BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik heb een paar verschillende projecten op de haken laatste tijd. Ik ben bezig met mijn volgende grote oma vierkante deken (die zijn gewoon zo meditatieve waaraan moet worden gewerkt!) Ik ben bezig met een laceweight groene jurk. Maar in het midden van die, Ik heb ook het maken van een paar hoofdbanden voor mezelf, een project ik gewild om voor een tijdje te voltooien. Dus ik heb gemaakt twee tot nu toe:

Ik maakte geen gebruik van een bepaald patroon op deze. Ik heb een geribbelde ontwerp op beide omdat dat lijkt te maken onderdelen stretchier haak die is goed voor een hoofdband. Ik elk van hen een eenvoudige steek gewerkt en vervolgens gewikkeld garen om te maken een quasi-boog.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

    • CrochetBlogger Antwoord

      @undergroundcrafter merci zozeer. Ik hou van deze kleuren ook – ze gaan met ton van de dingen die ik draag. Ik wil ook een zwarte hoofdband, maar die zijn zo moeilijk te fotograferen goed voor de blog.

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Juli in Review — haak wellust

Schrijf een reactie