Welkom op de eerste post in mijn serie 10 Dagen van de haak gezondheid. I 'm gonna aftrap door te praten over Haakvideo door problemen in verband met zwangerschap. In mijn onderzoek voor Haak mijn leven gered Ik leerde over hoe vrouwen haak gebruikten om te gaan met angst tijdens de zwangerschap, pijnbehandeling in het derde trimester en zelfs in de leveringsruimte en ook post-partum depressie. Haak kan een helende instrument voor elk van deze perioden in een moeilijk zwangerschap zijn.

Haakvideo via zwangerschap angst

Het is natuurlijk te ervaren van angst tijdens elke zwangerschap. Vraag je je af als alles gaat goed. Als het uw eerste zwangerschap, u kan worden bezorgd over wat er gaat gebeuren met uw lichaam in de komende maanden. Tijdens elke zwangerschap, u kan zich zorgen over de potentiële risico's en problemen de baby ondervinden. Deze zorgen kan gemakkelijk oplopen tot volwaardige angst als de zwangerschap een moeilijk one wordt, vooral als het derde trimester bedrest vereist. Veel vrouwen vinden dat Haakvideo via de bedrest-periode is genezing.

Eigenlijk, sommige ziekenhuizen zelfs hebben brei en haak van programma's voor zwangere vrouwen op bedrest in het ziekenhuis. A 2006 artikel in een medisch tijdschrift praat over Alta Bates top Medical Center in Noord-Californië, een programma dat geopenbaard dat neeedlecrafts verminderd zowel stress en pijn in de vrouwen die aan het programma deelnamen.

Haakvideo hielp minder stress in een paar verschillende manieren:

  • In plaats van zitten in bed te zorgen te maken over hun baby's medische problemen, zij kunnen deelnemen aan de meditatieve Toetredingsakte haak. De herhaling van het vaartuig is zeer ontspannend en helpt het lichaam brengen een rustiger staat.
  • Veel moeders voelde losgekoppeld van hun baby's en dit versterkt hun stress niveaus. Door de iets Haakvideo voor de baby, ze kunnen beginnen te voelen meer verbonden met het leven groeien binnenkant van hen en dit vaak geïnduceerde ontspanning.
  • De vrouwen die alle op de afdeling samen waren voelde me meer comfortabel praten met elkaar wanneer zij waren ook Haakvideo. Gewoon zitten in een groep en praten was ongemakkelijk en onhandig, maar de vrouwen ontspannen met het gedeelde ruimtevaartuig van de haak in de kamer. Dit uiteindelijk konden ze openlijk spreken over hun angst en bezorgdheid rond de zwangerschap en dan zouden zij zien dat andere vrouwen waren gaan door het zelfde ding en dit het mysterie rond de stress daalde.
Hoge stress niveaus en angst kunnen een toch al moeilijke zwangerschap nog moeilijker maken. Het is belangrijk voor de moeder op zoek naar manieren om te blijven kalm, die kunnen moeilijk als ze in bed hele dag voor weken en weken vastzit. Haak kunnen een krachtig instrument om te helpen met dit.

Haak voor Pain Management

Het programma op Alta Bates bleek ook dat vrouwen haak gebruiken kon om te gaan met zwangerschap-gerelateerde pijn. Pijnbehandeling is een onderwerp dat ik dekking uitvoerig in het nieuwe boek omdat haak niet alleen helpt afleiden van de geest van pijn, maar kan ook leiden tot een fysieke reactie in het lichaam die eigenlijk pijn vermindert. Het is met name handig in gevallen, zoals zwangerschap, waar de patiënt niet wil Neem medicatie om pijn te beheren. (In het geval van zwangerschap is dit vanwege een zorg voor de medicatie zou de invloed van de baby.)

