Je hebt gezien mij vermelden haak ontwerper planeet juni meerdere keren op deze blog. (Bijvoorbeeld, Ik vergeleek onze Twitter accounts in mijn Twitter showdown post en ik noemde haar als één van mijn Top tien haak helden.) Dit is te wijten aan het feit dat ik denk dat juni is een cool haak ontwerper die maakt echt leuke patronen die amigurumi liefhebbers graag allemaal echt gedeeltelijk; haar werk is Pinterest pinnable en Ravelry wachtrij kan worden geplaatst. Maar meer dan dat., het is omdat ik heb echt onder de indruk van juni de zakelijke ideeën en de manier waarop dat ze echt een bevredigend leven voor zichzelf is knutselen. Ik denk dat ze biedt een goed voorbeeld voor andere ontluikende solopreneurs in de wereld van de kunsten en ambachten en dat is de echte reden achter waarom ik steun haar werk. Dus vandaag ben ik echt blij om meer met u delen over één aspect van haar businessmodel en ook om te geven u de kans om te winnen van een kopie van haar meest recente haak patroon: een super leuke kleine kameleon.

Crowdsourcing patroon commissies

Wat ik wil je vertellen over is hoe juni is begonnen met een nieuwe methode van inbedrijfnamehandleiding haak patronen dat is gebaseerd op crowdsourced financiering. Ik denk dat haar aanpak is slim voor haar zo goed als voor haar klanten. Allermeest naar de tijd als u wilt dat een haak patroon ontworpen speciaal voor u, dan moet je een forse prijs betalen voor dat oorspronkelijke ontwerp. De prijs is meestal meer-dan-beurs aan de ontwerper vanwege al het werk dat ze in het creëren van het ontwerp maar het ontmoedigt een heleboel mensen uit de inbedrijfstelling van nieuwe ontwerpen, omdat die wil een fortuin betalen alleen voor een haak patroon? Juni de nieuwe model lost dit zodat de mensen het kopen van het patroon ontwerp krijgen een lage prijs ze tevreden en juni krijgt een eerlijke prijs voor haar inzet.

Hier is hoe het werkt:

 • Als u gaat u naar de commissies pagina u ziet een lijst van patronen dat juni is het denken over ontwerpen. Bijvoorbeeld, nu twee van de coolste patronen die ik denk dat ze overweegt maken zijn een capibara haak patroon en een giant panda patroon.
 • Als u wilt dat een van deze patronen, u kan beloven het bedrag dat u bereid bent te betalen voor het patroon te maken een werkelijkheid. U kunt overal belofte van $6 Aan $120. Eenmaal $120 heeft al toegezegd, het patroon wordt gemaakt en iedereen die toegezegd naar het krijgt het voltooide patroon. (Dus, bijvoorbeeld, laten we zeggen dat ik beloof $6 voor de capibara en zo doen 19 andere mensen; we elke betaald alleen $6 en krijgen we alle de patroon en juni krijgt het $120 voor het aanbrengen van het werk in het maken van het patroon gebeuren.)
 • U kunt eenvoudig zien hoe veel van een belofte is vereist om het patroon een werkelijkheid omdat June's model u ziet hoeveel heeft reeds zijn toegezegd en hoeveel wordt overgelaten voordat er een volledige kapitaaldekking Commissie. Dus laten we zeggen dat je tussen de capibara en de giant panda beslissen, maar de giant panda alleen moet $6 of $12 meer dollars aan volledig worden gefinancierd. U zou het onmiddellijk en maken dat gebeuren en uw patroon relatief snel kunnen financieren.
 • Wat als u wilt dat een specifieke dier en u niet weergegeven op de lijst? Juni heeft een koele “Stel voor een ontwerp” functie die u bij de bodem van de pagina van de commissies gebruiken kunt.
Ik denk dat dit een super innovatief bedrijfsmodel voor een haak ontwerper is. Hierdoor juni tot het instellen van een eerlijke prijs voor zichzelf over de vraag wat ze wil worden betaald om de energie gestoken in een ontwerp. Het staat haar klanten toe om een stem hebben in wat ze zou graag zien dat patronen. En het maakt gebruik van het sociale karakter van het web die we al beginnen te krijgen echt gewend omdat u uw sociale mediakanalen gebruiken kunt om anderen te financieren de patronen die u wilt zien te moedigen gemaakt.
Ik wil ook zeggen dat ik geef juni veel van het krediet niet alleen voor het bedenken met dit model, maar ook voor de aanpassing van het als ze ziet wat werkt en wat niet. Bijvoorbeeld, toen ze besefte dat items volledig gefinancierd werden krijgen te snel voor haar om de pomp uit de kwaliteit van het werk ze aangepast de hoeveelheid tijd geeft ze zichzelf om te voltooien de patronen. Ze is volledig transparant zijn over dit in haar blog en is met haar klanten over het open zodat iedereen weet wat er gebeurt op en waarom. Ik weet manier, veel te veel vrouwen die zou zelf net duwen naar het breken punt in dit soort situatie en ik denk dat het is bewonderenswaardig en prachtig dat juni past zich aan haar eigen behoeften op een manier die nog steeds geeft haar klanten wat ze willen.

