Afghaanse worden verloot voor Alzheimer lopen fundraiser door AnastaciaKnits

Voor deze ochtend post in mijn 10 Dag serie van haak gezondheid artikelen Ik wilde schrijven over de ziekte van Alzheimer, Wat maakt een grote hoofdstuk in Haak mijn leven gered. De timing is leuk, ook, omdat AnastaciaKnits doet een Alzheimer fundraiser nu dat ik wilde delen met u. Dus eerst zal ik praten een beetje over hoe haak zich tot de ziekte van Alzheimer verhoudt en dan vertel ik u over die fundraiser.

Haak om te voorkomen dat de ziekte van Alzheimer

Een van de meest interessante dingen die ik geleerd in het onderzoek voor mijn boek is dat haak het potentieel hebben kan om te voorkomen dat de ziekte van Alzheimer en andere leeftijd gerelateerde geheugenverlies. Het onderzoek is niet bepaalde, nog, maar het lijkt erop dat er veel dingen die kunnen helpen voorkomen, of op zijn minst het begin van de vertraging, deze verschrikkelijke aandoening. In haar boek 100 Eenvoudige dingen die u doen kunt om te voorkomen dat de ziekte van Alzheimer en leeftijdsgebonden geheugenverlies, Auteur Jean Carper organiseert deze preventie tools in vier categorieën, twee van die direct betrekking hebben om haak. De eerste is om te houden van uw hersenen voortdurend in dienst genomen door het leren van nieuwe dingen. Er is bijna geen einde aan het aantal technieken en stijlen die je kunt leren met haaknld te houden uitdagend je geest. De tweede is om deel te nemen in de juiste emotionele zelfzorg om stress te verminderen. We hebben al gezien in de vorige artikelen in deze serie de vele voordelen van haak voor emotionele stabiliteit. Vele andere factoren komen in het spel over de vraag waarom haak kunnen worden kunnen als onderdeel van een totale wellness-plan om te voorkomen dat de ziekte van Alzheimer, maar zij zijn twee grote degenen.

Haak voor mensen met de ziekte van Alzheimer

Haak ook kan nuttig zijn voor mensen die al de ziekte van Alzheimer hebben, met inbegrip van laat-stadium Alzheimer. Haak is een herhaalde taak zodat het kan worden geleerd als een lichaam geheugen die een persoon zou kunnen te blijven doen zelfs nadat andere delen van het geheugen beginnen te vervagen. Haakvideo voor anderen kan helpen mensen met de aandoening te blijven voelen nuttig, zelfs als ze verliest een deel van hun capaciteiten. Bovendien, een van de grote problemen van de ziekte van Alzheimer is “opgewonden handen” waarin de persoon voortdurend onrustig en zichzelf kan kiezen, schade aan dingen of anderszins problemen veroorzaken … Haakvideo houdt de handen bezig om dit probleem.

AnastaciaKnits Fundraiser

Er is geen bekende behandeling of genezing voor de ziekte van Alzheimer. Anastacia Knits is momenteel verloten af een gehaakte deken om geld inzamelen voor Alzheimer onderzoek. Haar grootmoeder verstreken vanaf early onset Alzheimer's en dan vorig jaar haar oom Joel werd gediagnosticeerd met dezelfde voorwaarde. Joel de dochter Adrienne doet een Alzheimer lopen elk jaar; Dit jaar is in Boston op 23 September, en ze probeert te verhogen $2000 met deze wandeling.

Anastacia zegt:

“Om te helpen haar haar doel bereiken, Ik haakwerk een Afghaanse die wij zal verloten, met alle middelen gaan naar de Alzheimer's Association. Ik koos voor een ontwerp dat een combinatie van oma-vierkanten was & rimpel omdat dat zijn de twee soorten van Afghanen mijn grootmoeder altijd gemaakt. De kleuren zijn 16 verschillende kleuren van paars voor de pleinen, samen met tan & omzoomd met stoffige paars-paars wordt de ziekte van Alzheimer kleur. De Afghaanse is 100% acryl en wasbaar in de machine.

Bent u geïnteresseerd in het helpen van ons, de Gesuggereerde donatie is $5 per loterij post. Dit is alleen een Gesuggereerde donatie, If you can't afford $5, elke donatie zal worden gewaardeerd en uw naam zal nog ingaan op de loterij. Vorig jaar waren we in staat om te verhogen $550, met veel mensen geven slechts een paar dollar, maar het klopt!

