Ongeveer een maand geleden heb ik een bericht tonen u een bos van grote oma-vierkanten Ik had in het werken met inbegrip van een set van haak tapijten voor mijn hal. Ik voltooide die tapijten en hen in de hal voor een paar weken hebben gehad, maar ik ben besluiteloos over de vraag of of niet zij er immers verblijft.

De vier tapijten hebben sommige gelijkenissen tussen alle van hen. Ze hebben allemaal hetzelfde centrum – een vierkant gemaakt van een omvangrijk zwart,wit, bruin en roze garen. Ze ook hebben allemaal dezelfde rand die uit zilveren alpaca vezel bestaat. De alpaca vezel een stom keuze was en is een geweldig voorbeeld van wat gebeurt er met me wanneer ik ga naar mijn LYS in plaats van online winkelen. De meeste mensen die ik ken zeggen zij beter in persoon winkelen maar ik veel slechter shop. Ik weet niet waarom ik kan niet schijnen om te denken door middel van mijn aankoop zorgvuldig maar ik nooit kan. Op het einde, Ik hou niet echt van de zilveren kleur met de rest van de kleuren in de tapijten. Maar dat is niet het echte probleem. Het echte probleem is dat de alpaca zo zacht is en glad dat het glijdt een beetje op de hardhouten vloer en dat lijkt alsof het zou gevaarlijk zijn na verloop van tijd. Ik kan enkel zien naar de badkamer in het midden van de nacht ergens struikelen en eindigend plat op mijn gezicht met een verstuikte enkel en een gechipt tand. Ik kan nog een extra ronde van volumineus garen om elk van hen in een dikkere textuur te laten beter vasthouden aan het woord.

De pleinen zijn niet allemaal hetzelfde hoewel ze soortgelijke kleurenschema's hebben. In sommige van hen maakte ik een omvangrijker garen voor bepaalde rondes door twee strengen van vlasvezels bij elkaar te houden. De twee center pleinen zijn twee rondes kleiner is dan de andere twee. Dit was een garen kwestie maar het werkt goed, omdat het midden van mijn hal hoe dan ook meer druk is. Al met al, Ik ben blij met hoe goed zij samen binden. Maar ik ben niet zeker dat ik vind ze als tapijten. Ik denk dat mijn persoonlijke stijl verschuift en ik zou liever iets minder drukke … een set van één neutrale kleur kleedje tapijten of iets dergelijks. Dus ik denk dat deze vier vierkanten samen met wat extra werk om hen te maken een haak heen kunnen worden samengevoegd in het einde quilt. We zullen zien. Voor nu zal ze blijven op mijn vloer en op een gegeven moment langs de lijn misschien zij zult krijgen voorzien.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

16 Opmerkingen

 1. Ik hou van uw hal tapijten Kathryn. Lijn van de rug van hen met de met rubber bekleede plank liner (Ik heb kocht de mijne op de Dollar-boom) en je moet geen probleem met hen uitglijden en glijden. :)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @dlyrs merci, Ik zal zeker kijken naar dat.. Ik denk nooit aan om het even wat voering, omdat dat meestal naaien betekent en ik vreselijk bij naaien ben, maar het klinkt als een slimme optie in dit geval.

   • @CrochetBlogger @dlyrs u hoeft niet te voegen de steun aan de mat, plaats hen enkel zorgvuldig naar beneden en het zou moeten werken.

    • CrochetBlogger Antwoord

     @carolmckayau @dlyrs Bedankt dames! Ik zou niet gedacht hebben van dit op mijn eigen en het lijkt alsof deze een eenvoudige moeilijke situatie!!

    • @CrochetBlogger Kathryn, Hier zijn enkele andere ideeën te houden van de tapijten tegen wegglijden:
     http://www.ehow.com/info_8407205_ways-keep-rugs-slipping.html

 2. Ik denk dat ze zien er echt cool in uw hallway. Ik ben het eens met dlyrs, Als u ze als tapijten houden, lijn van de rug! Maar het zou leuk om ze te gebruiken als een slip-n’ dia in uw zaal!

 3. undergroundcrafter Antwoord

  Ze ziet er geweldig, maar ja, de alpaca klinkt als een recept voor een ramp. Ik denk dat in de winkel dat het is makkelijker om te laten meeslepen en mooie dingen dan online kopen waar je kan gewoon niet op bepaalde categorieën klikken :).

  • CrochetBlogger Antwoord

   @undergroundcrafter die ik doe dit raar ding waar ik altijd denk dat ik iets in de winkel en dan krijg ik het huis en ik leuk niet echt. Ik weet niet waarom het gebeurt. Iedereen heeft het tegenovergestelde probleem – zij kunnen niet vertellen wat ze willen als veel online. Oneven. Maar ten minste ik heb de optie van één van beide manier doen!

 4. Heel knap. Ik zou ook een voering gebruik te houden ze wegglijden. U zou kunnen gebruiken de gezwollen textielverf. Ik weet dat mensen gebruiken het voor de bodems van slippers en het werkt goed. Het is afwasbaar, zodat die een optie worden kan.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @dalbax2 merci. Ik had gezien die optie zo goed. Ik heb zo veel leuke tips gekregen van mensen op dit!!

Schrijf een reactie