We hebben net voorbij de tijd van het jaar wanneer de jaarlijkse Jaar van projecten begint op Ravelry. Eigenlijk maken u een lijst van doelen die u zou willen bereiken of patronen die u zou willen voltooien in de twaalf maanden, ingaande halverwege het jaar en dan post u wekelijks op uw blog over uw voortgang. Ik ging vorig jaar met als doel maken vijfentwintig gehaakte zakken. Ze waren bedoeld om te worden gebruikt in plaats van de omslag van de gift voor Kerstmis dus zoals u zich wellicht herinnert ik zeer actief was in het werken op hen en deze boeken over hen gedurende de eerste zes maanden van het project … dan druppelde ik soort van af omdat ik was gewoon niet enthousiast over degene die ik niet had afgewerkt door Kerstmis afwerking.

Om herhaling: Hier zijn de gehaakte zakken ik maken

Ik houd van deze haak tassen. Ik heb velen van hen gebruikt als gift wrap. En ik wil met een stapel van hen rond voor de willekeurige geschenk dat omhoog komt en moet sommige personalisatie. Dus ben ik blij dat ik deed dit. Ik heb ook geleerd een paar nieuwe dingen en gevoel dat ik gemakkelijk gehaakte zakken uit mijn eigen hoofd zonder enig probleem opwippen kon.

2012/ 2013 Jaar van projecten

Ik heb besloten niet deel te nemen officieel in jaar van projecten 2012. Ik ging heen en weer over dit, maar hier zijn de redenen die heb ik eindelijk besloten niet deel te nemen:

 • Ik besteden niet echt veel tijd op Ravelry. Dit is de belangrijkste reden. Ik denk dat je een stuk kunt uitstappen van deze uitdaging als u deelnemen aan de forums en zijn actief in de communicatie met anderen die zijn ook bezig met het project. Maar de waarheid is dat ik echt niet graag forums. Het medium werkt gewoon niet voor mij. Dus doen ik niet echt veel met de forums, dat is een groot deel van de uitdaging.
 • Ik heb al veel op mijn bloggen plaat. Zoals u wellicht heeft gemerkt, Ik blijf op een vrij strikte schema voor posten hier op de blog. Bijvoorbeeld, u vindt bijna altijd berichten over haak kunstenaars op maandag en berichten over ontwerper haak op donderdag. Er is niet een goede ruimte in dit schema waar ik jaar van projecten berichten omvatten zou. Ik had eerder al gedaan die op zondag, maar nu ben ik bezig met mijn jaar in Review berichten op zondag. Dus als een blogger, Dit project enkel niet het gevoel dat het past voor mij nu.
 • Ik hou niet echt van het midden van het jaar begin. Ik realiseer me dit is soort van een stomme reden, maar het is waar. Ik houd van doelstellingen die passen binnenkant van een tijdlijn die zinvol voor mij is en halverwege het jaar tot halverwege het jaar voelt uit voor mij.

Hoewel ik persoonlijk besloten niet deel te nemen dit jaar, Ik denk dat het een grote uitdaging. Ik ben een enorme lijst maker. Ik heb lijsten van doelstellingen voor mijn dag, week, maand, jaar en leven. Ik ben niet gek. Ik vind het geweldig om in te stellen, organiseren, herzien en voldoen aan de doelstellingen van alle soorten. En ik ben zeker gaan volgen samen met anderen kunnen zien wat ze doen met dit project.

Wat mij betreft, Ik denk zeker dat ik moet sommige haak doelstellingen te geven enige structuur aan de willekeurige assemblage van verschillende dingen die ik wil om te leren in haak. Echter, de timing niet goed voor mij. Misschien voor het nieuwe jaar? We zullen zien … In de tussentijd, u kunt verwachten dat ik gewoon zullen houden willekeurige projecten maken en ze delen als zij ontwikkelen.

U zijn jaar van projecten deelnemen? Waarom of waarom niet?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

 1. Ik ben deel van de tweede YoP te nemen. Het eerste jaar zowaar got mij gemotiveerd en ik erin geslaagd om te bereiken nogal een beetje in het departement garen. Ik leerde nieuwe technieken gedurende het hele jaar door klassen en door het lezen van andere volkeren blogs. Ik woon in een gebied waar garen ambachten niet zijn een ' grote’ deal. Dus het hebben van een stopcontact wanneer er andere mensen die fibery goedheid liefde zo veel als ik doen is iets wat ik nodig om te houden me aangemoedigd. Plus, Ik heb mijn stash een of andere manier gaan. LOL

  Ik zal je missen op Ravelry maar heb je op mijn bloglovin lijst, dus ik nog steeds kundig voor volgen uw blog zitten zal zodra u deze boekt.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @menoce merci zozeer. Ik vind het geweldig dat YOP dergelijke een geweldige ervaring voor u was. Het is een vreugde voor mij om te kunnen volgen samen met mensen die echt veel uit het krijgen dus ik kijk uit naar wat u doen met het, hoewel ik niet technisch dit jaar zelf deelnemende ben.

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Ik ken het gevoel. Andermans tijdlijnen kunnen een belemmering. Ik echt geleerd veel vorig jaar van mijn reis jaar van projecten door haak Master Class, dus ik was opgewonden om toe te treden in dit jaar weer. Ik voel me een beetje schuldig over met inbegrip van sommige breien projecten in mijn doelen wel, Sinds in mijn hoofd werd het geassocieerd met haak ;).

  Trouwens, Ik hou van uw nieuwe banner!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @undergroundcrafter Hallo Marie … Uw projecten waren onder mijn meest favoriete te volgen en ik ben van plan om samen met u dit jaar weer te volgen – breien en alle :) Eerlijk gezegd denk ik dat alle ambachten zijn een goede zaak en als je jezelf op nieuwe manieren met boyth ambachten uitrekken kunt dan is dat nog beter!

 3. Pingback: Toen en nu: Een terugblik op vorig jaar in haak (8/12-8/25) — Haak wellust

 4. Pingback: Jaar van projecten, Jaar 2: Mijn gedachten over het voortdurende misbruik in YOPUnderground Crafter | Ondergrondse Crafter

 5. Pingback: Haak Link liefde voor de hoogste posten van de Week — haak wellust

 6. Pingback: Speciale dank voor mijn Supporters November — haak wellust

 7. Pingback: Haak Blog Roundup: Juli in Review — haak wellust

Schrijf een reactie