BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik heb het verleden 30 dagen Haakvideo door het nieuwe boek van het haak sjaals door Sharon Silverman voor mijn stop op haar van boek blog tour. Ik hield een dagboek de hele tijd, vermeldingen toevoegen elke dag. Hier is dat dagboek voor u als een haak voyeur …

Juli 22, 2012 – Sharon Silverman nieuw boek komt

Ik ontving enkel mijn recensie-exemplaar van Sharon Silverman Haak sjaals: Fantastische Fashions – Verschillende technieken, die is al begonnen haar blog tour. Ik was blij toen Sharon stak zijn hand uit en vroeg me of ik wilde een halte op de tour. Het is een tijdje geweest aangezien ik deed een blog boek tour (Sinds maart, Wanneer ik geïnterviewd Dora Ohrenstein over Aangepaste haak truien) en het is eigenlijk vrij enkele ogenblikken geweest aangezien ik keek naar nieuwe haak boeken.

Hoewel ik het boek vandaag hebt ontvangen, Ik zal niet doen mijn blogbericht tour tot een maand vanaf nu aan het einde van Sharonâ € ™ s blog tour. Ik had gevraagd deze latere datum omdat ik niet wil dat mijn recensie van haar boek in conflict met mijn berichten over mijn eigen nieuwe boek, Haak mijn leven gered. Ik wilde haar boek te schitteren op eigen wanneer het maakte zijn verschijning hier. Dus heb ik een maand om erachter te komen wat te doen voor mijn post. Dat is geweldig omdat het betekent dat ik genoeg tijd om te gaan door het boek en geniet van het. Maar het betekent ook dat iedereen op de tour zal al hebben gehad een veel te zeggen.

Dus heb ik nagedacht over hoe maak je mijn post verschillende, hoe iets toevoegen aan het gesprek dat niet reeds is gezegd tegen de tijd dat de tour hier landt. Ik dacht dat over de gebruikelijke dingen – een giveaway, een herziening, een interview. Maar er zijn sommige grote stopt op de tour die naar die dingen goed te doen. Eigenlijk, Marie over bij ondergrondse Crafter al geïnterviewd Sharon over het boek en Marie is de meester crocheter interviews. Dus wilde ik creatief. Ik dacht over het plukken van een project en een brief te schrijven aan dat project nadat ik het gewerkt (soortgelijk aan mijn brief aan de eerste jurk die ik ooit haakwerk). Ik dacht dat over vragen van Sharon te doen een interview alleen-beeld, een idee zou ik thiefing van CraftyPod die net dat unieke stijl van interviews en in feite begonnen heeft een interview met mij op de hoogte van vandaag. En dan ik raakte op het … voor de komende dertig dagen zal ik haak wat ik kan uit Sharonâ € ™ s nieuwe boek en ik houd een dagelijks dagboek van de ervaring te worden geplaatst op mijn datum van de blog-tour. Dus is dat wat dit is!

Juli 23, 2012 – Mijn eerste Project vinden

Oke dus ik heb een kans om te spiegelen door Sharonâ € ™ s nieuwe boek. Het is een boek van patronen voor haak sjaals, maar laat je niet dat u gek te denken dat het een beginner haak boek. De patronen in dit boek alle lijken te zijn intermediair en gevorderd niveau patronen. Zeven van de eenentwintig patronen zijn in Tunesische haak, Wat is een techniek die ik nog niet heb geleerd, en de anderen bevatten sommige toetreding tot, steken en stijlen die ik nog niet oefende nog hetzij. Dat is ook logisch aangezien dit boek is ontworpen om bieden u de mogelijkheid om nieuwe technieken praktijk in de comfortabele ruimte van een sjaal-project.

Ik had eigenlijk problemen met het vinden van mijn eerste project op het eerste omdat ik wilde om te beginnen met iets gemakkelijk. Voor mij gemakkelijk betekent dat er niet veel kleur verandert of motieven (omdat ik een hekel einde-weven) en steek technieken zijn degenen die ik bekend met ben. Wat ziet er simpel op het eerste gezicht bleek te zijn meer complexe op nader onderzoek. Maar ik bladerde door het boek. Ik keek ook over de visuele index – Merci zozeer Sharon voor het opnemen van dit … Ik hou wanneer haak van boeken en tijdschriften Toon alle projecten in miniaturen op één plaats.

Dus uiteindelijk koos ik mijn eerste project, Berry Sorbet, Wat is eigenlijk het tweede project in het boek. Zodra ik vond het, Ik realiseerde me dat het is eigenlijk het perfecte project voor mij. Het maakt gebruik van drie belangrijkste steken: SC, bobbels en dtr. Ik hou van bobbels. En de laatste tijd ik echt heb al geïntrigeerd door lange steken zoals de dubbele treble. Plus Sharon de hele sjaal in de zelfde kleur had gewerkt dus ik wist dat het zou een die prima zonder wijzigingen in de kleuren werken zou.

Ik ben niet van plan te gebruiken het garen dat Sharon heeft gebruikt. Het is te slecht, omdat ze heeft gekozen voor een geweldig scala aan garens die er echt mooi en leuk om te werken met! Maar helaas, mijn budget is ongeveer zo strak als het wordt deze dagen, dus ik heb zeker te werken vanuit stash. Aan de positieve kant, Dit geeft me een kans om te spelen met garen vervangingen. Ik was net te luisteren naar een Verse steken Podcast gisteren in die Stacey genoemd dat haak patroon ontwerpers hun tijd nemen bij het kiezen van de juiste garens voor een project zodat het lijkt de manier waarop willen ze om te kijken. Natuurlijk, Stacey moedigt crocheters om te spelen met hun eigen garen keuzes, maar ze had benadrukt een punt die ik had niet over veel de laatste tijd gedacht, welke is dat de designer heeft al bedacht wat voor soort garen werkt het beste voor het project. Dus hebben ik soort van gemengde gevoelens gaan op dit omdat ik ben van plan om te delen foto's van mijn werk hier in dit dagboek en het waarschijnlijk veel anders kijken zal dan wat er in Sharons boek vanwege mijn garen vervangingen. Aan de andere kant, Ik denk dat het zal leuk om te zien welke verschillende garens doet als u wilt wijzigen de projecten.

Voor dit eerste project, Ik ben met behulp van een garen dat is eigenlijk heel anders dan wat Sharon heeft gebruikt. Ze gebruikt Blue Heron Egyptisch Mercerized katoen garen in Blueberry kleur. Het is een 100% katoen in superfijne gewicht. Ik ben in een volledig verschillende richting gaan en met behulp van Venetië by HPKY in “Lichtgrijs” (dat is echt een sparkly silver). Het heeft 50% baby alpaca, 22% nylon, 7% Merino en 21% polyester en bijbehorende label zegt dat het is een volumineus garen, hoewel het lijkt veel meer op een vlasvezels voor mij. Dus we zullen zien.

