BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Eerder deze week heb ik een bericht over haak designer Anna Kosturova in die ik gewezen op twee verschillende paren van broek haak maakt ze dat ik hou van (Bell bottom broek en yoga broek). En ik kreeg te denken … Ik heb niet gezien te veel paren van haak broek die ik hou van. Zeker, Ik hield van de Girly Monster broek Ik featured op de blog vorig jaar, maar die kinderen waren’ Broek. Ik heb het over stijlvolle haak broek voor volwassenen. Iedereen is waardoor ze naast Anna Kosturova? Heb ik besloten om wat onderzoek te doen en hier zijn de beste haak broek die ik vond:

Anna Kosturova haak Harem broek

Naast de haak broek van Anna Kosturova dat ik al u deze week liet, ze verkoopt ook een paar haak harem broek die kunnen worden gedragen aan het strand. Ze zijn schattig, Hoewel ik niet hou van hen zo veel als haar broek andere haak.

Om herhaling, Dit waren de broek die ik hield uit Anna die al ik u toonde:

Etsy OnceOverTwice

Etsy verkoper onceovertwice maakt veel variaties van deze grote comfortabele uitziende haak broek. Hier zijn twee paren die ik hou van:

Witte haak broek

Ik hou van het patroon van deze haak broek. Ze worden verkocht via de Dawanda.

Vrije mensen haak broek

Weet iedereen het verhaal achter het die kostenloos mensen haakpennen? Ik heb altijd soort afgevraagd omdat ze zo veel haak in hun lijn hebben. Ik hoop dat dit alles gebeurt tegen een eerlijk loon. In ieder geval, ze zijn een goede bron voor haak broek om te kopen of krijg inspiratie uit:

De fundamentele haak broek zij zijn mijn favoriet, hoewel dat kunnen zijn zou omdat ze hebben geweldig styling met dat Gehaakt topje en grote tas!

Ik ook graag hun Haak harem broek met bonuspunten omdat ze bent bekleed dus je kunt eigenlijk dragen ze uit. Ik denk dat ze wel leuker met hakken dan met deze sandalen zou uitzien.

Een theelepel Harem broek

Harem broek lijken te zijn een top keuze als het gaat om haak nu broek.

Jane Crochet Flare broek

Deze broek werden verkocht door Shopaluxe. Ik zag ze geplaatst op intoTHEnow.

Babukatorium Rainbow haak broek

Babukatorium doet alles in regenboog en doet het prachtig. Haar Haak broek zijn geen uitzondering.

Mystic CreationZ

Mystic Jamaicaanse en Afrikaanse wortels neemt en ze in haar creativiteit haak doordringt. Ze heeft verschillende paren van haak broek. Hier zijn twee ik:

En ik moet zeggen dat zelfs al zijn ze een beetje belachelijk, Er is iets ik soort van liefde over haar haak shantz:

Trina Turk haak strand broek

Ik houd van deze omdat ze zakken hebben. Ze zijn ontworpen om te worden Beachwear maar ik wed dat je kon zet ze over een paar van beenkappen en hen vervolgens stijl met een grote top en hebben een dag-tot-nacht outfit. Vraag voor u kerels – u denkt dat dit paar is echt haak? Het ziet eruit als een ander soort noordertoren voor me maar het de handel wordt gebracht als haak.

Hoog getailleerde haak broek

Ik ben niet meestal een fan van hoog getailleerde broek hoewel ik weet dat ze bent “in” maar ik soort van soortgelijke deze haak paar verkocht op Etsy door lapetitemarmoset.

Haak tuniek en broek Set

Deze vintage outfit ziet er geweldig vandaag. Verkocht op Etsy door BasyaBerkman.

Vintage haak broek

Ik beëindigen dit bericht niet zonder een knipoog geven aan sommige grote beelden van retro haak broek:

Deze set van haak patronen werden online gedeeld door OMG hart. Het lijkt alsof het was vrij gemeenschappelijk voor de haak patronen van de dag dat bodems die overeenkomen met hun toppen.

Deze jaren zeventig haak broek (gratis patroon hier) zijn zo stijlvol!

Het patroon van de haak voor deze 1960 broek wordt verkocht op Etsy door eStitches.

Haak broek patronen

Er zijn niet te veel goede haak broek patronen die er dan degene die vintage. Hier zijn een paar die ik vond:

Ananas haak Bell Bottoms, patroon verkocht via Ravelry

Het One Size Fits All broek Gratis haak patroon

Haak koord broek, patroon link via Ravelry

Hebt u een haak broek? Hoe zou je ze dragen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

11 Opmerkingen

 1. Ik soort van het idee van gehaakte broek, maar ik denk niet dat ik ooit zou dragen hen. :)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @dlyrs ik voel me als een paar goede gezellig rond het Huis wellicht of zelfs als pyjama broek.

 2. danidoesdoilies Antwoord

  Ik heb geen haak broek! Ik zag een patroon voor baby KNIT broek en dacht dat ze waren echt cool! Wanneer ik een patroon gevonden voor haak broek voor kinderen…Ik heb’ t zoals ze! Ik zou niet geloven dat haak broek zou er goed uitzien, maar deze doen!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @danidoesdoilies er zijn een heleboel haak broek daar dat niet ziet er geweldig uit. Ik denk dat het alleen maar omdat het is echt moeilijk om de juiste fit en draperen als je niet weet wat je doet. Naai de ik niet maar ik ben vrij zeker dat het is op dezelfde manier met naaien broek zo goed (die ik baseer volledig op wat ik op Project Runway gezien heb). Ik zou graag zien meer grote broek patronen die er, Hoewel, om te zien wat crocheters kon doen met hen!

   MISSONI heeft een geweldige job met hun brei broek. Niet dat ik ontwerper broek kopen maar ze grote oogsuikergoed.

 3. CrochetBlogger Antwoord

  @vocantos @CrochetLibFront @ProverbCreation @Vogueified @Hexagonbot @yayayarndiva Bedankt voor de recente RTs van mijn haak Tweets!

 4. Ik maakte mijn grndgtr. Haak Broek afgelopen winter. Ze waren ok, maar de luier kinda bedorven het uiterlijk. Ik hoop nu dat ze het niet van luiers dragen, dat ze nog steeds kunnen passen en er nu beter uitzien.. Ik laat het u weten.

 5. Pingback: Haak broek kunnen kijken schattig — Haak wellust | Yoga broek

 6. Ik maakte sommige een paar jaar geleden met capris en shorts! Ik kan hebben om wat meer te maken!

Schrijf een reactie