Haakvideo giften voor een goed doel is een groot gebruik van uw stiksels vaardigheden. Het brengt een glimlach op iemands gezicht te ontvangen een handgemaakte item. Het comfort iemand in hun tijd van nood. En het voelt echt goed voor een crafter om te weten dat dit ding dat ze graag doet dat aan iemand biedt. U genezen jezelf door stiksels om te genezen iemand anders. Er zijn veel, vele opties voor grote organisaties via welke u kunt haak voor een goed doel. Ik dacht dat ik zou laten weten over een nieuwe genaamd de paarse Stitch-Project, giften aangeboden aan kinderen epilepsie en andere inbeslagneming aandoeningen waarmee hand vervaardigde.

De paarse Stitch-Project

De website voor dit project verklaart: “Paarse Stitch Project (PSP) is een web gebaseerde liefdadigheidsinstelling voor baby 's, kinderen en tieners met epilepsie.”

Er zijn drie belangrijkste doelstellingen van het project:

  • Hand gemaakte giften bieden aan kinderen met epilepsie
  • Om het bewustzijn over epilepsie
  • Raise geld ter ondersteuning van onderzoekssubsidies en epilepsie programma 's

Vickie Howell

De paarse Stitch-Project werd gelanceerd door Vickie Howell, de gebreide en gehaakte ontwerper die u van haar patronen weet wellicht, boeken, Blog, workshops en/of schapen(ish) garen lijn. Vickie begon PSP omdat kindertijd epilepsie is een aandoening die dicht bij haar hart. In 2011 haar jongste zoon werd gediagnosticeerd met epilepsie. Haar zoon is steeds sterker en beter met elke dag, maar het is een en neergaande rollercoaster proberen te behandelen zijn diagnose. Vanwege deze situatie, Vickie ontmoette veel andere kinderen die te met inbeslagneming aandoeningen maken hadden en ze wilde te kunnen om iets een glimlach brengen aan hun zware dagen te doen. Dus was het project geboren.

Hoe u kunt helpen

De paarse Stitch Project is accepteren donaties van brei, Gehaakte en hand genaaid cadeaus voor kinderen met epilepsie en andere inbeslagneming aandoeningen. Ze hebben teamed omhoog met Craftsy te bieden meer dan een dozijn gratis patronen voor de hand gemaakte giften (omvatten een patroon voor de gehaakte paarse ninja die u hierboven ziet). U kunt de gratis patronen aanbieden om giften voor kinderen met epilepsie. U kunt de items geven aan iemand u weten wie heeft een voorwaarde of stuur het naar de paarse Stitch Project om te worden gedistribueerd naar een kind met een inbeslagneming disorder.

Hier zijn een aantal aanvullende manieren dat u de paarse Stitch-Project helpen kan:

  • Hart geven op Craftsy. “Craftsy heeft royaal aangeboden om te doneren $1 voor elke 10 "heart" een paarse Stitch Project item krijgt klikken. Opbrengst zal worden uitgekeerd aan lokale en nationale programma's epilepsie!”
  • Uploaden uw eigen klaar object naar Craftsy en proberen om harten voor het zo goed.
  • Doneren uw eigen patroon ontwerp worden aangeboden als een gratis te downloaden via Craftsy voor deelnemers aan het project te gebruiken.
  • Verspreid het woord. Een blog over dit, deel deze post op sociale mediasites, anderen laten weten!

In de nabije toekomst u ook hebt enkele andere opties:

  • Deelnemen aan de Online veiling; Celebrity ontwerpers zijn doneren van kleding en speelgoed voor de veiling die later deze zomer gebeurt.
  • Geld doneren; na PSP de non-profitorganisatie status krijgt zal zij zitten kundig voor monetaire donaties accepteren.

Ken jij een kind met epilepsie?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

Schrijf een reactie