Voer de Giveaway: Win jezelf een haak Chameleon patroon

Oke, Dus nu dat ik klaar ben stromende over juni van awesomeness als een zakenvrouw, laten we naar de reden die u hier zijn: winnen een gratis haak patroon. Een gelukkige winnaar krijgt een PDF-kopie van het patroon voor deze super schattig haak chameleon:

Dit pdf patroon heeft gedetailleerde instructies met foto's om u te helpen langs de weg. Het heeft ook een sectie waarin u verschillende dingen die je doen kunt om de kameleon vormen op verschillende manieren (wandelen, vergadering, klimmen). Hoe leuk!

Hier is wat u moet doen als u wilt invoeren om te winnen zulks giveaway:

Voor de belangrijkste Vereist post … Bezoek Van juni commissies pagina om te zien wat items zijn momenteel in het proces worden in opdracht. Vervolgens, Kom hier terug en laat mij een reactie vertelde me wat u in juni de voorstellen zou idee “Stel voor een ontwerp” gebied. Uw idee moet creatief (dat is niet iets wat al op haar lijst) maar het moet ook iets die u eigenlijk zou willen kopen!

Zodra u de vereiste vermelding hebt voltooid, u kunt één extra post elke krijgen voor het doen van een van de volgende dingen. Zodra u hebt gedaan hen, Laat mij een enkele opmerking laten me weten hoeveel vermeldingen u krijgen en inclusief koppelingen naar bewijs dat je deed hen (dus een link naar de Twitter post of uw FB pagina, bijvoorbeeld):

Deze giveaway is open onmiddellijk. Het sluit op zaterdag, Juni 23 op de middag PST. De winnaar zal worden willekeurig gekozen. Ik zal de winnaar op de blog aankondigen op zondag middag.

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

31 Opmerkingen

 1. OK ben ik volgende u en juni op Pinterest. Ik dit bericht aan haak gespeld 5. I 'm following haar blog onder Google reader, en ik ben geabonneerd op uw nieuwsbrief. Wat een schattige kameleon. Mijn jongens zou houden voor mij om dat voor hen!
  Bedankt voor het feit dat de giveaway.

 2. https://www.facebook.com/estrogenbrigade should reveal all…Ik hield al van u, Ik vond planetjune, vastgemaakt met het adres op Pinterest…vier extra? Kan niet wachten, en ik toegezegd voor de luiaard!!! Als ik iets omhoog geschroefd, lemme know[email protected] < script cf-hash = "f9e31" type = "text/javascript" > / * * /

 3. Hallo!

  Ik zou willen voorstellen een lemur gehaakte patroon, het zal worden awesome!

 4. creamsodalicious Antwoord

  Ik zou graag zien een Giraffe! Graag beide Facebook-pagina 's, Juni gevolgd op Pinterest, en ik was al een volgeling van planeet juni de Rss-feed. Bedankt!

 5. Hallo – Ik wilde commentaar op het stuk van de vreemde taal. Awesome. Ik kon leven n deze blog en krijgen geen Haakvideo gedaan – helemaal! Hoest-enabler-hoest. Ik hou van's werelds haak, het is zo mooi. Iedereen die schrijft of posten om het even wat over Sophie Digard ontwerpen zegt dat haar ontwerpen worden gemaakt door de crocheters in Madagaskar. En nog, Ik kan niets vinden over de haak oorsprong er. Terwijl de ontwerpen zijn superieur en de kleur mélange werken geweldig, de uitvoering van de werken, van wat ik heb kunnen zien eens in persoon en op regel is prachtig. Enigerlei wijze u kan enig licht werpen op deze mensen en hun vakmanschap opstaan?

