Mindfulness is een staat van zijn volledig bewust en ondergedompeld in de acties van het huidige moment. Wanneer u zijn gericht op het heden, je kunt niet boos over dingen die gebeurd in het verleden of zorgen te maken over dingen die gebeuren in de toekomst zullen worden. U kunt alleen worden juiste hier op dit moment ervaren wat er gebeurt recht tegenover u. Mindfulness wordt vaak gebruikt als onderdeel van de behandeling voor vele geestelijke gezondheid voorwaarden met inbegrip van depressie en bipolaire wanorde.

Haak kan worden gebruikt om te oefenen mindfulness. Door actief te focussen op het project in uw handen, u kunt verblijven in harmonie met het huidige moment. Dit kan geeft uw lichaam en geest een broodnodige pauze van elke stressoren in je leven en een geweldig deel van een totale wellness-plan. In mijn nieuwe boek, Haak mijn leven gered, Ik heb zes verschillende mindfulness oefeningen gedeeld voor crocheters. Ik dacht dat ik zou een van hen hier delen met u vandaag.

Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Lees door middel van de oefening eerst dan een rustige ruimte in uw huis om te oefenen de uitoefening vinden.

Selecteer een haak haak en het garen die beide gemakkelijk om te werken zijn met. Zitten nog steeds met uw werk in je schoot. Alles wat u gaat doen maakt een langere haaknaald keten. U zal langzaam werken elke lus van de keten, tellen elke lus als u het. Al uw aandacht richten op het maken van een lus tegelijk en niet toe te staan alle andere gedachten te kruipen. Elke keer dat je een gedachte merken, kikker de keten (Wat betekent gewoon uit elkaar nemen) en opnieuw te beginnen.

Dus, bijvoorbeeld, u zult uw ketting beginnen... Een lus, twee lussen... (Ik ben zo boos dat mijn check direct nog niet gekregen nog gestort, Mij zowaar nood naar de bank... oops, Ik denk, beter beginnen.) … Kikker, start opnieuw de keten... Een lus, twee lussen, drie lussen... (Ik hou echt van dit garen maar het lijkt zo'n verspilling te gebruiken het voor de uitoefening van een mindfulness. Damn. Ik denk opnieuw.) Kikker en begin over.

Probeer deze oefening blijven totdat u hebt gericht op de lussen bij de hand en laat alle andere gedachten doorgeven aan de lengte van een tien-lus keten. Wanneer u eerst leren mindfulness, u kunt alleen mogelijk om een ketenlengte van vijf of zes. Dat is oke. Zelf één of andere verslapping snijd. Mindfulness is niet eenvoudig. We hebben druk hersenen.

Ik zou graag horen van uw ervaring als u deze oefening probeert!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

42 Opmerkingen

 1. quaternityknits Antwoord

  Haak is inderdaad een vorm van meditatie voor mij. Haken en naalden zijn de enige dingen die me duidelijk mijn geest helpen. Ik denk dat dat is waarom ik graag leren complexe steek patronen en nieuwe technieken. U kan niet echt zorgen over of u de elektrische factuur betaald of dat telefoontje keerde terug terwijl u zijn het bijhouden van waar te zetten de volgende ch3-ruimte. Om succesvol met een nieuwe techniek te zijn moet u ten minste in elke steek aanwezig zijn in de fase leren. Haak kunt u opleiden om te worden “in het moment” omdat zodra je geest naar iets anders dwaalt, je verknoeien en moeten kikker. Ik denk dat dat is waarom ik ben altijd op zoek om te leren van nieuwe aspecten van het vaartuig.

 2. Ik weet niet als ik kon deze oefening – Ik denk dat het zou drijven me noten. :)

  Als u deelnemen aan blog awards – Ik heb een award voor u op mijn blog ambachten – http://dlyscraftsandstuff.blogspot.com/

 3. Elisabeth Andree Antwoord

  Oh mijn, Ik erken deze oefening, omdat het lijkt heel erg op een oefening die ik vaak deed. Het werkt echt goed, dus ik adviseer het aan iedereen! Grote post, Kathryn!

  • CrochetBlogger Antwoord

   Ja, het is vergelijkbaar met degene die u aan me vermeldde. Ik denk dat het een crocheter twist op een gemeenschappelijke tellen oefening dat ik denk werkt echt goed voor meditatie en mindfulness dat!

