Ik ben voort met het delen van een aantal van mijn favoriete haak blogs in vreemde talen. Deze week zal ik deel enkele Duitse haak blogs. Een manier om te beginnen met het vinden van haak blogs in een andere taal is om te doen een Google blog search (of zelfs een Pinterest zoeken) voor het woord “Haak” in die taal. In Duits, haak is häkeln.

8 Duitse haak Blogs

Cutelicious een geweldige Duitse ambachtelijke blog is gevuld met naaien en haak. Het bevat tutorials, koppeling partijen en meer. En ja, alles is super schattig.

Kleines Fadenallerlei is een haken en breien blog met de standaard blog-formaat van delen van een project met foto's en een beetje van beschrijving. Een Afrikaanse bloem-bal is een voorbeeld van een recent project gedaan door deze blogger.

Pfiffigste Hakelblog is in feite een amigurumi blog in Duits. Elke post toont foto's van de items die gemaakt en bevat vaak inspiratie foto's en foto's verwerken. Dus bijvoorbeeld, een Haak vleermuis post toont foto's van echte vleermuizen. Ik especiall hou van een serie van vis waarin Haak vis evenals enkele vis die zijn Haak + weefsel.

Een andere Duitse amigurumi blog is Esbelotta. Het heeft een ingebouwde vertaler knop bovenop die u toelaat om te schakelen tussen de Duitse versie van de blog en de Engelse versie. Er zijn verschillende haak tutorials op deze blog.

Anne-Marie haak Blog is een tweetalige blog met berichten in het Duits en Engels. Zodra een week is er een creatieve link-up die ik geniet altijd van uitchecken. De blogger's eigen haak is altijd helder en kleurrijk.

Gemeinsam Häkeln is een multi-blogger haak blog. Het ziet eruit als een groep van deelnemers (niet meer dan 15 op een moment) alle doen hun versie van hetzelfde project haak en vervolgens boeken over het. Plezier!

MorganMagic in Avalon een Duitse blog dat betrekking heeft op gezinsleven en diverse is crafting ervaringen met inbegrip van haak. Het heeft veel en veel foto 's.

Kreatives aus dem Drosselgarten is een Duitse blog dat betrekking heeft op veel en veel onderwerpen (u kunt hen zien in een tag cloud aan de bovenkant van de blog) en haak is een deel van die. Er zijn sommige grote pret foto's op deze blog. Voor sommige reden ik hou vooral van de foto's van een rij van grannies in deze post.

Andere bekende Duitse Crocheters

Ik wilde niet tot het eind van dit artikel zonder vermelding van een paar dingen en mensen:

Barbara van Gemaakt in de K-stad is een van mijn favoriete haak bloggers uit Duitsland. Ze niet opgenomen boven omdat haar blog in het Engels is maar ze zeker een vermelding verdient!

Duitslands Alexandra Bircken is een van de kunstenaars van de haak die ik eerder heb featured

Jil Sander is een van de mode-ontwerpers in mijn Designer haak serie en is ook uit Duitsland.

En wist u dat Duitsland een vroege hot spot voor haak patronen was (in de jaren 1830)? Zie mijn Haak geschiedenis-tijdlijn.

Als u ondersteuning van vreemde taal haak blogs, Zorg ervoor dat u het delen van deze post. En vergeet niet om te controleren de vorige berichten op Letse haak Blogs, Portugese haak Blogs en Haak blogs in andere talen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

 1. Grote blogs – Bedankt voor het koppelen van.
  Anne-Marie wel Nederlands, niet Duits :)

  • CrochetBlogger

   @KimmyS hm. Bedankt dat u me weten. Ik duidelijk spreken beide taal niet! Google Translate vertelt me dat ze beide Duits zijn. Stom Google. Ik was van plan te doen Nederlandse blogs, Hoewel, dus ik denk dat moet ik een paar aan toe te voegen!

   • @CrochetBlogger @KimmyS geen probleem hun – Ik ben Duits en spreken ook Nederlands, dus het was gemakkelijk voor mij om te weten :)))
    Kijk uit naar de Nederlandse Blogs, ze zijn altijd zo vol van kleur

    • CrochetBlogger

     Ik heb gemerkt dat @KimmyS, ook, met inbegrip van met Anne-Marie blog nu dat u erop dat het gewezen hebt is Nederlands. Ik heb verscheidene die ik volg maar als u nog suggesties om te controleren dat ik ben open voor ideeën!