In Treble Afghaanse Square patroon door Julie Yeager

Zo nu en dan zie je een haak patroon dat stijgingen van de populariteit en iedereen lijkt te maken van het. Gebaseerd op mijn Pinterest haak verkenningen, Ik denk dat het In Treble Afghaanse plein door Julie Yeager momenteel dat patroon is. Ik dacht dat ik zou delen in geval u nog niet had gezien.

De bovenstaande versie is degene die ik zie meestal op Pinterest en is dat de één doet door Yeager zichzelf. Maar hier zijn enkele varianten door sommige andere crocheters:

Via Sheri haakpennen

Van Stokken, Tekenreeksen, Enz.

Versie door MaryFairy

Update: In de oorspronkelijke versie van deze post ik ten onrechte toegeschreven het bovenstaande vierkantje KinniCrochet. Ze niet maken dat een maar zij maakte deze prachtige versie:

KinnicChick heeft ook een tweede versie van dit plein dat je kunt zien Hier.

 

Deze haak patroon is beschikbaar voor verkoop via Ravelry voor alleen $1.99. Het patroon is haakwerk in de ronde, is werkte voornamelijk met behulp van de steek treble haak, en is ontworpen om een 12″ blok. Zet a bunch samen voor een Afghaanse or use kleintjes voor dishtowels of kussen covers.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

  2. Pingback: 2012 in haak: Inspiratie en patronen — haak wellust

  3. Makkelijk te volgen patroon….Ik ben klaar met mijn eerste vierkant In ongeveer een uur. Ik vind het heerlijk!

Schrijf een reactie