  • CrochetBlogger Antwoord

   Ja, het is vergelijkbaar met degene die u aan me vermeldde. Ik denk dat het een crocheter twist op een gemeenschappelijke tellen oefening dat ik denk werkt echt goed voor meditatie en mindfulness dat!

 4. Pingback: Een eenvoudige mindfulness oefening voor crochetets | MMM… Meditatie, Geestelijke gezondheid, Indachtig haak

 5. Hallo, Ik heb net gepost link naar dit op mijn blog ' MMM… Meditatie, Geestelijke gezondheid, Indachtig haak’ bij: http://delemares.wordpress.com/2012/08/06/a-simple-mindfulness-exercise-for-crochetets/
  en vermeld ook uw boek. Ik heb gedownload een monster op aansteekt en plan schrijven van een review wanneer ik het heb gelezen. Lezen van de lijst van inhoud, het ziet er fantastisch.
  Bedankt voor deze post; hoop dat je het niet erg mijn delen… Sandra

 6. Pingback: Kiezen het recht kleur garen te verheffen uw stemming — haak wellust

 7. Pingback: Helpt met haak 3 Fasen van bipolaire wanorde: Depressie, Hypomanie, Mania — Haak wellust

 8. Pingback: Haak voor verzorgers — haak wellust

 9. Hoe heb ik gemist dit bericht!? Ik ben zo blij om een link naar het in post van vandaag hebben gezien, Bedankt! Als een verzorger, deze oefening mindfulness's going to be geweldig om te gebruiken wanneer ik over alle de talloze delen van mijn moeder zorg benadrukken. Mijn dochter, ook een crocheter, gebruik haak als een middel van werken uit een opbouw van zenuwachtige energie van angst en ADHD. Ze vindt deze oefening zeer nuttig ook. Bedankt!

 10. Pingback: Zijn eenvoudige of ingewikkelde haak patronen meer genezing? — Haak wellust

 11. Pingback: Harriette Cole 108 Steken luxe haak collectie — Haak wellust

 12. Pingback: Deze Week Link liefde voor Smart, Creatieve berichten | Dagboek van een slimme meid

 13. Pingback: Gratis haak patronen, Gratis breien patronen, Video Tutorials en Giveaways van StitchAndUnwind.com

 14. Pingback: 2012 in haak: Het nieuws van de haak-Haak wellust

 15. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

 16. FabianaIacovelli Antwoord

  Gelieve, Laat me vertalen naar het Spaans en het delen in mijn FB pagina (www.Facebook.com/ fabytatejidoscrochet) met een link naar uw pagina :)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @FabianaIacovelli voel je vrij om zeker en net zorg ervoor om hier terug of naar de belangrijkste pagina voor mijn boek te koppelen waar het eerst werd gekenmerkt: www.crochetsavedmylife.com

 17. Pingback: Mijn “Mindfulness” Haakvideo | ickletrixter van Blog

 18. Hallo: Ik hou van uw artikelen–Ik kan betrekking hebben op u wanneer u zeggen “haak mijn leven gered” Ik heb al Haakvideo sinds ik 8 was–Ik ben nu 59 en met pensioen en liefde Haakvideo en het breien–vieren opwaarts naar de werkzaamheden–u bent een grote aanmoediging–

 19. Hou van dit! Vandaag zal proberen. Haak geworden onlangs een groot deel van mijn geestelijke gezondheid die zelf zorg. Ik geloof echt dat het helpt te houden me goed :)

  • Kathryn Antwoord

   Zo blij om te horen dat! Ik heb links naar tal van bronnen als u hulp nodig! KNUFFELS.

 20. Wat een geweldige oefening! Ik ga doen dit eerste ding in de ochtend om te zien hoe ver ik krijgen. Ik heb gezegd voor leeftijden, ik wil een soort van mindfulness doen en zulks zit volmaakt. I 'm going to moedigen alle mijn collega crocheters voor uitproberen zulks men. Bedankt x

  • Kathryn Antwoord

   Bedankt! Ik heb vijf andere mindfulness haak oefeningen in mijn boek, Haak mijn leven gered, en ik zal met inbegrip van een heel hoofdstuk over het onderwerp in mijn volgende boek, Haak om te genezen <3 I think it's so important!

