Ik heb onlangs voltooide werken aan een haak jurk die ik had op de haken voor een tijdje. Maar nu dat ik heb geprobeerd het op ik denk dat misschien dat het moet eigenlijk wat meer werk.

De jurk

Een tijdje geleden ben ik begonnen op een reeks van haak jurken waar ik toppen nam ik werd gedaan met behulp van en upcycled hen door toe te voegen haak rokken aan hen. De gestreepte top op deze jurk was een van de eerste toppen die ik haalde omdat ik wist dat het zou ziet er geweldig uit met haak. Echter, het kostte me een tijdje om erachter te komen hoe te laten werken.

Ik wist dat ik wilde gebruiken van een laceweight garen. Ik oorspronkelijk dacht dat ik was van plan om te doen groot oma pleinen in oranje en vervolgens groen panelen om de rok vorm te maken. Ik eigenlijk begonnen op die oranje pleinen die nam vrij een tijdje omdat het garen zo dun was. Zoals ik hen maakte begon ik te denken in plaats van een bos van vierkantjes in oranje, groen en geel en een of andere manier vastzetten hen vanaf de bovenkant, zodat ze hangen zou naar beneden in panelen te maken een rok.

Ik heb weg voor een lange tijd, omdat ik ziek van het werken met een laceweight garen en een kleine haak. Dan onlangs ik het op weer pakte. Toen ik deed, Heb ik besloten om te vergeten de oranje pleinen die ik gemaakt en net in de ronde haak met behulp van een groene laceweight garen. Dus is dat wat ik deed. Ik gebruikte een verscheidenheid van steken met inbegrip van sommige oma-square stijl treble haak blokken, Sommige mesh / filet rijen en sommige hdc. Ik ging gewoon soort van met wat recht voelde, zoals ik heb naar die rij. Er was geen plan.

Ik dacht eigenlijk dat dit zou gaan worden een maxi jurk, maar dan op een gegeven moment het voelde alsof het werd gedaan, dus ik voegde enkel een schelp van oranje voor wat meer kleur en eindigde toen het.

How to Make It Work

Het probleem is dat ik de jurk op de hanger maar ik houd niet van het op mij. De belangrijkste reden is omdat de taille op de verkeerde plaats voor mijn lichaam valt. De hele reden dat ik nooit droeg de tank top is omdat de lengte aan niet goed voor mijn lichaam. Ik geef de voorkeur rijk-taille jurken in het algemeen omdat ik kort ben en wil om de illusie van meer hoogte te creëren. En deze eindigt direct op de dikste deel van mijn midden dat maakt me kijken dikker dan ik ben en wie wil dat? Ik moet hebben gerealiseerd dit als ik begon en verkort de tank voordat u haak toevoegt, maar ik denk dat ik was lui over het.

Het volgende probleem is dat de rok krap in plaats van flowy is. Dat zou kunnen hebben uitgewerkt oke voor een maxi maar ik denk dat het soort gewoon op zoek goedkoop als een korte eindigt, strakke rok. En ik denk dat het is gewoon een beetje te kort. Het is niet eigenlijk te kort in inches, maar lijkt het te kort. Het is gewoon niet de juiste verhouding die u in deze afbeelding rechtdoor zien kunt:

U kunt zien dat ik toegevoegd een mooi stuk van straighteness naar beneden uit de tank voordat u om flare. In mijn ogen zou dit leiden tot de illusie van lengte die ontbrak uit de tank zelf maar vervolgens de kortheid van de rok enkel kijkt onhandig.

En tenslotte de openheid van het ontwerp betekent dat ik moet iets eronder dragen. Extra lagen onder een korte, strakke kleding die niet alleen correct proprotioned voegt het uiterlijk van extra gewicht.

Sommige opties

Dus mijn eerste gedachte dat misschien was kon ik maken van dit werk door een bohemien stijl goed te keuren voor het. Ik gelaagde het over een lange denim hippie rok en sommige fishnets bruin opengewerkte. Ik voegde een dikke drapey sjaal.

Het werkt niet voor mij. Het lijkt net alsof ik alles behalve het aanrecht gooide. Het ziet er zelfs slechter vanaf de voorzijde – zo veel erger dat ik ben niet eens gaan te delen een van die foto 's!

Dus ik dacht dat ik zou gewoon dragen een slip eronder. Ik voegde een jean jas die raakt aan een betere lengte op mijn heupen om te proberen de outfit werken te maken.

Dat men ziet er niet vreselijk in de foto wordt niet meeverplaatst zeer goed. De slip rijdt omhoog, de rok draperen niet recht. Het was niet comfortabel. En het voelde echt alleen maar goedkoop uitziende.

Wat verder om me lastig te vallen met de jurk was de pooch die het gemaakt rond mijn buik. Dus ik dacht misschien dat zou een korset maken het werk:

Ik moeten heb op zwarte fishnets hier overgeschakeld, waarschijnlijk gestreepte degenen. Ik denk dat dit is de beste van de opties die ik heb geprobeerd tot nu toe. Ik gebruikte een langere slip dan in de vorige foto's en dat geeft een over het geheel genomen beter deel aan de outfit. De zwarte korset en zwarte slip blik soort ook opmaken met de casualness van de jurk. Ik denk dat het beter zou zijn als ik had iets in een andere kleur, maar ik niet.

Conclusie

Ik ga proberen een paar meer dingen voordat ik op de jurk opgeven. Één ding dat zou kunnen werken is eigenlijk om het te dragen als een top maar ik moet dat doen met mager jeans en ik heb momenteel niet een mager jeans. (Ik droeg mijn favoriete paar en ze splitsen in het Kruis zodat ze moesten worden gegooid. Dat is eigenlijk wat inspireerde mijn post een beetje geleden over Upcycling denim met haak!) Dus moet ik krijgen een nieuw paar mager jeans en probeer dat.. Ik denk ook dat het is mogelijk dat de jurk kan er goed over een kokerrok zodat ik zou kunnen die proberen. En ik kan spelen rond met het brullen van de jurk om te maken een nep rijk taille en het percentage wijzigen.

Als niets van dat werkt, Ik ga terug te gaan naar het idee van het maken van dit een maxi jurk. Als ik doen dat ik denk dat ik zal werken in een aantal van de wit en geel van de strepen in de onderste gedeelten van de maxi. Dus we zullen zien. Ik zal houden jullie op de hoogte!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie