Anna Kosturova is een bekende haak zwembroek ontwerper. Haar handgemaakte ontwerpen zijn gekenmerkt door Sports Illustrated voor zeven jaar in een rij. Ze maakt altijd een splash op de baan, met inbegrip van een recente show op Miami zwemmen Week. Ik omvatte een van haar kostuums in mijn Roundup van top haak badmode. Maar zwemkleding zijn niet het enige wat dat zij goed doet. Hier zijn vijf andere haak items die ze bestaat die een tweede blik verdienen:

Haak Yoga broek

Rits lippen gehaakte gewas Top zoals te zien op Jessica Gomes in Sports Illustrated Swimsuit Issue 2012

Haak Romper

Haak Bell Bottom broek

Haak rozenkrans

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

10 Opmerkingen

 1. Pingback: Haak broek kunnen kijken schattig — Haak wellust

 2. Ik heb net gemaakt 3 “Spinnenweb” strand cover ups. 2 volwassene, 1 voor mijn gdtr. (Natuurlijk). Ik heb om erachter te komen waar om ze te plaatsen zodat u hen kunt zien. Ze zijn echt schattig. Ontwerp is van de dubbele Stitch Twins, Debbie Stoller, Redheart (Ik denk dat ik alle credits juiste). Kan ook worden gedragen over kleding. Ik moest passen het patroon voor een 3T-4T, maar het bleek vrij goed. Maar je kunt zien de originele die ik heb net gecontroleerd, het heet “Trippy tuniek”. Als u het patroon downloaden, Zorg ervoor dat u de gecorrigeerde versie.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @joyannerose die ik zou zeker graag zien van uw foto 's. Flickr, Photobucket en Facebook zijn alle goede plekken om te posten beelden voor anderen om te zien. Ik zal moeten opzoeken het patroon.

 3. Pingback: Haak Blog Roundup: Juli in Review — haak wellust

 4. Pingback: 11 Leukste ooit haak rompertjes voor vrouwen — haak wellust

 5. Pingback: Dan en nu in haak (9/9 – 9/15) — Haak wellust

 6. Pingback: Hete haak Link liefde van de Week — Haak wellust

 7. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

 8. Is er een manier om het patroon voor de gehaakte romper krijgen. Ik heb geprobeerd om te klikken op het en het zei dat het niet gevonden?

Schrijf een reactie