BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Een grappig ding gebeurt wanneer mensen tijd in mijn huis doorbrengen. Ze een beetje van haak meteen merken en commentaar op het, ze zien meestal zeggen iets leuk of gevraagd als ik iets maakte. Dan na het zitten voor een tijdje, merken ze iets anders in haak. En dan iets anders. En op een bepaald punt in het bezoek dat ze zeggen dat er is haak overal. :)

Het is waar. Ik heb een heleboel haak tentoongesteld in mijn huis, maar het is in kleine stukjes hier en daar dus het niet onmiddellijk de zintuigen als een volledig haak bedekte huis geraakt. Ik dacht dat ik zou beginnen met u delen wat sommige van de haak ziet eruit als in mijn ruimte, beginnend met een tafellaken in mijn keuken.

De “Tafelkleed” is eigenlijk een gehaakte deken die u voordien hebt gezien als de achtergrond in veel van mijn foto 's. Het is een grote oranje en gele Gehaakte oma-vierkanten die ik hou van vanwege de pret, vet, Retro kleuren. Ik kan geen aanspraak maken op waardoor dit een; Ik vond het op Goodwill voor een paar dollar en bracht het huis waar het veel geliefd.

Ik heb het op meerdere plaatsen in mijn huis, maar de plaats is het nu, en de plaats die het beste werkt, is in mijn keuken. Ik probeer om de keuken een plaats van zonnige heldere kleuren. Ik heb rood kookgerei. Ik heb oranje en gele retro floral containers voor dingen zoals rijst en pasta. Dus de deken past recht in. Ik gebruik het als een tafellaken over een hoog bijzettafeltje naast mijn wastafel, een tabel die in het bezit van mijn koffie-/ theevoorzieningen, Sommige kopjes koffie en meestal één van mijn drie snijplanken. Het acryl zodat wanneer het vuil wordt het net kan gaan in het wassen.

Hebt u een haak in uw keuken?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Ik heb verschillende pannenlappen, opknoping van de theedoeken en schotel doeken in mijn keuken, maar niets groot, Als uw tafelkleed.

    • CrochetBlogger Antwoord

      @mbgr896 ik nog niet heel veel pannenlappen gemaakt in mijn leven, maar ik heb nagedacht over het maken van een verzameling van hen voor weergave in de keuken. Het is een groot ding om te zien bij mensen thuis.

  2. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

  3. Pingback: Toen en nu: Een terugblik op vorig jaar in haak (7/22 – 7/28) — Haak wellust

Schrijf een reactie