Juli 24, 2012 – Berry Sorbet sjaal op de haken

Goed ik begon Sharons Berry Sorbet sjaal gisteravond en ik heb twee dingen ontdekt: Ik hou van het patroon maar ik haat het garen dat ik koos. De waarheid wordt verteld, Ik wist dat ik hield niet van dit garen en had gekozen het vooral omdat ik had een heleboel yardage en wilde het uitputten. Dit is het garen die ik per ongeluk op mijn LYS gekocht te vullen mijn grote oma vierkante tapijten. Ik vond het niet leuk dan maar dacht dat het was het project. Nope, het is het garen. Het ding is, Er is echt niets helemaal mis met dit garen en ik kan zien waarom iemand anders zou kunnen eigenlijk echt genieten van het werken met. Mijn belangrijkste klacht is dat het ook harige. Het werpt als de dieren het kwam uit en het heeft dat fuzzy kijken naar het. Ik hou van baby alpaca garen maar ik de neiging om als het soepeler RAS. Ik houd ook werkelijk van niet de kleur. Weer, Er is niets mis mee – het is een zilverachtige schaduw die mooie moet – maar om wat voor reden ik niet vind het aantrekkelijk.

Dat gezegd, het werkt soort oke voor dit patroon sjaal nu dat ik heb gekregen gewend. Ik maakte sommige domme fouten die ik had beter moeten weten over. Bijvoorbeeld, Ik keek op Sharons patroon om te bepalen welke grootte haak te gebruiken (H) maar natuurlijk Sharon bezig was met een superfijne katoen garen en ik ben niet dus wat ik echt moet hebben gekeken het garen label was. Of ik kon mijn eigen gezond verstand gebruikt hebben en ik zou hebben gekozen een K of zelfs grotere voor dit. Het ding is, het is een volumineus garen, maar het is misleidend en ziet eruit als een kleiner gewicht, dus ik dacht dat een H zou werken. Ach. Ik besefte het ongeveer vijf rijen en kon hebben frogged maar heb ik besloten om te gaan met het.

Tot nu toe, Ik hou van het patroon. Het bestaat uit een stuk van rijen van bobbels gevolgd door een stuk van één haak gevolgd door een lengte van dtr zodat u deze echt dichte gedeelten krijgen en vervolgens deze echt gedeelten open. Ik houd vooral de bobbel gedeelte. Ik ben vergeten hoeveel ik hou echt van Haakvideo bobbels. I houden doend iets vervelend en dat doet een 3-Steek bobbel in plaats van een 5-Steek bobbel in sommige ruimten. Ik weet precies wat de oorzaak van dit – Ik heb onlangs manier teveel oma-vierkanten zijn Haakvideo en mijn automatische actie is de 3-Steek. Ik vangen altijd meteen dus het is geen big deal. Goes om te laten zien hoe haak zo automatisch kunt krijgen in je hersenen, Hoewel!

Sharonâ € ™ s patroon is echt duidelijk geschreven en ik heb geen problemen met het. Er zijn ook een heleboel visuals – foto's plus een grote steek-diagram. Ik ben niet echt een visuele persoon maar aangezien ik heb al geleerd het terugkeerpatroon steek ik heb bekeek het diagram steek als een ik werk om te proberen om een betere greep op diagrammen. Hare is echt duidelijk, dus ik voel me alsof het is een goede inleiding tot de steek diagrammen voor mij.

Juli 25, 2012 – Twee sjaals voltooien

Goed, niet alleen heb ik beheren tot finish mijn versie van de Berry Sorbet sjaal maar ik eigenlijk al begon en eindigde op de Sparkly Scarlet, Wat is het derde patroon in Sharons boek. Het blijkt dat het eigenlijk een vrij eenvoudig patroon ontworpen is om snel en gemakkelijk worden uitgewerkt. Ik ben niet zeker hoe ik het gemist de eerste keer dat ik keek door het boek. Te veel goedheid in daar afleidend me, Denk ik. Sharons versie is een rode sparkly versie gemaakt met Vanna van Glamour garen. Ik heb eigenlijk sommige Vanna Glamour hier, in het blauw in plaats van rood, maar niet genoeg van om te maken een sjaal. Voor deze sjaal, Ik ging met mijn gaan-aan garen – Paton de zijde bamboe. Het werkte prima voor dit patroon.

De Sparkly Scarlet sjaal wordt verticaal gewerkt in plaats van boven naar beneden. Ik ga altijd heen en weer over welke methode van het maken van een sjaal ik geef de voorkeur. Aan de ene kant, Ik houd van kunnend controle van de lengte van de sjaal als ik het werk, die is gemakkelijker gedaan met een top-down sjaal. En ik houd niet van dat eerste super lange Stichting keten en de eerste rij voor een verticale sjaal. Maar zodra dat deel is gedaan, Ik denk dat ik liever werken de verticale. Het geeft je de kans om te werken een beetje meer gedachteloos in uw lange rijen. Deze sjaal was zeker een dat toegestaan voor ontspanning en dat is het patroon dat ik nodig had. Het is een variatie op een oma streep met sommige ontwerpen van de keten in het midden. Het is mooi. Het kostte me een paar uur om te werken via het, maar ik deed het in een vergadering (kijken naar oude episoden van Numb3rs op Netflix.)

Terug te gaan naar de Berry Sorbet … Ik eindigde die gemakkelijk. Het patroon is gemakkelijk te volgen. Ik weet nog als ik het maar dat is wegens mijn keus garen, niet het patroon. Ik denk dat het zal groeien op me. Één probleem die ik heb met het, die teruggaat tot dat hele verticale versus top-down patroon van sjaals, is dat de randen worden overgelaten ruwe. Er is niet een rand rond de sjaal en ik ben geneigd te hekel aan dit. Je merkt het niet wanneer u een sjaal verticaal werkt (het is niet een probleem bij allen met de Sparkly Scarlet patroon) maar het is iets die ik merk met sjaals werkte top-down. Ik dacht dat over een sc of hdc rand rond het hele ding toe te voegen maar het blijkt dat ik heb niet genoeg garen om dat te doen. Ik ben zeker niet het kopen van meer van een garen die ik hou niet van dat en ik weet niet als ik wil een rand in een andere kleur. Dus voor nu zal ik gewoon laten zoals is, Draag de sjaal een paar keer en zien wat ik later denken. Dat is een ander ding die i liefde over haak – u kunt altijd aan te passen en het later wijzigen.

