BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Een paar weken geleden ik geïntroduceerd u de geweldige vrouwen die haak om te genezen. Deze 23 vrouwen alle royaal stond me toe om hen interview voor mijn boek, Haak mijn leven gered, waar ik was in staat om hun verhalen te delen zodat anderen kunnen zien hoe genezing haak kunnen. Vandaag dacht ik dat ik zou delen een citaat uit elk van die vrouwen en één uit mezelf om u een idee krijgen van wat wij over in het boek spreken te helpen. Het boek is nu beschikbaar en kan worden hier online gekocht.

Aimee

"Het gevoel van het garen en de ritmische bewegingen geproduceerd door Haakvideo zijn zeer quieting en help me opnieuw groeperen, opladen en worden verbonden met mijn innerlijke zelf temidden van de onrust en verwarring."

Aurore

“When I 'm angstig, het concrete gevoel van het garen tegen mijn vingers is iets te concentreren op.”

Aurore van blog

Carol

"Fibromyalgie stal mijn baan en veroorzaakt mij te zijn een andere vrouw en moeder te leren. Haakvideo is iets wat die ik bijna altijd kunt doen en ik het voor anderen kan doen."

Elisabeth-Andree

“Haak helpt me om te kalmeren en ontspannen, mijn focus verschuift van ellende naar iets interessant en aangenaam, en geeft me de capaciteit om te maken en daarmee houden mezelf geestelijk gezond.”

Elisabeth Andrée blog

Em

“Ik kwam toen ik mijn haaknld dat mijn geest zo druk tellen steken en uitzoeken een patroon was dat het gewoon niet de tijd zorgen te hebben pick-up. Zorg minder bedoeld minder stress in mijn leven en ik begon te kalmeren. Ik begonnen ben met haak als een gek net als u wilt krijgen opluchting.”

Em op Etsy

Fran

"Ik herinner me toen Sandie had me een mooie gebed sjaal haakwerk nadat ik werd verkracht. Ik kan niet onder woorden brengen het comfort dat dat omslagdoek heeft gebracht en mij aan deze eigenlijke dag brengt. Ik hoop dat de teal sjaal dat voor sommige andere slachtoffer doen zal zoals de gebed sjaal heeft gedaan voor mij."

Jennifer

"Ik kan draag een oma vierkante met me om te werken of zowat overal. De herhaalde motie is zeer rustgevend voor mij, vooral wanneer ik ben bezig met een patroon dat is gememoriseerd."

Jennifer Crutchfield online

Katherine

"Mijn enkelblessure heeft veroorzaakt zo veel onrust maar misschien die zal het uiteindelijk zeer positief verandert ons leven voor altijd. Gehaakte heeft een enorme rol gespeeld in dit proces."

Katherine Dempsey online

Kathryn

Dat is me! :) Ik had een veel te zeggen over dit onderwerp natuurlijk, maar hier is het citaat dat heb ik besloten om het fragment voor deze post:

“Ik zat vast tussen die spreekwoordelijke rots en een harde plek en mijn haaknld diende als een breekijzer om te beginnen nieuwsgierige me uit die moeilijk ruimte. Ik wist nauwelijks dat het gebeurde en nog deze haak diep gegraven in de kern van mijn wezen en opgeheven me in een ruimte waar ik opnieuw beginnen kon om te ademen. In de meest fundamentele en duidelijk mogelijke manier was ik het creëren van een leven voor mezelf gewoon via de wet van het creëren van.”

Kristine

“Mijn dokter zei tijdens een van mijn laatste OB afspraken om te proberen om iets in de leveringsruimte die zou mijn focus op iets anders dan bevalling, en misschien dat zou helpen. Ik besloten onmiddellijk om een haak project. Het heeft zeker geholpen mijn geest off van de pijn.”

Kristine Mullen online

Laurie

“Als ik zat, Ik haakwerk. Ik heb dingen gemaakt voor mijn vrienden, mijn kinderen, de huisdieren, Ik heb gemaakt dekens voor de vloeren en doilies en zelfs jam pot Cosies. Ik deed dit om te blijven sane; het was een constante, het was voorspelbaar, het was een manier om te worden in het hier en nu. "

Laurie's blog

Laurinda

"Rowan's deken Project gaf me iets positiefs te concentreren op wanneer het verdriet was teveel. Vertellen mensen over het project, planning, en onderwijs gaf me een manier om te praten over onze verlies zonder gevoel schuldig dat ik anderen was belasten. Ik had meer dan één persoon die me bedanken omdat natuurlijk ze geen idee wat hadden te zeggen toen ik vertelde hen over het verliezen van Rowan, maar praten over mijn Project hielp vergemakkelijken het moeilijk gesprek.”

Herinneren Rowan Project

Liza

“Ik was onder de indruk. Niet zozeer met het feit dat ik had geweest kundig voor haak terwijl blind, maar met het feit dat deze eerste achtenveertig uur net vloog door. Haakvideo hield me bezig tellen, gevoel van de steken heen en weer om er zeker van dat ik niet had overgeslagen of verdubbeld, en het houden van het garen van knopen. Ik had geen tijd om medelijden en zorgen over wat moest komen.”

MK.

“Wat ik niet wist tot vrij onlangs was hoe meditatieve haak kunnen. Kunnend aan een kleine haak project wilt werken op de aardbol-thuis, op de bus, terwijl het wachten in lijn-bedoeld dat mij konden wekken een rustige ruimte in mijn hoofd wanneer ik had een paar minuten te sparen. Deze kleine rustige ruimtes kunnen tot veel toevoegen na verloop van tijd.”

