BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Onlangs ontving ik een mooie e-mail van een professionele kunstenaar met de naam Issa over-Issa die heeft onlangs begon om uit tak in werken met haak. Issa gedeeld sommige van haar werk met me zodat dacht ik dat ik het met u zou delen.

Over haak kunstenaar Issa Abou-Issa

Issa Abou-Issa is een Louisiana-gebaseerde professionele kunstenaar (oorspronkelijk uit New York) Wie maakt beeldende kunst en straatkunst doet. Ze altijd al wilde leren hoe haak en uiteindelijk besloten om het leren zelf met behulp van YouTube-video 's. Ze maakte haar haak eerst prokect niet te lang geleden en gebruikte het om yarnbomb een boom van New York City. Een afbeelding van haar boom werd gebruikt als inspiratie op een website en ze voelde zich echt aangemoedigd deze werkzaamheden voort te zetten. Deze kunstenaar is momenteel vertegenwoordigd door Seion Gallery, gelegen in Houma, LA.

Popcultuur haak

ISSA de recente verkenningen in haak zijn 2d kunstwerken geïnspireerd door pop cultuur. Ik ben een grote fan van haar Pacman ghost. (U wel of niet weten dat ik een meester van Ms ben. Pacman!)

Waar het gaat

Ik ben echt benieuwd om te zien waar Issa gaat met haar werk van de haak in de komende maanden. Ik hou van de manier thatt werkt ze in 2-3 kleuren op vlakke oppervlakken voor nu, met behulp van grafische vormen om op te roepen een sterke visuele reactie. Als ze ervaring krijgt meer en meer met de haken, het zal interessant zijn om te zien hoe haar werk verandert!

Bezoek Issa op Facebook. Ook, Bekijk de interviews die ze heeft gedaan voor andere kunstenaars en kunst wereld mensen op haar blog.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

 1. Sacredcrocheter Antwoord

  Ik ben een grote fan van straatkunst en Issa over Issa van pacman haak stukken zijn nogal witty. Ze zijn een haak hommage aan Space Invader die een pionier van de straat kunstbeweging is. Vroeg op, Space Invader straatkunst bestond uit kleine tegel foto's in de vorm van het pictogram Pacman.
  Als u nog niet gezien liefde het en je straat kunst-watch de Banksy documentaire “Verlaten door de cadeauwinkel” (Netflix) Het is een fascinerende portret van de vroege straatkunst beweging.
  U hebt waarschijnlijk gezien de hilarische “GEHOORZAMEN HAAK” afbeelding met de vuist houdt een haak-well, dat is een nemen off van Shepard Fairey's (a.k.a. GEHOORZAMEN) vroege werk met Andree de reus met het woord gehoorzamen onder.
  Ik hou van het zien van de haak verbinden met kunst-Bedankt Kathryn.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @Sacredcrocheter ik ben zo blij dat je het verbinding maken met Space Invader maakte! Ik wist dat dit maar niet vrij maken de verbinding zelf en het is volkomen logisch nu dat u zegt dat het. Banksy van “Uitgang” is een grote documentaire. Op dit moment ik ben het lezen van een boek van Richard Polsky genoemd Art profeten die is allen over sommige van de leidende mensen die echt geholpen “maken of breken” verschillende gebieden van kunst en een hoofdstuk is gewijd aan straatkunst en raakt op het werk van Shepard Fairey. U zou kunnen genieten van het boek. (Polsky heeft ook twee andere boeken over de kunstwereld die interessant zijn als je nieuwsgierig over het aspect van de markt van kunst.)

 2. danidoesdoilies Antwoord

  Mensen zoals haar verbazen me! In de steek en teef Happy Hooker lezen u over vrouwen die onlangs hebben genomen van de haak en maanden later (letterlijk) ondervindt patronen gepubliceerd in nationale tijdschriften en boeken! Het echt inspireert me, die heeft al Haakvideo jarenlang nu als ik loopbaan veranderen (gewapenderhand!) om te proberen en maken en publiceren van sommige patronen!

  • Sacredcrocheter Antwoord

   @danidoesdoilies
   Ik was al Haakvideo voor over 30 jaar (en uitschakelen) en werd ' retired ' van mijn carrière voordat ik heb het vertrouwen voor te leggen van een patroon. Ongelooflijk-de eerste die ik stuurde in werd gepubliceerd op! Sindsdien, Ik heb mijn aandeel van de verwerping van en ik voel me alsof opgevend elke keer krijg ik een-maar dan een ander wordt aanvaard wanneer ik het minst verwacht. We hebben allemaal onze eigen tempo en onze eigen innerlijke klok-don't give up-uw tijd zal komen!

 3. Pingback: Haak Blog Roundup: Augustus in Review — haak wellust

 4. Pingback: Verrassende kunst haak van industrieel ontwerper Alessandro Zambelli — haak wellust

Schrijf een reactie