Er is één meer ding die heb ik moeten weten. Sharons richtingen in het boek met inbegrip van afwerking door te blokkeren. Ik blokkeren mijn haak niet. Weet ik, Weet ik … Ik weet al de goede redenen dat u uw werk moet blokkeren, vooral als de ontwerper bedoeld heeft het op die manier bij het schrijven van het patroon. Ik rememer Linda Permann schrijven op een gegeven moment iets over hoe blokkeren altijd de laatste is stap in het project en het is onzinnig om te gaan door middel van alle andere stappen en niet dat een. Dus ik denk dat blokkeren maakt werk kijken beter en beter hangen en dat allemaal. En ik heb gezien veel goede instructies die er voor het blokkeren van de haak. Maar ik probeerde het eens. Ik haatte elke minuut. En ik betwijfel of dat ik doe het weer. Dit hoeft niet veel te maken met mijn ambachtelijke en heeft alles te maken met mijn algemene houding ten opzichte van kleding. Ik denk dat ik de eigenaar van een strijkijzer maar het heeft waarschijnlijk al tien jaar geleden dat ik heb het gebruikt. Ik gooien vaak dingen met het label “stomen” in mijn wasmachine en droger. Ik gesneden zorg etiketten uit kleding zonder te kijken naar hen. Ik betwijfel of zie dat op elk moment snel aan het veranderen en ik niet zie mijn haak op elk moment snel blokkeren. Het ding is, het patroon Berry Sorbet, op zijn minst als het wordt gewerkt in mijn garen, niet echt rechthoekig wanneer het niet wordt geblokkeerd. Bepaalde rijen in het patroon soort grot richting van het centrum van de sjaal en anderen verdikking uit. Ik hou niet echt van de look. En ik ben vrij zeker dat het kan worden vastgesteld door het blokkeren van de juiste. Maar ik kan nooit weten …

26 juli, 2012 – Op groei

Werken door Sharons boek is echt uitdagend me om te doen meer met haak dan ik heb gedaan in een tijdje. Ik merkte dit toen ik begon te kijken voor mijn volgende project in het boek. Mij watertje zowaar uiterlijk moeilijk te zien welke van de volgende sjaals zou gemakkelijkste te bereiken, in plaats van die ik bijzonder graag of zou zijn enthousiast om te werken op. Ik lijken te gaan door middel van plateaus en pieken met mijn haak in termen van het nemen van op uitdagingen – Ik zal hebben een package-burst uitdagende zelf en vervolgens gewoon plateau en willen doen hersenloze haak voor een tijdje. Dat is oke, maar ik heb onbetwiste voor een tijdje en misschien is het tijd om te nemen van dit boek op een reis naar een piek.

Gisteren Cris over op Haak met Cris een blog post over uitdagende jezelf in leven en in ambacht. Ze sprak over het omarmen van verandering en dit onmiddellijk resoneerde met mij. Zo eng als verandering is, en zo veel als ik vermijden als ik mezelf voel me kwetsbaar, verandering is de enige weg naar groei die ik ken. Ik wil mijn leven te vullen met groei, uitbreiding en ervaring en dus ik ben in het algemeen geneigd verandering door te voeren. Maar zoals ik gereageerd op haar post, Ik realiseerde me dat ik nog niet gedaan dat zoveel in mijn ambacht. Ik denk dat dat is oke in sommige opzichten. Een vaartuig is een geweldige plek om gewoon ontspannen en comfortabel. Maar het kan ook een geweldige plek om uitdaging jezelf.

Sharons boek biedt mij persoonlijk verschillende mogelijkheden voor groei. Er is motief-werk, die ik altijd vermijden, evenals colorwork, die ik ook de neiging om te voorkomen dat. Er is bezemsteel kant die ik heb altijd al gezegd dat ik kan proberen om te leren (of kan niet). Tunesische die nog niet echt geïnteresseerd mij voor, maar het maakt een derde van de patronen in het boek en ik heb niet een goede reden om niet te leren, recht?

Dus ik niet welke patroon weet 'm I going to volgende pakken. Ik ben bekeek de vakantie Dazzle omdat ik denk dat dat gaat worden volgende gemakkelijkste voor mij. Maar misschien moet ik mezelf uitdaging. Ik zal gaan zitten in een paar uur voor de nacht en moet kiezen iets daarvóór …

Juli 27, 2012 – Garen voor opslaan “Someday”

Ik ben het leren veel over mezelf als een crocheter zoals ik werk mijn weg door deze 30-day challenge. Niet alleen heb ik is het vermijden van uitdagingen in mijn ambacht maar ik ben ook het realiseren van dat ik schuldig ben aan iets met garen dat zou ik niet denken dat ik doe – hamsteren van de goede dingen voor “Someday”. Ik weet dat veel mensen zijn zoals dit over een heleboel dingen, maar ik ben meestal niet als dit. Ik opslaan niet “een goede jurk” voor een andere dag – Ik draag het vandaag. Ik kijk niet naar een stapel boeken ik ben van plan om te lezen en probeert op te slaan het beste voor laatste. Ik ben heel erg een eet-dessert-eerste soort persoon.

En nog, Als I 'm going to gekozen garen voor deze projecten, Ik ben doelbewust het vermijden van alle van het garen in mijn stash dievan ik werkelijk houd. Ik wil op te slaan voor een betere project, een andere dag, iets meer speciale, enige tijd wanneer ik het meer moet. Dit is dom. Ik ben niet in enig gevaar lopen uit garen, goed of niet-als-good, op elk moment snel. En ik ben een vaste gelovige die het is geweldig om zich te ontdoen van dingen want het opent de deur naar laat in nieuwe dingen – garen opgenomen. En bovendien, Dit is de haak, dat is gemakkelijk uit elkaar te halen, Dus als ik betreur met behulp van het garen en wilt deze later gebruiken voor iets anders kan ik altijd kikker. Maar toch, Ik ben de goede dingen hamsteren.

