaakt met behulp van patronen in Sharon Silverman nieuwe boek, Haak sjaals: Fantastische Fashions, Verschillende technieken.

Wat werkt u op deze week?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Sacredcrocheter Antwoord

    Sharon Silverman is such a good designer-her work is so well thoughtout! IK, Aan de andere kant, am working on a crochet thread design for a boho style window valance. I’ve already chucked the first two attempts-hoping the third will be the charm.

    • CrochetBlogger Antwoord

      @Sacredcrocheter That sounds like it will be a really beautiful addition to the home when the details are worked out!

  2. Pingback: Haak Blog Roundup: Augustus in Review — haak wellust

Schrijf een reactie