Onlangs toonde ik u dat deze drie oude haak kussens die ik heb gemaakt toen ik voor het eerst begonnen haak:

En toonde ik u hoe nam ik de grijze en voorzien van het in twee nieuwe kleinere, meer hedendaagse op zoek kussens:

Nu heb ik gekregen om te werken op het donker roze kussen (de een op de uiterst links in de foto van alle drie samen). Hier is wat het als keek:

Eerste, Ik nam het uit elkaar:

Ik wist dat ik gebruikt te hebben een heleboel problemen tellen mijn steken en zou nooit hebben perfecte vierkanten of rechthoeken maar ik wist niet hoe dat uit het was! Het is gewoon dc steken, dus ik niet waarom het was zo moeilijk voor mij weet te halen op zelfs!

Hoe dan ook, Ik besloot dat het grote staal van haken structuur zou de perfecte uitvalsbasis voor een oversized Bolero. Eerst gevouwen ik het in een lange rechthoek. Toen ik de hoeken shut met decoratieve knoppen gespeld. Ik kan een beetje te maken een meer gedefinieerde hoes hebben gefelst maar ik wilde een echt losse oversized blik dus ik laat de knop volstaan.

Dan heb ik de rest van de vorm van de bolero met Paton de soja wol zijde garen in het grijs, meestal werken gekruist dubbele haak steken. Aan de voorkant, Ik wilde de kraag als groter en breder dan de rest, dus wat ik deed was aan beide zijden die ben ik met tien hdc steken begonnen, dan tien dc, dan tien tc, dan tien dubbele treble, dan ik ingevuld in de rest van het middengedeelte van de kraag met drievoudige treble steken. (Ik hou van hoe de drievoudige treble eruit ziet, maar het is een echt plomp steek, dus het is moeilijk om te werken met grote zwaden van het; het werkte goed met slechts de kleine kraag gedeelte.)

Ik heb een beetje van trim toegevoegd aan de onderkant in de rug voor een meer afgewerkte look. Het is iets “uit” omdat het gebaseerd was vrij rechthoekig niet maar het is niet ook merkbaar aangezien het een oversized item. Ik ben blij met het.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Jumpstart uw creativiteit: 25 Verschillende Items aan de haak, haak wellust

Schrijf een reactie