En omdat ik heb alleen sommige garen die ik wil gebruiken nu, Mij ben having te baseren van mijn komende projecten en het garen type en yardage heb. Ik het voor het volgende project laten hetzij met behulp van mijn groene Rowan DK gewicht wol teruggebracht of de Crespo bamboe / hennep mix uit garens van Italië die ik heb gehad voor een tijdje en wilde proberen, maar was niet zeker wat het kan worden gebruikt voor. Dus begon ik op zoek door Sharons boek voor een goed project voor een van deze. Ik denk dat ik ga gebruiken de wol voor de vakantie-Dazzle die ik sprak over voordat of voor een weef sjaal die is in het boek. Maar omdat ik wilde mezelf meer met een hardere patroon uitdaging, Heb ik besloten om die gereserveerd en vinden van een project voor Crespo. Ik koos voor getijden wijzigen, een sjaal patroon dat is gewerkt top-to-bottom in twee kleuren. Ik heb genoeg Crespo te maken een van de kleuren. Ik weet eigenlijk niet nog wat ik ga om te gebruiken voor de volgende. Het patroon begint met de eerste 22 rijen in de zelfde kleur dus heb ik besloten om gewoon doen die gisteravond en morgen een besluit over een tweede garen.

Ik heb niet veel te zeggen over het patroon nog. Het is moeilijk … niet in de zin van zijn moeilijk, maar in de zin van die vereisen sommige ernstige focus van mij. Ik maakte een paar fouten en moest kikker terug en erachter te komen waar ik was misgegaan. Bijvoorbeeld, de sjaal wordt gewerkt met blokken drijvend op enkele rij, Wat is een techniek die ik heb nooit geleerd voordat. Het betekent in feite dat er punten zijn in de rij waar u een bos van ketens doen en vervolgens werk dat als een nieuwe rij voor een tijdje om te maken een shape die u uiteindelijk opnieuw koppelen aan de rij die u oorspronkelijk hebt gewerkt. Het kostte me een minuut om te krijgen de knie van die. Sharons instructies waren duidelijk, maar ik was niet krijgen van het. Ze heeft foto's en grafieken maar kijken naar die enkel me meer in de war – die heeft niets te maken met Sharon, want van wat ik kan vertellen zowel de foto als de grafiek duidelijk zijn – en alles te maken met het feit dat ik ben niet helemaal een visuele leerder. Zodra u slag te gaan, Hoewel, het grootste deel van het patroon is een drie rij steek herhaling (Zo ongeveer) alleen met wat kleur ging wijzigingen dus nadat ik gekregen de knie het eerste stuk gedaan in Crespo vrij snel.

Ik denk dat Crespo zal werken voor deze sjaal in de zin dat het is enigszins vergelijkbaar met wat Sharons sjaal ziet als eruit. Crespo is een bamboe / hennep mix in sport gewicht en de kleur die ik heb is blauw. Sharon gebruikt een DK gewicht katoen / acryl mix en een van de kleuren in haar set is ook blauw. Wat betreft het garen, Ik ben niet zeker over Crespo. Ik was aanvankelijk enthousiast over omdat bamboe een zachtheid brengt aan garens maar er zeker een heleboel de ruwheid van de hennep in deze mix is en ik ben niet gewend aan die. Het garen is soort van … Ik weet niet het woord. Spijlbus maar niet in de zin van de ply splitsen uit elkaar. Of “harige” behalve het is niet zacht. In feite loskomen weinig draden hier en daar. Ik denk dat dit garen zou werken prima voor sommige projecten (misschien zelfs sommige in mijn roundup van ideeën voor hennep haak) maar ik weet niet of het was de beste keuze voor een sjaal. We zullen zien.

Juli 28, 2012 – Het strekken!

Dus ik aan dit gewerkt heb wijzigen getijden sjaal en als dat is gebeurd ik heb ervaren iets echt interessant. Zodra ik eindelijk geleerd de drie-rij steek patroon herhaling, de sjaal was zeer meditatieve te werken. Dat betekent niet dat het was leuk per se. Als u ooit hebt mediteerde of yoga gedaan, u weet dat it's all about momenten van gelukzaligheid afgewisseld met momenten van tegenspoed. Het idee in yoga is dat je jezelf dan een punt van comfort maar niet voorbij uw grenzen uitrekken en vervolgens ademen door de pijn jezelf om flexibeler te maken. Je geest doorloopt een fascinerend proces van kijken zelf gedurende deze tijd. Het is bevredigend en vervullende maar niet noodzakelijkerwijs aangenaam.

Dat is precies wat er gebeurt met mij elke keer dat ik een van de rijen van bereiken “zwevende blokken” in dit patroon (Wat is eenmaal evey derde rij). Ik genoot van het leren van deze techniek. Beheersen van het in de eerste paar rijen was uitdagend en leuk. Maar zodra ik heb gaan en had voor de techniek down, Ik realiseerde me dat ik vond het niet leuk. Ik houd van het effect van hoe het eruit ziet en denk dat het is een echt cool haak techniek. Maar het eigenlijke proces van het maken van elk van de zwevende blokken is vervelend. Ik kan niet precies definiëren waarom dit is. Ik zat te denken over het voortdurend voor de eerste vijftig of zo rijen van de sjaal.

Ik kan wijzen naar een aantal dingen, Denk ik – bijvoorbeeld, Er is een onhandigheid om gedeeltelijk draaien het werk voor elke zwevende blok dat gewoon niet leuk – maar ik kan niet het heel precies definiëren. Er is niets verkeerd of moeilijk of slecht over de blokken. En zodra elke rij van blokken wordt gedaan ik ben soort van blij dat ik deed hen. Maar ik besteden die hele rij bezig om die blokken gedaan omdat ik wil dat ze worden met. (Laat ik zeggen dat ik zo blij ben dat deze sjaal is hier boven naar beneden gewerkt en niet verticaal omdat ik alleen doen drie zwevende blokken per rij moet voordat u naar een ander steek. Zeker, het wordt vaak herhaald, maar ik denk dat dit is veel leuker dan als ik moest werken een hele verticale rij in deze techniek.

Dus na over vijftig of zo rijen van deze sjaal, Ik realiseerde me dat het deed er niet toe waarom ik hield niet van de zwevende blokken. In yoga, Analyseer ik niet waarom ik ben een bepaalde pose afkeer. Ik doe de pose. Ik probeer te rustig mijn “aap geest” en de pose inblazen. Uiteindelijk, de pose komt tot een einde. In de meeste yoga-lessen, de pose komt terug opnieuw voordat de klasse voorbij is en ik gaan door het hetzelfde. Op het einde, Ik heb uitgerekt mezelf zowel fysiek als mentaal door iets dat ongemakkelijk was te doen. En dat is hoe ik zie dit zwevende blokken ding. Ik heb niet een reden om de blokken een hekel en ik graag hoe ze er uitzien als ze gaar zijn en ik hoef niet te analyseren elke één deel van de reden waarom. Ik moet de rij doorlopen en opnieuw de rij en de rij doorlopen en opnieuw de rij. Het haak als spirituele praktijk.

