BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Paraplu, parasol, zonnescherm … wat call je it, het ziet er beter uit in haak! Deze haak paraplu's misschien niet beschermen u tegen de regen, maar ze zijn de perfecte creatief project voor een regenachtige dag! Zij werken ook als schaduw van de zon, een leuke toevoeging aan een kostuum of gewoon decoratie voor het huis.

1. Rode haak paraplu

Ira Rott verkoopt de Haak patroon voor deze mooie rode parasol. Op zoek naar een sexy rode paraplu? Controleren deze of deze.

2. Gebrandschilderd glas haak paraplu

Babukatoriumde handtekening regenboogkleuren hier zijn omzoomd met dikke zwarte lijnen die maken deze haak paraplu eruit mooie gebrandschilderd glas! Ze heeft verscheidene andere mooie haak paraplu 's, ook, die u kunt check out op Flickr.

3. De haak bruiloft paraplu

Een van mijn zeer favoriete haak paraplu's is dit een, die eerder werd gekenmerkt in mijn roundup van Haak bruiloft accessoires.

4. Kleedje op paraplu

We hebben ook gezien deze paraplu vóór, in mijn roundup van upcycled kleedje ideeën.

5. Regenboog haak paraplu

I bevlekte deze op Pinterest. Ik kon het niet vinden de oorspronkelijke bron hoewel een link zei dat op watertje vanuit Craftster.

6. Spider Web paraplu

PixieWorx, ook bekend als Aberrant haak, heeft een patroon voor een reus haak spiderweb die kunnen worden toegevoegd aan een vlakte oude paraplu.

7. Zwarte haak paraplu

Etsy kolus79 verkoopt haak paraplu's voor alle leeftijden in alle kleuren. Ik houd van dit stijlvolle zwarte.

8. Filet haak paraplu

Deze filet haak paraplu werd gespot op een Slowaakse blog.

9. Retro haak paraplu

Etsy 2ndlookvintage het patroon van de vintage haak voor deze retro haak paraplu en overeenkomende zwembroek verkoopt.

10. Haak paraplu met Pompoms

Etsy danabaldwin zegt dat deze kunst paraplu is geïnspireerd door Frida Kahlo. Het wordt verfraaid met pompoms voor sommige extra pop.

11. Stijlvolle grijze Parasol

Ik hou van de geavanceerde classiness van deze grijze haak paraplu verkocht op Etsy door Solva.

12. Fundamentele Lace haak paraplu

Deze haak ecru-gekleurde paraplu verkocht door Etsy kroowka ziet er net zo goed als het wordt gesloten omhoog als wanneer het is geopend.

13. Pinwheel haak Parasol

Ik hou van het ontwerp van de centrale pinwheel op deze haak paraplu verkocht door Etsy Kejla.

14. Bruids paraplu

Hier is een andere haak paraplu die voor een bruid werken zou, een bloemenmeisje of gewoon als onderdeel van de bruiloft decor. Het is uit Etsy Apiifolia.

15. Upcycled haak paraplu

Waar Is ze nu wordt uitgelegd hoe te nemen van een oude haak tafellaken, het aan een paraplu frame koppelt en het krijgen van een kunstwerk.

Waar kunt u een paraplu haak?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

15 Opmerkingen

 1. Pingback: Haak Blog Roundup: Augustus in Review — haak wellust

 2. Pingback: Bahamaanse actrice lanceert haak Line – Haak wellust

 3. Pingback: Amendementen sedujo nl Pinterest esta semana XXX « La Maison Liriycs

 4. Hallo ik ben het schrijven van een artikel over het gebruik van haak paraplu in bruiloften kunt u mij vertellen wanneer haak paraplu werd populair (in huwelijken) en hoe populair het maken van haak paraplu is? Ik hoop dat u de antwoorden voor mij!

 5. CrochetBlogger Antwoord

  EliseMooijman dat is een grote vraag!! Ik eigenlijk hebben niet alle info over de geschiedenis van haak paraplu 's. Ik weet dat ze niet onder de meest populaire items haak. De eerste keer heb ik de roundup was het moeilijk om te vinden van patronen of zelfs voorbeelden van haak paraplu's, maar deze keer was het gemakkelijker dat dus misschien zien ze een comeback. Ik laat het u weten als ik ontdek iets anders en ik zou graag willen weten meer over uw artikel!!

  • Ik denk dat paraplu's was het meest populair in de Victoriaanse tijd. gewoon mijn gedachte .

 6. Pingback: Vers nieuw haak paraplu's voor uw regenachtige dagen — haak wellust

 7. Ken jij where to find rib tips/caps voor vintage paraplu / parasol frames? Het frame dat ik heb is voltooid met uitzondering van de tips en ik kan niet hen vinden overal online. Bedankt voor alle hulp die je mij geven kunt.

  • Kathryn Antwoord

   Oh is dat een goede vraag. Ik zou hebben aangenomen iemand op Etsy hen zou hebben, maar ik heb nooit keek voor hen zelf.

 8. waar kan ik een paraplu haak patronen worden prima kant pinterst? Bedankt mildred Antwoord

  het gedeelte van de hand hoeft alleen maar de cover en ik hou van de lloks van de haak Bedankt mildred

Schrijf een reactie