Er zijn drie manieren waarop u kunt doneren:

 • Via de post: Voor elk $5 donatie, Schrijf uw naam, adres, e-mailadres & telefoon # op een 3×5 indexkaart of stuk papier & mail naar mijn moeder op: Lisa Auger 169 West Street Douglas MA 01516. Maak alle cheques betaalbaar aan Alzheimer's Association en in de memo gelieve te zetten “Elke mijl A Memory” die is Adrienne de teamnaam en die moet worden in de memo voor het te crediteren aan Adrienne en haar team.
 • Via Paypal: Stuur naar [email protected] < script cf-hash = "f9e31" type = "text/javascript" > / * * /
 • Als u zou liever online doneren, u kan hier doen.
Als u online doneren, Stuur een email naar laten weten hoeveel loterij tickets tot krediet en aan wie. De tekening zal worden hedl op 16 September zodat alle inzendingen moeten worden ontvangen daarvóór. Als u vragen hebt, u kunt contact opnemen met [email protected] < script cf-hash = "f9e31" type = "text/javascript" > / * * /

Waarom zou u willen winnen een gehaakte deken

Ik wilde een opmerking hier toevoegen, aangezien de meeste van mijn lezers zijn crocheters zelf. Mij men heeft gevraagd meer dan eenmaal waarom een haak blog zou doen een giveaway van een haak item wanneer de lezers van deze blog zou waarschijnlijk eerder maken het item zelf. Ik begrijp dat het denken tot op zekere hoogte, maar hier zijn een aantal redenen dat ik denk dat crocheters zou willen winnen deze deken:
 • Zeker, kun je deze deken … maar zal u? Als dekens zijn niet wat je meestal haak dan waarom niet proberen om één te winnen!
 • Het ondersteunt een andere crocheter. Ik persoonlijk houd van hebbend haak items in mijn huis die zijn gemaakt door anderen. Ieder heeft zijn eigen verhaal.
 • Het zou een geweldig cadeau maken. Het is niet te vroeg om te gaan denken over de vakantie!
 • Bovendien, het is voor een goed doel.

En een snelle melding over SIBOL

Ik kon niet dit bericht zonder een snelle melding voor einde SIBOL, een UK organisatie die heeft ook gedaan Afghaanse veilingen om de bewustwording over de ziekte van Alzheimer. Sue verzamelt pleinen van over de hele wereld en zet ze samen in mooie Afghanen. Deze zijn geschonken aan de ouderen of soms geveild aan de orde stellen van geld en het bewustzijn voor belangrijke oorzaken zoals deze.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

8 Opmerkingen

 1. Anastacia Knits Antwoord

  Merci zozeer voor plaatsing zulks!! Ik echt, hoop echt dat wij kunnen helpen bewustwording verspreiden & verhogen wat geld te!

 2. Pingback: Mixed bag | Anastacia Knits

 3. Pingback: Roundup | Anastacia Knits

 4. Het is belangrijk niet te beweren dat haak voorkomen de ziekte van Alzheimer dat kunt. Tot nu toe, het wetenschappelijk onderzoek op de hoogte van niets dat voorkomen het dat kan. Het is niet zelfs bepaalde wat kan vertragen het – Er zijn hypothesen, maar nog steeds weinig bekend, omdat het een enorm moeilijk ding om te bewijzen als zijn er zo veel variabelen, en weinig manieren voor het beheren van afzonderlijke variabelen. Het is belangrijk te verwijzen naar wetenschappelijke literatuur. Mijn moeder stierf aan de ziekte van Alzheimer, haar vermogen om te breien of haken was een van de eerste dingen om te gaan – bijna een symptoom. Het is niet eerlijk om claims die onbewezen zijn, Hoewel ik begrijp het punt dat u probeert te maken. Wees bewust van de literatuur en niet het maken van valse claims. Er zijn zo veel rond als mensen misbruiken van mensen angst en ziekten, het zou beter zijn om haak te verhogen geld voor onderzoek!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @MsScience thanks so much voor het uitstekende punt die u hier hebt aangebracht. Dat is precies waarom ik opgemerkt een paar keer in dit artikel dat dit onderzoek niet definitief is en dat er geen bekende behandeling of behandeling voor de ziekte van Alzheimer op dit moment is. Het is zeker iets wat die we blijven leren meer moeten over. Dat gezegd, het is een aandoening die van invloed zijn zo veel mensen (mijn familieleden inbegrepen) en ik geloof dat alles wat kan worden geprobeerd om te helpen een individu is de moeite waard het verspreiden van het woord over als we doorgaan met het omgaan met deze verwoestende ziekte.

 5. Pingback: Haak patroon Giveaway en grote patroon korting vanaf AnastaciaKnits — haak wellust

 6. Pingback: Haak is zelfzorg, Niet egoïstisch, voor verzorgers |

 7. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest |

Schrijf een reactie