Juli 29, 2012 – Aangename patroon

Geen grote openbaringen vandaag als ik werken aan de veranderende getijden sjaal blijven. Schrijven over mijn ervaring elke dag heeft zeker maakte me meer bewust van het hele proces van haak. Ik denk dat dit is een geweldige oefening! Maar het betekent niet dat ik zal moeten sommige diepe haak inzicht elke keer als ik pak de haak.

Wat ik vandaag heb opgemerkt is dat ik hou echt van de getijden wijzigen sjaal patroon (Hoewel ik houd niet van blokkeert werken die drijvende rijen!) en de reden is omdat ik graag hoe Sharon de kleur veranderende keuzes. Ik vaak nemen Multi kleur patronen en werken ze in een enkele kleur in plaats daarvan (want mij verafschuwen verkleuren en weven in uiteinden) en ik ben zo blij dat ik dat niet met dit doen omdat de sjaal zou hebben zag er prima, maar ik zou niet hebben gehad de dezelfde waardering voor het patroon. De kleurwijzigingen zijn eenvoudig genoeg, net afwisselend tussen A en B, het aantal rijen van elk verschilt van verandering te wijzigen maar ik hou echt van het effect.

Ik heb eigenlijk om te manipuleren dit een beetje vanwege mijn keuze garen. Ik heb genoeg van de Crespo die ik ben begonnen met voor om te dienen als kleur A gedurende de hele sjaal. Echter, Ik besliste te gebruiken de Tivoli Ik heb (100% katoen sportweight ook uit garens van Italië) als kleur B. Het probleem is dat ik twee verschillende gemêleerde kleuren van dit garen (beide mooie – Ik echt, hou echt van de kleurovervloeiingen die ze op dit garen doen) en niet genoeg van beide een te maken van alle kleur B. Dus ik ben met behulp van twee verschillende kleuren voor kleur B in dit patroon en omdat het aantal rijen van elke kleur te veranderen verschillende zijn ik heb gehad om bepaalde beslissingen te nemen over de beste manier om dat te doen. Ik heb besloten om een van de Tivoli-kleuren gebruiken voor de eerste twee en de laatste van de “Color B” rijen en de andere Tivoli voor de middelste rijen van “Color B”. Hopelijk zal ik graag hoe het uitpakt!

Juli 30, 2012 – Oh die uiteinden

Ik ben klaar met de sjaal getijden veranderen en ik denk dat ik eigenlijk echt blij mee. Maar ik denk dat ik moet niet zeggen dat ik ben klaar met omdat ik nog steeds de uiteinden te weven in. Dit is de reden dat ik werk vaak in zwart-wit – minder uiteinden te weven, als er geen wijzigingen in de kleuren! Zoals ik al eerder zei, Ik denk dat de kleurwijzigingen zijn echt wat maken dit patroon sjaal werken tof, Hoewel. En er zijn niet zo veel. Maar ik geef toe dat ik ben bang dat het.

Er zijn tal van manieren aan te kleuren sluiten en weven in uiteinden. Ik heb gevonden dat de gemakkelijkste en sterkste wachtruimte voor mij is het creëren van een knoop om toetreding tot de kleuren, verlaten van een 4″ – 6″ staart van elke kleur garen. Ik neem een naald en weven die staarten in het werk. Het probleem is, Deze weven is in principe naaien, in mijn advies. Dat is een probleem omdat ik haat naaien. Ik wou dat ik vond het. Ik echt doen. Maar ik niet. Ik heb geprobeerd vele variaties op naaien en nooit als het.

Dus nu de sjaal zit daar en ik wil niet te weven in de uiteinden. Een taak voor een andere dag.

Juli 31, 2012 – Avonturen in Mohair

Gisteravond heb ik besloten om te beginnen op een nieuwe Gehaakte sjaal uit het boek. Waarom, Oh waarom, koos ik degene die gemaakt in mohair? Ik heb gewerkt met mohair vóór en concludeerde dat ik niet bevalt. Natuurlijk, Ik hou van de zacht pluche gevoel van het. Maar ik al zei de andere dag dat ik liever glad garens fuzzy garens en mohair ongeveer zo vaag is als het wordt. Mohair is zo vaag dat ik altijd het gevoel dat een miniatuur kat kroop in mijn neusgaten wanneer ik werk met het.

En nog, Ik koos de mohair sjaal. Er waren twee redenen, geen van hen goeden. Een was dat het patroon keek gemakkelijk. Zoals ik steeds leerling ben, Ik ben een luie crocheter die wil werken gedachteloos op patronen die geen uitdagingen van mij vereisen. Ik wil dit niet intellectueel maar blijkbaar moet emotioneel wil dit omdat het mijn “Ga naar”. En de tweede, Ik had genoeg yardage van sommige mohair die ik wil het niet meer dus het leek een geweldige tijd om het gebruik van.

Zo bracht ik een paar uur op het patroon. Ik zal zeggen dat ik echt graag het ontwerp in het patroon dat soort van een ooit-uitbreiding ventilator steek dat is gewerkt aan beide zijden van de keten van de Stichting voor een symmetrisch patroon. Sharon heeft een goede baan hier.

Echter, op een bepaald punt, Ik realiseerde me dat ik een fout gemaakt in de vorige rij. Ik denk dat dit eerst werd veroorzaakt door het feit dat het was moeilijk om te zien mijn steken temidden van de vaagheid van het garen en ten tweede op het feit dat ik TV-terwijl Haakvideo kijken was en ik kreeg een beetje verloren in de show. Het probleem is dat mohair bijna onmogelijk is om rip terug wanneer je fouten maken. Ik geprobeerd en mislukt. Dus in plaats daarvan moest ik enkel soort bedriegt het patroon een beetje. Op watertje vlot voor Sharonâ € ™ s instructies zien wat het was verondersteld te laten uitzien als dus ik enkel werkte om te maken dat gebeuren. Ik ben blij met hoe het eruit ziet, algemene, Hoewel aangezien het is vaag het is niet mijn favoriete blik. Nu zullen we moeten zien als ik kan maken van de tweede helft overeenkomen met de eerste helft dat ik verknald!

Augustus 1, 2012 – Of niet mohair?

Weet je wat grappig is? Het blijkt dat het garen ik dacht dat mohair welk mij ben trying was te gebruiken door te werken van Sharon mohair patroon is niet zelfs mohair. Het is brei Picks Suri droom en het ziet eruit als fuzzy mohair, dus ik dacht dat dat is wat het was maar het is eigenlijk een mix van suri alpaca en wol. Weird.