 21. Pingback: 10 Moeten-ken haak Hacks op Craftsy

 22. Pingback: 15+ Nieuwe haak patronen en meer haak Link liefde |

 23. Een paar jaar geleden, We hadden bewaring van onze kleine kleindochter terwijl haar vader… onze jongste zoon… was in Afghanistan. Niet alleen had hem in een combat zone…met de 101st…stressvolle, Wij had niet had een kind leven met ons, omdat hij hier was geweest, en hij was in zijn midden jaren dertig op dat moment! En… We hadden alleen jongens, zo plotseling hebben het huis gevuld met roze ruches, paarse glitter en Tinkerbelle…Ja…cultuurschok! Te houden enigszins sane, Ik heb breien gebed sjaals toegevoegd aan mijn dagelijkse routine. Mijn kleine pinda ' geholpen’ door te kiezen uit de kleuren van het garen en knoppen, of het lint, wat werd genoemd voor. Dan ze zouden zitten en tv kijken me recht breien… urenlang… gewoon kijken naar mijn handen…? Ik had haar de gebeden zeggen met mij voor onze familie of vrienden die we waren breien voor. Een dag, ze vroeg me als we alleen sjaals voor zieke mensen gemaakt. Ik antwoordde dat wanneer iemand niet goed voelt, of was triest, het was als het geven van hen een knuffel die ze bij kunnen houden. Mijn liefdevolle meisje gevraagd waarom wij ze niet maken voor iedereen, niet alleen zieke mensen, en ik heb niet een goed antwoord. Zij en ik begonnen ons project sjaal… onze sjaals Hug… met het doel van het geven van elke vrouw in onze kerk een sjaal. Kan zij mij tien jaar, maar haar verhuizen rechtsaf langs. En het heeft een ander type van mindfulness in mijn leven. In plaats van bidden zoals ik voor iemand breien terugzetten naar gezondheid en geluk, Ik bid voor elke vrouw in een specifieke en positieve manier. Niet omdat ze ziek of verdrietig zijn, maar voor elk van hen als een persoon, voor hun doelen, voor hen als de persoon zijn zij hier om te worden, om te ervaren vervulling in hun leven… om gelukkig te zijn! Ik heb altijd ten minste drie in de werken. En ik houd van kunnend te lopen aan iemand, en onverwacht Wikkel een sjaal rond hun schouders, voor no reden andere dan omdat ze er zijn! Mijn Peanut leeft halverwege rond de wereld, genieten van de komende jaren in het middelpunt van haar papa's wereld, en ver weg van oorlog. Ik hoop dat ze zal zijn oud genoeg om te helpen met het maken van een paar van de sjaals als ze terug thuis, zodat ze leren kan zowel mindfulness en het geluk van het geven van iemand anders een beetje vreugde op een vroege leeftijd.

 24. IK BEN EEN KNITTER. IK WIL DEZE INFORMATIE OVER MINDFULNESS AFDRUKKEN. VANWEGE GEZONDHEIDSPROBLEMEN IK GA DOOR MIDDEL VAN EEN ZEER DEPRIMERENDE TIJD EN DIT KAN MIJ HELPEN. IK DOE BREIEN VOOR MILITAIRE FAMILIES IN PENNSYLVANIA. IK MAAK KATOEN VAATDOEKEN EN GEBED PLEINEN. BEDANKT VOOR ALLE SUGGESTIES U MIJ VERLENEN ANNULEERTEKEN.

  • Kathryn Antwoord

   Hallo Kay,

   Ik ben niet zeker wat uw vraag hier is, maar ik zou graag helpen als ik kan. Ook kunt u deze oefening, en verscheidene anderen op haak mindfulness, in mijn boek, Haak mijn leven gered. En er zijn enkele andere mindfulness ideeën online evenals breien.

   Kathryn

 25. Pingback: Jenny elke de MandalasForMarinke haak + Mindfulness haak |

 26. Pingback: Monique de haak Mandala + Mandala meditatie |

 27. Pingback: 40+ Haak Blokken en pleinen Patterns |

 28. Pingback: 15 Stories Celebrating Crochet Health |

 29. Pingback: Crochet The Sky: Een variatie op de Temperatuur Sjaal |

 30. Pingback: Mindfulness Haak Exercise: Never-Ending Circle |

 31. Pingback: Valerie de haak mandala's voor Marinke |

 32. Pingback: Abby Falor

 33. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest – Haak wellust

Schrijf een reactie