BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik heb geprobeerd om erachter te komen wat te doen met mijn lege slaapkamer muren voor een tijdje. Ik Tenslotte kwam met een oplossing:

Haak kunst aan de muur!

Als die opknoping stukken van haak aan me vertrouwd kijkt, het is waarschijnlijk omdat je hebt me dragen van hen vóór gezien:

De twee items zijn cirkel vesten die een tijdje terug. Ik hou van hun dramatisch effect maar ik draag ze niet dat alles veel. Ze hadden gediend als decoratie op twee stoelen in mijn woonkamer, maar hun kleuren niet daadwerkelijk overeenkomen met het kleurenschema van mijn woonkamer. Ze zijn perfect afgestemd op de slaapkamer echter.

Nu ben ik de eerste om te erkennen dat ik nodig om te doen een betere baan van deze haak muur kunstwerken opknoping. Ze off-kilter en kromme, met nagels in de verkeerde plaatsen zodat ze zijn niet gelijkmatig gevormde. Wat kan ik zeggen? Ik ben een korte meisje en mijn plafonds zijn echt lang en ik deed het beste dat ik kon. Ik heb eigenlijk een super lange lijst van dingen die worden aangepast in dit huis moeten wanneer krijg ik een mooi lang vriend te komen en mij een handje. Maar al met al, Ik ben echt echt blij met mijn nieuwe haak kunst aan de muur, ook al moet het opnieuw goed worden opgehangen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

Schrijf een reactie