MK. Carroll online

Margaret

"Ik ben geneigd te geloven dat de beweringen voor de gezondheidsvoordelen van Haakvideo – het is goed voor stressmanagement, versterking van het immuunsysteem, regulering van de bloeddruk. Ik kan alleen getuigen van haar hulp met depressie, maar als een overlevende van kanker, Ik beschouw blijven haak deel van mijn algemene gezondheidsplan.”

Margaret Mills online

Marinke

“Haak is fundamenteel het zelfde ding herhalen over en weer, en voor mij is dat stromen echt helpt me door de dag. Maar op hetzelfde moment, je moet blijven nadenken over wat je doet, zodat het nooit saai. En je krijgt om creatief te zijn terwijl u 're aan het-wat meer kunnen u wilt?”

Marinke van blog

Martha

“Ik denk dat voor mij, Dit was echt de beste ambachtelijke te hebben gediend als mijn afleiding. Het duurde een minimum van leveringen die gemakkelijk beschikbaar voor mij waren, Ik kon doen in mijn woonkamer op mijn comfortabele bank, en ik maakte iets voor iemand die ik hield.”

Martha Stone online

Nessa

“De aangename klik van mijn favoriete rood, Aluminium haak tegen mijn trouwring is zoals ik haak het garen die weeft door mijn vingers hoorbare, tactiele en aarding. Er is geen ruimte voor zorgen, voor rouwende, betreuren, voor het analyseren van wanneer ik me concentreren op een steek op een moment. Het proces van genezing heeft voorrang."

Nessa online

Rachel

“Ik kan me niet herinneren een exacte moment waarop ik besefte hoe genezing haak was voor mij (een van de vele nadelen van niet getting genoeg slaap als een nieuwe moeder heeft een vreselijk gebrek aan herinneringen uit die maanden!), maar ik herinner me denken een dag dat haak had opgeslagen me in een zeer reële manier.”

Rachel's blog

Sara-Jane

"Toen ik zitten 's nachts, of in de auto, Als ik helemaal moe ben – beginnen de benen spiertrekkingen. Mij zal puikje opwaarts mijn Haakvideo en de benen stop. Ik ben niet zeker als het hetzelfde deel van mijn hersenen die mijn benen vertelt te trillen ook mijn vingers vertelt te bewegen op een bepaalde manier, maar dat is de manier waarop die ik denken over het. Gewoon weten dat ik de wiggles verlichten kan geeft me grote emotionele opluchting."

Shelli

“Haak helpt me mijn pijn in de ijskast zetten voor een tijdje. Duurt het mijn focus weg van hoe ik ben gevoel en zet het in een meer productieve plaats. Zoals ik zeker dat weet kan iedereen die ooit voelde enige vorm van pijn u vertellen, Als u afgeleid zijn van zich te concentreren op dat pijn lijkt verminderde een of andere manier."

Shelli Steadman online

Sherri

“Haakvideo is een grote stress reliever. Wanneer ik haak, het ontspant me en helpt krijgt mijn gedachten af van mijn eigen problemen. Wanneer ik ben boos, voor sommige reden, mijn vingers werken zelfs sneller; echter, voltooiing van het project kalmeert me en maakt me voel me zo veel beter.”

Sherri A. Stanczak online

Tammy

“Het kan worden vrij deprimerend wanneer u kan niet lopen of van uw familie verzorgen of doen wat die je hebt gedaan in je "normale leven". Haak was het enige dat niet wijzigen. Mijn haak was mijn constante metgezel.”

Tammy Hildebrand online

Vicki

"Wanneer ik haak ik denk niet dat over hoe mijn lichaam nu is verbroken; Ik denk dat over hoe ik iets mooi en nuttig met mijn haak en garen of draad maken kan.”

Vicki Sulfaro online

 

 

De hoes is een foto voor dit boek, hierboven, is door Julie Michelle

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak bij de behandeling van schizofrenie: Aurore van verhaal — haak wellust

  2. Ik pakte alleen Haakvideo in maart van dit jaar, maar ik heb sindsdien verslaafd op het. Ik ga nu via een heleboel stress in leven en niets kalmeert me neer meer dan werken op een van mijn projecten. Er is iets fantastisch dat gebeurt wanneer u haak, Er is een rustige kalmte die net helpt zetten zo veel slechte dingen die door je geest op het zeer rug lopen en je leven in het moment. Ik kijken ernaar uit om dit boek en vieren opwaarts naar de prachtige posten :)

    • CrochetBlogger Antwoord

      @TSML thanks so much voor het delen. Houden over het gebruik van de haak te ontstressen en zorg ervoor dat u zorg voor jezelf het beste dat u kunt!

  3. Pingback: Mooie haak van Elisabeth Andree |

  4. I have so much sadness between the happy. I crochet and the feel of the yarn, the colors and my favorite Tulip Etimo Gold G hook that my cat chewed the end of just become the most comforting things in my life. I am reminded that if imperfect things like my chewed up hook, can still create beauty in this world, so can I. I sort out problems, and heal from hurts and losses when I hold my hook and yarn and see the fabric becoming something real and tangible I can focus on. I have never known anything so soothing. It’s like my teddy when I was little. It is my safe haven in this world full of loss. My constant….

Schrijf een reactie