Ik ben eigenlijk echt benieuwd om nu te proberen het maken van de sjaal met behulp van de mohair garen dat Sharon beveelt die een mix van mohair en nylon is. Ik vraag me af als de toevoeging van nylon het een gemakkelijker mohair om te werken maken zou met? Sharons sjaal ziet er prachtig en lacy en open in de foto overwegende dat mij op dit moment ziet als een grote bal van fuzz eruit. Ik ben niet van plan om te kopen nieuwe bol nu maar ik ga een notitie bij mezelf om te controleren dat garens en probeer het patroon in de toekomst opnieuw te maken.

Augustus 2, 2012 – Een geen haak-dag

Ik haak meeste dagen. Maar ik denk dat vandaag gaat om een van die dagen wanneer ik voel niet als het om wat voor reden.

Gisteravond ging ik om te gaan werken op de andere helft van de sjaal mohair en ik gewoon niet kon brengen mezelf om het te doen. Toen besloot ik om te beginnen de weef want dat is een steek die ik hou maar het garen dat ik met werkte, die had moeten zijn mooi en vlot (het is een DK gewicht wol) gaf me sommige problemen, splitty en vervelend. Dus ik gaf het op snel.

Ik voel me niet zoals het aanpakken van een van die nu of uitbeeldde uit een derde project, die suggereert voor mij is het tijd voor een pauze!

Augustus 3, 2012 – Weven in uiteinden

Nog steeds onbeslist over welke project ik wil om te beginnen dus ik ging vooruit en in alle einden die bleven weefde op wat ik reeds gemaakt. Niet zeer bewogen, Weet ik!

Augustus 4, 2012 – Weef

Goed, Ik ging terug naar mijn standaard en begon te werken aan iets wat die ik wist. In plaats van iets harder aan te pakken die ik keerde terug naar de weef steek sjaal. Ik ben overgestapt garens omdat degene die ik eerst probeerde niet voor mij werkte. Ik gebruikte een pluche Paars wollen gewicht garen dat is zulk een genoegen om te werken met. (Het is Gedifra Extra zachte Merino Grande die ik opgepikt uit Bluebird garen in Sausalito vorig jaar en nooit gebruikt.) Het voelt gewoon … bouncy!

Sharons sjaal is werkte top-down in de weef steek. Het is een vrij smalle sjaal, waarvan ik denk dat was een interessante keuze. Deze steek is echt dik en warm en ik denk altijd aan iets dergelijks bezig met een breed omvangrijk sjaal die u kunt gewoon helemaal lekker omhoog in. Eigenlijk, Sinds ik bekend met de steek ben ik dacht dat over verschillende uit de buurt van het patroon en het maken van het twee keer zo groot. (Ik wil altijd mijn eigen ding doen!) Maar ik heb besloten dat ik ga te vertrouwen Sharon op dit ene en gewoon werken het zoals het patroon zegt.

Het is een meditatieve steek, maar ik kan niet helemaal zone uit omdat ik soms mijn plaats verliezen. Ik kan, Natuurlijk, net mijn rijen om te zoeken naar mijn plaats opnieuw tellen, maar ik ben het vinden dat het beste is als ik iets een beetje hersenloze op de TV zetten en vervolgens tellen terwijl ik wacht. Ik ben al ongeveer halverwege gedaan met de sjaal zodat deze snel zal gaan.

Augustus 5, 2012 – Franje of geen franje

Zo voorspelde, de sjaal eindigde snel, vooral omdat het is een gemakkelijk steek patroon en ook omdat ik al de steek zo wist ik super comfortabel met het was. Ik vond dat het patroon een gehaakte rand rond het heeft. Niet alleen doet dit geven u een meer afgewerkte look maar het ook stond me toe om gewoon haak rechts over de paar uiteinden die er waren, zodat ik niet hoef te zorgen te maken over het weven ze in. En ik eindigde wens de beperktheid van de sjaal ook al is het niet wat ik zou hebben oorspronkelijk dacht te doen. Ik vind ook dat het aantal blokken over is een oneven getal – het maakt voor een mooie textuur die niet vrij als cookie cutter alsof ze weef werd gedaan in een even getal over.

Deze sjaal heeft sommige marge op het en ik ben besluiteloos over het al of niet ik dat deel. Ik lijken te gaan door middel van fasen met rand – zetten het op alles voor een tijdje en vervolgens over het gevoel voor een tijdje. Ik heb niet geweest in een marginale fase maar ik toegevoegd deze fringe, vooral omdat het verschilt van andere rand die ik heb gedaan (het is een gehaakte rand, niet alleen garen uiteinden). Het is een doosachtige franje maar dat soort werkt met de weef. Dus ik denk dat heb ik niet een echte mening één van beide manier op het nog. Ik ben enthousiast om te gaan dragen de sjaal, Hoewel, omdat ik hou van de steek en de kleur beëindigde ik omhoog met!

Augustus 6, 2012 – Steken met eenvoudige

Ik ben begonnen met een andere sjaal die is een echt makkelijk voor mij. Ik heb nagedacht over dit zootje. Waarom ben ik de gemakkelijk patronen kiezen? Welk voordeel krijg ik van dat? Een gedachte die opkomt is dat ik is vrij laatste tijd gestrest heb. Ik zette mijn nieuwe boek, Haak mijn leven gered, op de markt en het is meer stress-inducerende dan ik had verwacht. Krijg me niet verkeerd – Ik ben super enthousiast over het en het antwoord op het zeer positief is geweest. Maar er is iets over het nemen van uw creatieve werk dat u hebt zo zorgvuldig voor meer dan een jaar bouwen en krijgen van het daar voor mensen. Zelfs als je weet dat sommige bevalt zal en sommigen het zullen haten is het belastend om te zien wat de reacties zullen worden.

Dus ik denk dat misschien tegen de tijd dat het wordt aan het einde van de dag die ik wil echt zone en doen iets volledig geruststellend. Dit was, Eindelijk, Hoe haak geholpen om te genezen me in de eerste plaats. Dus terwijl ik echt willen bestrijden van enkele van de meer moeilijk nieuwe-to-me-technieken in Sharons boek ik denk misschien dat is de timing niet geschikt voor die voor mij. Niet dat er is een groot risico bij de aanpak van een nieuwe haak technieken – het is een leuke veilige manier om te proberen nieuwe dingen en zet jezelf daar op een veilige manier – maar het biedt niet dezelfde ontspannen genoegen van net crafting iets gemakkelijker door mooi en comfortabel.

Het grappige ding is dat toen ik voor het eerst keek Sharons boek kon ik geen vinden “gemakkelijk” patronen maar ik lijken te houden vinden van nog een andere één, dat is gemakkelijk genoeg voor mij om te doen!

