Ik heb liefde altijd gluren vooruit op wat Amazons zal hebben in de komende maanden aan te bieden. Kun je geloven dat er al enkele haak titels er die zijn gepland zijn voor een 2013 release? Zeker de tijd vliegt! Hier zijn zeven titels te verheugen op volgend jaar:

1. Noordertoren voor avontuurlijke Crocheters

De volledige titel van dit aanstaande boek door Margaret Hubert is Noordertoren voor avontuurlijke Crocheters: Master Ierse, Vrije vorm, Bezemsteel, Haarspeld, en Brugge Lace haak door middel van eenvoudige stapsgewijze instructie en leuke projecten. Ik denk dat over vat wat het is allemaal over! Hebben net geleerd bezemsteel kant mezelf, Ik denk dat dit een that I 'm going te willen krijgen. Het ingesteld voor een januari 1, 2013 release.

2. De fijnere rand: Gehaakte Trims, Motieven & Grenzen

Kristin Omdahl nieuw boek, gevolg van januari 8, 2013, heet De fijnere rand: Gehaakte Trims, Motieven & Grenzen. Ik voel me als geen haak bibliotheek is compleet zonder minstens een boek van motieven en een boek van randen en dit boek belooft te dekken zowel van die grondslagen!

3. De nieuwe Tunesische haak

De volledige titel van dit nieuwe boek door Dora Ohrenstein is De nieuwe Tunesische haak: Eigentijdse ontwerpen voor aloude tradities. Tunesische haak is echt populair nu zodat het zinvol dat een heel boek gewijd aan het onderwerp. Het is het gevolg februari 26, 2013.

4. Blauwdruk haak truien

Robyn Chachula, bekend als @crochetbyfaye, heeft een nieuw boek komt uit maart 5, 2013 dat heet Blauwdruk haak truien: Technieken voor aangepaste bouw. Ik ben nieuwsgierig om te zien hoe deze zich verhoudt tot Dora Ohrentein boek over hetzelfde onderwerp – Aangepaste haakwerk truien. Beide ontwerpers zijn top notch!

5. 50 Zonnebloemen aan Knit, Haak en voelde me

Kristin Nicholas heeft een nieuw boek komt uit medio maart genoemd 50 Zonnebloemen aan Knit, Haak & Vilt: Patronen en projecten verpakt met weelderige en levendige kleur dat je zal liefde te maken. Een heel boek gewijd aan vervaardigde zonnebloemen – wat een grote niche-onderwerp!

6. 100 Kleurrijke Granny pleinen tot haak

Dit aanstaande boek door Leonie Morgan lijkt het zou de ultieme nieuwe boek voor gehaakte vierkantjes. De volledige titel is 100 Kleurrijke Granny pleinen tot haak: Tientallen Mix en Match combo's en fantastische projecten (Brei & Haak). De verwachte Releasedatum is maart 19, 2013.

7. Haak een-streng wonderen

Hoe vaak hebt u slechts één streng van een grote garen? Ik weet dat het gebeurt voor mij al van de tijd. Dat is waarom ik ben enthousiast over de eind maart releasedatum van Haak een-streng wonderen: 101 Creatieve projecten door Judith Durant en Edie Eckman

Je niet een van deze haak nu boeken, maar u kunt bookmarks aanbrengen / pre-orde hen, en in de tussentijd kunt u mijn boek – Haak mijn leven gered!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Kristin Nicholas Antwoord

    Bedankt voor het toevoegen van mijn nieuwe boek aan uw lijst. Dat is niet de cover die op het worden zal. Nog steeds bezig met het maar ik ben enthousiast over het toevoegen van haken aan mijn werk. Congrats op uw nieuwe boeken ook. Beste, Kristin

    • CrochetBlogger Antwoord

      Goed om te weten dat is niet de cover. Ik ben er zeker wat u komen omhoog met gaat worden groot!

  2. Pingback: Zonnebloemen haak Boekbespreking, Auteur Interview en Giveaway — haak wellust

Schrijf een reactie