Haak werken eerst en vooral voor het beheer van de pijn omdat het dient als een afleiding van de pijn. Als je uw mening off van de pijn in je lichaam krijgen kunt dan je effectief het gevoel van de pijn, verminderen hoewel de fysieke sensatie is niet veranderd. Een van de vrouwen die ik geïnterviewd voor het boek was Kristine van Ambassadeur haak Wie gebruikt haak om haar te helpen met zowel de angst en het beheer van pijn tijdens arbeid. Zij deelde:

“Met mijn laatste zwangerschap, Als mijn vervaldatum dichterbij kwam, Ik vond mezelf steeds angstig. Na diverse ingewikkelde zendingen in een rij (mijn 5e werd geleverd niet ademen met schouder distocia), Ik was in grote angst voor wat er dit keer rond gebeuren zou. Het ging zo slecht dat het was alles wat die ik kon bedenken over. En natuurlijk, Hoe meer nadacht ik erover, Hoe meer bezorgd ik werd. Tijdens een van mijn laatste OB-afspraken, mijn dokter zei om te proberen om iets in de leveringsruimte die zou mijn focus op iets anders dan bevalling, en misschien dat zou helpen. Ik besloten onmiddellijk om een haak project. Het hielp zeker mijn geest off van de pijn."

Haak kan worden meer dan alleen een afleiding van pijn, Hoewel. De Toetredingsakte haak waarschijnlijk produceert serotonine. Dat is een van de functies van serotonine in het lichaam een pijnstiller, of een natuurlijke pijnstiller. In principe, Als u van uw serotonineniveaus verhogen kunt dan kunt u uw pijngrens verhogen en haak is een mogelijke manier om te stimuleren van serotonine.

Haakvideo om te gaan met Post-Partum Depressie

Zodra de baby is eindelijk gekomen u zou kunnen verwachten dat alles mooi maar dat is vaak niet het geval. Zelfs in een ideale situatie is een nieuwe moeder uitgeput en gestrest (en nog steeds haak kan gebruiken om te helpen kalmeren haar gedurende deze tijd!) Dit kan soms leiden tot post-partum depressie, een ware en ernstige periode van klinische depressie die verder dan alleen gaat “de baby blues” en kan maken zelfs om uit bed lijken een ontmoedigend, ellendig vooruitzicht.

Omdat mijn eigen ervaring van genezing met haaknld was genezing door depressie ik een groot deel van het boek gewijd aan dit onderwerp en er is een heleboel informatie er over waarom haak met depressie van welke aard helpt. Ik had de gelegenheid om te interviewen Rachel van Misschien Matilda die gedeeld met mij hoe haak hielp haar krijgen door post-partum depressie. Zij deelde:

“PPD maakte me erg angstig, zenuwachtig, niet in staat om zich te concentreren, en ongerust, maar haak was zo troostend en rustgevend. Ik kon gewoon zitten en volledig concentreren op de steken in mijn handen en vergeet hoe verschrikkelijk ik de rest van de tijd voelde. Het was iets zo eenvoudig en gewone, en ik was niet het creëren van iets enorme of indrukwekkend, maar het bijgedragen tot het verminderen van mijn angst en stond me toe om te ontspannen voor de eerste keer sinds de geboorte van mijn zoon. Zelfs met hem huilen op de achtergrond, Ik kon gaan zitten met mijn werk van de haak en voel me een beetje van vrede en rust. Ik kon niet obsederen over mijn eigen gedachten en gevoelens als ik te op het werk in mijn handen concentreren was."

In mijn onderzoek vond ik dat veel vrouwen handwerk te krijgen door middel van post-partum depressie in de jaren 1950 en 1960 's voordat de voorwaarde had een naam of werd erkend als een reëel probleem kunnen hebben gebruikt. Deze vrouwen hebben niet boeken en blogs om hen te vertellen dat haak kon helpen, maar ze hadden hun vrienden en hun instincten en ontdekt deze dezelfde waarheid op hun eigen.

 

Ken jij een crafty vrouw die nu zwanger is? Dit artikel delen met haar!

U kunt kopen het boek hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

  1. Pingback: Sarah's haak MandalasForMarinke |

  2. Pingback: Een uitgebreide bron haakt voor Stress Relief |

  3. Pingback: Crochet Interview with Penny From Wearit Crochet |

Schrijf een reactie