Augustus 7, 2012 – Afwerking krullend zonnebloemen

Gekrulde zonnebloemen is Sharonâ € ™ s naam voor het patroon van de haak ik heb gewerkt aan. Het heet dat vanwege het uniek garen dat zij die gebruikt een omvangrijk krullend katoen garen is. Ik koos om te werken met een omvangrijk wol boucle met hetzelfde type van krullend effect. Zowel het garen ik gebruikte en degene die ze gebruikt zijn bonte maar haar ziet er te lang kleurwijzigingen hebben, terwijl de mijne meer is van een korte mengsel van vele kleuren. (Ik weet er zijn namen voor deze verschillende soorten Multi kleur garen, maar ik kan niet denken aan de juiste voorwaarden!) Dus heeft Sharonâ € ™ s versie meer pop van kleur en een patroon van koele kleur terwijl mijne heeft gewoon soort van een ombre kijken naar de hele sjaal.

Mine is ook een stuk korter dan Sharons patroon aangedrongen omdat ik had alleen een streng van het garen in mijn stash – en geen label dus ik niet eens hoe vele werven weet ik had – en slechts ongeveer moest werken ongeveer vier voeten van sjaal in plaats van de six-ish dat hare is. Maar ondanks deze verschillen, Ik ben blij met deze sjaal. Het is warm en fuzzy, Ik hou van het patroon, het was een eenvoudige steek herhalen dat was echt gemakkelijk en plezierig om te werken. Allemaal in een goed project. Misschien niet een uber-uitdaging, maar goed en met een eindproduct graag ik.

Plus, Ik eindelijk geleerd de juiste manier om te besparen veel franje! Ik zou altijd elk één stuk van rand een gesneden op een moment, meten van het tegen de laatste één ik gesneden, en Sharons boek toonde me de juiste snelkoppeling naar stop doen op die manier.

Augustus 8, 2012 – Wat te doen met de mohair?

Goed, het is tijd om te beginnen op de volgende project. Ik heb vijf van de sjaals in Sharons boek tot nu toe. Eigenlijk, vijf en een half. Ik heb nog steeds die mohair stapel zitten hier. Ik ben debatteren over wel of niet te gaan en de andere helft voltooien. Aan de ene kant, het zou voltooien de patroon en maken de sjaal symmetrische (zo veel als je zelfs in dit fuzzy garen vertellen kunt) en het zou de laatste bal van dit garen dievan ik werkelijk houd niet uitputten, dus het zou zinvol zijn om het af te. Aan de andere kant, Ik heb niet alle opwinding over het werken van de andere helft van het project alleen maar omdat ik houd niet van het garen – niet de schuld van Sharon is aangezien ik ben niet met behulp van het garen dat ze stelt voor dit patroon! – en de sjaal ziet er prima genoeg als een super mager sjaal. Aangezien het was werkte verticaal in plaats van bovenaf die ik kon het niet alleen houden hoe het is. Onbeslist vandaag.

Augustus 9, 2012 – Begin bezemsteel Lace

Ik besloot om mezelf een beetje uitdaging met een nieuwe techniek en besloten om aan te pakken van de één bezemsteel ajourmotief van Sharons boek. Toegegeven, dat ik voelde me alleen onder druk gezet om dit te doen omdat ik heb het bijhouden van dit dagboek dat soort van me laten zien is dat ik niet mezelf uitdaging genoeg deze dagen. Maar ik ben zo blij dat ik deed. Het blijkt dat bezemsteel kant super eenvoudig om te wennen is aan. Zoals ik had verwacht, het is een beetje vervelend. Eigenlijk u een lus optrekken op een tijdstip voor de bezemsteel rijen en plak de lus op een “bezemsteel” (in mijn geval, de back-end van een grote plastic Q haak). Ik had shyed weg van bezemsteel lace, Ondanks denken is het echt mooi, want ik voelde me als het doen van dit deel zou een beetje vervelend. Het zeker een beetje vreemd wennen aan het en het is zeker niet zo simpel als gewoon werkt eenvoudig eenvoudige rijen van fundamentele haak steken maar het is niet zo slecht en de look is ook de moeite waard. Sharonâ € ™ s patroon is echt goed voor de grondbeginselen van deze nieuwe steek slag. Het is een eenvoudig patroon herhaling die ziet er echt mooi, en al met al ben ik super blij dat ik deze aangepakt.

Augustus 10, 2012 – Voortdurende bezemsteel

Ik ben blijven werken deze bezemsteel kant sjaal en blijven genieten van het. Ik had een pakket ontvangen van mijn vader van een bos van garen dat hij kwam op een werf te koop voor super goedkoop en ik koos voor een streng van die voor het werken van deze sjaal. Het is een mooie stoffige rose kleur. (Een andere reden waarom dat ik graag bezemsteel is dat de schoonheid van het ontwerp dat u kunt hebben een echt gedetailleerde prachtige sjaal betekent, zelfs als u Eén kleur gebruiken en u weet dat ik haat kleuren wijzigen!) Het garen niet zijn van een etiket op het, maar ik denk dat het een soort van oudere acryl. Het is niet zeer zacht, soort krassend. Op een manier dat maakt het niet zo leuk om te werken met, maar in een manier waarop die ik soort van dat het was een geweldige keuze denken voor bezemsteel leren omdat de stijfheid van het bezit vorm echt goed. Wanneer u deze techniek werkt u maakt een heleboel lussen in een rij en dan ze glijden uw “bezemsteel” en ze nodig hebben om vorm te houden terwijl u door hen werkt dus het helpt dat dit garen gemakkelijk vorm houdt. Eigenlijk vind ik dat het Crespo hennep mix garen ik een paar weken geleden gebruikte voor een ander sjaal in dit boek zou echt goed voor bezemsteel voor deze reden.

Augustus 11, 2012 – Afwerking bezemsteel

Het kostte me een beetje langer tot finish de bezemsteel kant sjaal, uur verstandig, dan sommige van de andere sjaals. Ik denk dat dat is gedeeltelijk omdat de techniek een beetje langer duurt, maar meestal omdat aan te passen aan de nieuwe techniek vertraagd me. Tegen het einde van het patroon voelde ik echt alsof ik gekregen de knie van deze techniek en ik voel me zo blij dat ik het probeerde! De sjaal ziet er echt mooi. Het fringe heeft op het en ik ben nog steeds gemengde gevoelens over fringe nu maar dat is niet hier noch daar. Het patroon zelf is een keeper. Ik ben zeker van plan om meer objecten in verschillende garens stijlen om te oefenen deze nieuwe steek.