 6. Hallo – Ik wilde commentaar op het stuk van de vreemde taal. Awesome. Ik kon leven n deze blog en krijgen geen Haakvideo gedaan – helemaal! Hoest-enabler-hoest. Ik hou van's werelds haak, het is zo mooi. Iedereen die schrijft of posten om het even wat over Sophie Digard ontwerpen zegt dat haar ontwerpen worden gemaakt door de crocheters in Madagaskar. En nog, Ik kan niets vinden over de haak oorsprong er. Terwijl de ontwerpen zijn superieur en de kleur mélange werken geweldig, de uitvoering van de werken, van wat ik heb kunnen zien eens in persoon en op regel is prachtig. Enigerlei wijze u kan enig licht werpen op deze mensen en hun vakmanschap opstaan?

  • CrochetBlogger Antwoord

   @janicedavey dank u wel voor uw prachtige commentaar. Ik weet alleen een smidge over Sophie maar u hebt helemaal mijn interesse gewekt en ik ga om te doen wat onderzoek en te zien wat ik kan komen met. Ik ben super geïnteresseerd in eerlijke handel haak nu en vraag me af als ze in dat gebied in Madagaskar werkt. Ik ben op een missie om erachter te komen!

   • @CrochetBlogger @janicedavey ja mijn gedachten precies – eerlijke handel. Niet een promotie, maar ik heb een pinterest board genoemd elke Sophie Thing.

    • CrochetBlogger Antwoord

     @janicedavey awesome. Ik ben geleid om het te controleren nu. Nogmaals bedankt voor waarin dit!

    • CrochetBlogger Antwoord

     @janicedavey gevolgd sommige van uw prachtige pins. PS – Ik voegde een uittreksel uit je geweldige reactie op mijn perspagina: https://www.crochetconcupiscence.com/ pers /

    • CrochetBlogger Antwoord

     @janicedavey de Sophie Digard post is klaar op: https://www.crochetconcupiscence.com/ 2012/07/sophie-digard-haak-sjaals /.

     Bedankt voor het draaien van me op haar mooi werk!

 7. DebbieConstable Antwoord

  Ik hou van beide FB pagina 's. Ik volg je beide op Pinterest. Ik volg planeet juni op Google . Ik heb me aangemeld voor uw nieuwsbrief.
  Ik ben “Debbie Constable” op FB en Google . Ik ben “Waddlesworth” op Pinterest. Dus, dat is zes extra ingangen. Dit opmerkingenvak is niet het laten van me Kopieer en plak een van mijn links in het? My email address is [email protected]

 8. Oke, Dus hier is het: volger u beide op Pinterest. Een link naar de giveaway tweeted (die vervolgens verscheen op mijn Facebook: http://www.facebook.com/sara.kope). Graag CC op Facebook (hebben al vond planeet juni, dat is hoe ik vond deze blog) – Zie vorige link naar mijn pagina Fbook. De kameleon gevestigd op mijn “Cool ambachten” Raad van bestuur (http://pinterest.com/pin/244812929714731760/). Geabonneerd op de nieuwsbrief CC – niet zeker hoe om te bewijzen dat, behalve dat u moet hebben. En hier is mijn commentaar te suggereren een ontwerp voor juni:Niet zeker of dit is binnen de werkingssfeer van mogelijkheden, omdat ik niet zie andere uitgestorven dieren er, maar ik ben een enorme velociraptor fan en ik zou graag zien een patroon van de haak voor een van deze. Ik weet dat zij heeft verricht andere dinosaurussen, maar de velociraptor heeft een speciale favoriet al sinds zijn kindertijd. Schuld Jurassic Park.I geloven dat is zeven posten, maar ik ben niet het meest wiskundig minded, dus voel je vrij om te controleren of.

 9. Een buffalo of inktvis zou ontzagwekkend zijn! Ik vond beide facebook-pagina 's, gevolgd juni op pinterest, de give-a-way gevestigd op pinterest

 10. CrochetBlogger Antwoord

  Deze zijn dergelijke geweldig antwoorden iedereen. Zo creatief. Ik vind het geweldig!

 11. Pingback: PlanetJune haak Chameleon patroon Giveaway Winnaar — Haak wellust

 12. Juni van PlanetJune Antwoord

  Ik wilde alleen maar zeggen dank aan iedereen die deze wedstrijd ingeschreven – Ik heb nota genomen van alle suggesties… Kijk uit voor een aantal van hen als toekomstige PlanetJune ontwerpen! :)

 13. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

 14. Pingback: 2012 Awesome haak Blog Awards: Beste Business transparantie — Haak wellust

 15. Pingback: 2012 in haak: Een blik terug — Haak wellust

Schrijf een reactie