Ik ben geneigd om vooral een solo-craft crafter. Ik hou van haak en het is de ambacht die ik me concentreren op (Hoewel ik ook collage). Niettemin, Mij zowaar zich opwaarderen hoeveel crafters zijn bicraftual en multi-craftual. Ik ben altijd vooral onder de indruk door crocheters die ook Naai. Ik wou dat ik hield van te naaien omdat ik heb geweldige ideeën voor kleding zweven rond in mijn hoofd, maar ik heb geprobeerd het vaartuig opnieuw en opnieuw en voor welke reden dan ook ik gewoon niet plezier van het krijgen zoals ik dat doe met haak. Dat houdt me niet uit het oog-suikergoed-gapen op grote stoffen in winkels en op blogs, Hoewel. De laatste tijd ik heb gemerkt meer en meer stoffen die zijn geïnspireerd door haak patronen, steken en motieven. Aangezien ik niet Naai, ze zijn ook nuttig voor mij niet, maar ik ben bewonderende hen dus ik wilde delen een paar:

Spoonflower stoffen

Ik heb net geleerd over Spoonflower dankzij Haak doorkruisen, die gemaakt een haak motief weefsel via Spoonflower. In principe is dit soort van een CafePress of Zazzle maar voor stof. U maakt uw eigen uw eigen ontwerp en uploaden, Kies het type van weefsel gewenste om te worden afgedrukt op en plaats uw bestelling. U kunt ook uw ontwerpen beschikbaar voor verkoop aanbrengen via de site of stoffen van anderen die hebben gedaan die kopen. Type “Haak” in hun zoektocht vindt hulpmiddel en u pagina's en pagina's van ontwerpen (Hoewel niet alle echt haak-gerelateerde zijn, Velen zijn geïnspireerd door garen-y love). Hier zijn enkele van mijn favorieten:

Madam0wl zegt dat deze stof is “Geïnspireerd door haak & borduurwerk werk overgenomen van mijn grote oma”

Kleedje Sunburst door Nalo_Hopkinson

Het is moeilijk om te vertellen van ver weg maar omhoog sluiten de bloemen op deze stof eruit gehaakte bloemen. Het is door Cottagecrafts.

Delft kleedje Dit zegt: “Ik ben gefascineerd door hand-haakwerk doilies gemaakt van zeer fijne witte katoenen garen. Ik speelde met twee van hen, en kreeg dit lacy patroon dat eruit als het resultaat ziet van een kleedje ingebruikneming een caleidoscoop.”

Ik aanbid dit garen goedheid patroon door LovelyYarns, die komt in deze warme kleuren, evenals een alternatief cooler-kleuren.

Kant, Druiven en wijn. Dit is een origineel schilderij door Helen Klebesadel dat is omgezet in stof. Groot voor een liefhebber kleedje.

Gehaakte oma-vierkanten stof

Stof ontworpen om te kijken zoals Gehaakte oma-vierkanten lijkt te zijn geworden in de afgelopen jaren populair. Hier zijn een paar voorbeelden:

Julia Monroe heeft twee oma vierkante weefsel patronen die ze via Spoonflower verkoopt. Ik houd van dit met de blauwe tint aan het.

De oma-vierkanten zijn grotere op deze stof door Spoonflower van DolphinAndCondor

Gekrulde Pops deelde deze geweldige retro geïnspireerde oma vierkante stof

Berenklauw zetten sommige oma vierkante weefsel te werken bij het maken van dit geweldige shirt!

Peter Alexander verkoopt PJs en sommige van hen worden afgedrukt met een oma vierkante motief. Ik voor het eerst geleerd over dit via Sarah Londen.

Andere haak Motif stof

Etsy lisahestore verkoopt deze stof die is ontworpen met gehaakte motieven en noppen.

Hoe over Orange heeft de how-to DIY sommige kleedje bedrukte stof

De Crafty Minx aandelen dit kleedje afdrukken stof vanuit Dandi die komt ook in een vet rood afgedrukt

Dit traditionele kleedje afgedrukt op katoen komt van Michael Miller

Hebt u een stof stash dat rivalen uw garen collectie die u zou willen controleren uit mijn roundup van projecten die combineren weefsel en haak.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

  1. danidoesdoilies Antwoord

    Ik hield van ze allemaal (vooral de prachtige garens patroon) maar grimaced toen ik zag wat die oma vierkante broek! BAH!

  2. Sacredcrocheter Antwoord

    Wow-ik had geen idee waren er zoveel haak-themed stoffen die er! Ik weet hoe om te naaien maar ik haat echt echt met behulp van een naaimachine-een haak of naald is de limiet van mijn geduld. Maar ik moet toegeven- deze stoffen geef me een heleboel ideeën!

  3. Pingback: Haak Blog Roundup: Augustus in Review — haak wellust

  4. Pingback: Het ziet eruit als een oma vierkante … Maar het is niet. De Gehaakte oma-vierkanten afdrukken maar niet haakwerk. — Haak wellust

  5. Pingback: Gorgeous Haak Print Collection Kleding door Snapdragon Brand |

Schrijf een reactie