Augustus 12, 2012 – Rustig op de voorkant haak

Een neen-haak dag. Het gebeurt soms.

Augustus 13, 2012 – Snel en eenvoudig

Ik heb eigenlijk niet te veel links in Sharons boek patronen die Tunesische haak niet en ik heb niet de hulpmiddelen om te doen Tunesische nog. Ik moet mezelf lopen naar de LEIE en zien of ze een hebben, maar ik heb niet gedaan dat nog. Er is één filet Gehaakte sjaal in het boek en ik heb nog nooit gedaan vóór. Het zou zeker een uitdaging, aangezien het betekent werken uit een grafiek, die ik ben vreselijk bij, maar ik kan niet zeggen dat ik ben zo enthousiast over grafiek werk.

Heb ik besloten om de vakantie dazzle sjaal die ik vroeg geïdentificeerd als een eenvoudig patroon voor mij. Het pakket van garen mijn vader verzonden had sommige sparkly blauwe garen in hetzelfde gewicht als wat Sharon gebruikt dus ik gegraven. Het is een korte sjaal en minder dan tien rijen breed en het heeft een patroon herhaalt dat omhoog het grootste deel van de sjaal, maakt dus het was super snelle. Als ik ooit een onmiddellijke cadeau voor iemand moet, Dit zou een goede patroon te gebruiken! Het is echt schattig, ook!

Augustus 19, 2012 – Bijna een Week uit de buurt van haak

Vreemd genoeg nog niet ik eigenlijk haakwerk iets nieuw deze hele tijd. De week vloog net door. Een vriend van mij is in de stad, dus ik ben al bezig met haar, had sommige andere late nachten en sommige diverse plannen met mensen, een etentje gisteravond gehost … Die nam veel van mijn vrije tijd in beslag. En toen ik thuis, Ik was bezig om te halen op blog en boek promotie materiaal eerder dan gewoon rondhangen Haakvideo. Ik ook toegeven dat ik heb echt een moeilijke tijd te beslissen die aan te pakken volgende sjaal. Ik hou van dat elk van Sharons sjaals biedt de kans om te leren en de praktijk iets nieuw, maar dat niet altijd aantrekkelijk aan het einde van de dag.

Ik besloot gisteravond dat ik zal waarschijnlijk niet de filet Gehaakte sjaal volgende. Dat is moeilijk voor me omdat lezen van grafieken is niet iets wat die ik helemaal genieten, maar ik denk dat het zou een goede vaardigheid om te oefenen. Ik ging om te gaan halen een garen voor het, Hoewel, en ik voelde me echt besluiteloos en besloten om te spelen iPod games in plaats van Haakvideo. (Ik ben een “met vrienden” spel ventilator). Dus misschien zal ik dat vanavond beginnen. Het is raar om te hebben deze braak periode met mijn haak!

Augustus 20, 2012 – Filet!

Ik deed het! Mij postuur uiterlijk de filet haak patroon. Ik moet toegeven dat er een flink aantal valse starts. Ik ben zo langdradig dat een visuele benadering naar een patroon gewoon moeilijk voor mij is. Maar zodra ik het onder de knie, Dankzij de verschillende beelden en woord instructies in Sharons patroon, Ik bedacht dat het niet al dat harde. Ik heb alleen gedaan drie herhalingen van het patroon, dus ik heb niet veel van een sjaal nog. En ik geef toe dat filet haak waarschijnlijk niet gaat om iets wat die ik ben gaan om te doen een heleboel in de toekomst. Maar ik voel me echt trots op het volbrengen! Ik denk dat ik ga met dit dagboek hier weglaten, op een hoge noot. Ik zal de Tunesische en de andere helft van dat mohair sjaal bewaren voor een andere dag, trots op alles wat die ik deed deze maand hebben bereikt! Bedankt, Sharon!

Herinnering: Dit bericht is onderdeel van een Blog-Tour

Bezoek enkele van de andere posten die al stopt op deze tour waren:

 • Marie bij Ondergrondse Crafter Sharon geïnterviewd over het boek. Ze is de kapitein haak interviews dus u veel van goedheid er vindt.
 • Doris Chan deed haar boek review en giveaway.
 • Gestileerd door Kristin deed een Giveaway.
 • Modeknit gedeeld haar criteria voor een goede haak patroon en legt uit dat Sharons patronen aan die criteria voldoen.
 • GoCrochet heb een review en giveaway.
 • CrochetByFaye gedeelde een boekbespreking.
 • Handen in Delight heeft een review en giveaway.
 • Crochetville biedt een overzicht.
Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

 1. danidoesdoilies Antwoord

  Herkende ik enkele van de steken zonder zelfs het zien van hun namen! Mijn woordenschat steek groeit!

 2. Is er een heleboel gepraat over Sharons boek en de blog tour. Zoals altijd ik genoten van Marie's interview (Ze is de meester interviewer!) en ik heb kijken uit naar tijd doorbrengen met mijn exemplaar van de bibliotheek. Uw agenda is een geïnspireerd, briljant idee voor uw bijdrage aan de tour. Ik was bang in eerste instantie dat het zou me te lang, maar zodra ik heb lezing die was ik verslaafd en op zoek om te zien wat kwam volgende! Bedankt voor het delen van uw creatieve bloggen samen met uw creatieve haak!!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @RobinBrz Bedankt voor de reactie! Ik vroeg me af als het zou te lang is voor sommige mensen lezen … We hebben allemaal korte aandachtsspanne op het Internet en ik weet dat sommige mensen lezen de blog via mobiele technologie. Maar ik dacht dat mensen kunnen altijd afromen de krantenkoppen en kijk naar de foto's als ze wilden gewoon vinden de delen die ze waren geïnteresseerd in.

 3. undergroundcrafter Antwoord

  Ik hou van dit bericht, en bedankt voor uw vriendelijke woorden over mijn interviews :). Ik heb echt waardering voor het deel over quieting je geest – Ik heb niet gedaan yoga, maar ik weet dat soms, het is belangrijk om gewoon “gaan met het” in plaats van overanalyzing alles in een patroon! Ik echt genoten van haar boek, ook, en het is geweldig om te lezen al uw creatieve keuzes tijdens de maand. Ik hou van de sjaals aangebrachte!

 4. Pingback: Mijn haak: Klein sjaal wordt grote Cowl — Haak wellust

 5. Pingback: Lees een Fashion Fashionista profiel: Kathryn Vercillo | Jordana Paige Blog

 6. Pingback: Nieuwe haak patronen + Tutorials, Kunst, Mode en meer (Link liefde) |

 7. Pingback: Haak rookkanalen (Boekbespreking) |

Schrijf een reactie