BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Je weet nog toen ik deed mijn roundup van ideeën voor Haak tuinen? Ik vermeld op het moment dat kunstenaar die Catherine Reed was het samenstellen van een installatie tuin van de kunst die tentoongesteld in Noord-Californië in juni worden zou. Goed, het is juni … en Reed heeft stuurde me wat foto's van de installatie die ik krijg om te delen met u nu! Springen voorbij de pauze om te zien:

De garen tuin werd samengesteld door Reed maar ze had hulp krijgen van het gebeuren. Het hele ding begon omdat ze kreeg een enorme doos van gedoneerde garen en het was meestal in kleuren die haar van bloemen herinnerde. Ze kreeg werken Haakvideo te zetten in ongeveer drie maanden van het werk van de haak zichzelf. Ze kreeg ook hulp van over 16 verschillende communautaire leden die toetraden haar op drie verschillende gelegenheden om te doen sommige groep Haakvideo.

Naast de bloemen, waardoor het grootste deel van een goede tuin natuurlijk, Er zijn andere kleine details zoals dit garen fontein:

Het is te zien in Ukiah, CA op de Arts Council van Medocino Gallery.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

  2. Pingback: Nieuwe haak kunst stoel vanaf Catherine Reed — haak wellust

Schrijf een reactie